• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KEMENTARI: Pravdepodobne se jedna o dusledek zablokovanych mlekovodu - voda se reabsorbuje a v miste zaplokovani se kupi tuhe castice mleka (nejenom vapnik). Vypada to jak zubni pasta. S vyresenim zablokovanych mlekovodu se vyresi i toto a LP pomuze vyresit i pricinu, aby se zablokovani mlekovodu neopakovalo. Pokud se nevyresi pricina, muze se to opakovat a ma to pak vliv i na tvorbu mleka.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MYJKA: A vi se, z ceho se ten pisek dela? Nebo proc?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ADELHAIDA: Diky. Protoze u ucpanych mlekovodu jsou zname priciny, pro ktere se zablokuji a jsou resitelne. Doporucila bych setkani s LP mamila abyste tyto priciny mohly odstranit. To by mohlo vyresit i ten pisek.

Nektere zeny neodsaji odsavackou nikdy nic, to neni ukazatel niceho, tim se nemusis zabyvat.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MYJKA: Ahoj. Synkovi je sest tydnu, je plne kojenej, jde nam to docela dobre. Az moc, to mliko volne prysti, nemusi moc sat. Ale kdyz prilozim odsavacku, tak ani kapka.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    ADELHAIDA: Ahoj, jak stare je dite a jak vypada aktualne vase kojeni?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Prosim o radu, v prsou se mi tvori jakysi pisecek, pry vysrazeny vapnik. Neni to podle vseho nebezpecne, ale ted se mi ucpal mlekovod a neni to prijemne:-( Jak resit nasledky vim, ale da se tomu tvoreni pisku nejak predejit? Myslim, ze piju dost, to je tak jediny, co me napada...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    SMARTCHIN: Ano, prosim! Díky moc
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MAJKA: A nechceš na ní číslo? Stačí se s ní domluvit přes SMS.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Ja jsem tehdy mailovala primo ji. Jinak k ni nechodime, byli jsme u ni jednorazove jen kvuli te uzdicce.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    SMARTCHIN: To je teda zvláštní. Odepsali mi to z recepce při pokusu se objednat no :(.

MYJKA: Diky
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Tohle prostě musím...
    Breastfeeding It's natural
    https://www.youtube.com/watch?v=-kgJpS3vc4c
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    MAJKA: Tak to jsem měla kliku. Byly jsme tam začátkem června a termín nám dala do týdne.
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    KEMENTARI: Taky jsme byli u dr. Rambové a byla skvělá
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MAJKA: Samotne nastrizeni casto neni dostacujici. Uzdicka se v podstate nastrihne a pak prstem dopara aby se opravdu uvolnila cela a tam, kde je vule.

Uzdička | MAMILA, o. z.
    https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/uzdicka/
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: O doparavani uzdičky se nemůžu ničeho dogooglit, o co jde?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: Aha, dobrá, moc děkuji
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KEMENTARI: dolní.. Na Dr. Rambovou jsem se obracela, má plno a nepřijímá další dětské pacienty :(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MAJKA: Doporucuji na zaklade toho, ze je vyskolena mamilou. Je vyskolena asi tri tydny, nevim, jak stara jsou ta hodnoceni.
    Skoleni probiha teorii a pak i praxi. Na skoleni mela deti, ktere potrebovali uzdicku uvolnit a rovnou jim ji strihla a doparala, tak jak se to ma spravne delat.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Horni nebo dolni? Horni “nam” strihala dr Rambova a byla fakt skvela.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MYJKA: Můžu mít prosím dotaz? Hledám někoho, kdo si poradí s krátkou uzdičkou mé holčičky. Doporučovala jsi dr. Zímovou. Koukám se na její hodnocení na Znamylekar.cz a má 2 dost negativní recenze z 5ti. Doporučuješ ji na základě nějaké osobní zkušenosti, nebo čiste jen na základě toho, že byla vyškolena mamilou? Jak školení probíhá / zaručuje to, že to bude probíhat dobře? Děkuju za bližší info...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam