hele milade se stalo to samy (viz nize) a jediny, co na to pomohlo byl nakonec visnak. hledala jsem to ne netu, a nasla jsem, ze si ho davaj dost fetaci na abscesy, vytahuje z rany hnis (hnisa-li ji to) do tydne mela ucho suchy a zahojeny.
jinak ja bych potrebovala taky poradit - milada (tj. jedenactileta fena argentinsky dogy celej zivot drzena v podstate brezi na stenata) ma po harani falesnou brezost, tj z cecku ji porad tece mliko (z nekterejch smiseny s hnisem nebo krvi, ponevac na nich ma podle veterinare nadory, nevi se, ale pravdepodobne i zhoubny:( - operovat se to moc neda protoze narkozu by uz nemusela prezit. problem je, ze veterinar nam nejdriv dal nejakej "lidskej" lek proti laktaci, kterej byl moc silnej a milada po nem hrozne blila, coz je naprosto kontraproduktivni, ponevac krome vseho je taky podvyzivena (z desetidenniho hladoveni v zime v aute, kam ji zavrel predchozi majitel) kdyz jsem mu to rekla, poradil neprijimat mlecne vyrobky a snizit krmne davky, coz je dle me taky kontrproduktivni, ona by spis mela zrat cim dal vic, to ji jde viditelne k duhu a trochu se po jidle ozivuje. ma nemocnou slinivku, davam ji do jidla nejaky hormony, co stepi tuky. napada vas nekoho, co s tou lakataci? bojim se, ze pokud ji necham tak, jak je, pravdepodobne se ji nadory budou zvetsovat (tj tekutina se propoji s tkani). za kazdy napad budu vdecna.