• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Tak hovna odeslány.. uvidíme co vyjde.
    GIO
    GIO --- ---
    dusevni poruchu ma i mu pes, ale nastesti ne tak silnou aby se musela lecit, zvladame to bez leku,)) a ta kastrace mu tez dost pomohla no..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    INXS: může byt cokoliv, třeba i epilepsie (zrovna kolie na to dost trpí).
    INXS
    INXS --- ---
    Me napadla otrava..pokud ano melo by to vyprchat. Ale co kdyz to bude v nepravidelnych intervalech pretrvavat? Muze to bejt neurokogickej problem nebo dusevni porucha. Setkali jste se s tim? Jak se to leci?
    GIO
    GIO --- ---
    vetklinika stodulky ma spoustu ruznych speciaistu, zkus tam brnknout..
    GIO
    GIO --- ---
    uf vy si to vyzirate...
    INXS
    INXS --- ---
    Nikdy pred tim to nemel a nikdy nenapadal pritele..
    INXS
    INXS --- ---
    Ahoj potrebuu kontakt na psiho psychiatra/neurologa. Bonifac zrejme trpi halucinacema - rozsireny panenky stazenej klepe se a v dusledku toho napada myho pritele. Kouka do steny a klepe se. Celou sobotu nedele ok chytlo ho to az kolem pulnocin
    KABIS
    KABIS --- ---
    CAMELLA: hmm a jak dlouho tak muze trvat nez se toho clovek zbavi? Mam teda fakt radost, se bojim e kdyz si vlezou do gauce tak ven je uz nedostanem.. :/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    jo, biokill je znamej, my teda meli nejakej jinej, prave nejakej, co nevadi kockam, ale na jmeno si za boha nevzpomenu
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    jinak 90% bleší populace nežije na zvířeti nýbrž v prostředí, proto je potřeba nejen ošetřovat zvířata, ale i vytírat, vysávat, vyprat a co nejde tak vystříkat.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VERCA_ZABA: vyborny je biokill spray, akorát se musí stříkat v nepřítomnosti koček, nechat několik hodin zaschnout a až pak vypustit kočky. Psům nevadí.
    KABIS
    KABIS --- ---
    VERCA_ZABA: nn, my ho drzime v obyvaku zatim, mamka si ho chytre vzala na klin do pokoje, ale to snad bude ok... tohle me moc netesi teda :))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    KABIS: proběhlo se to kotě po bytě? my když měli blechy, tak všechna zvířata vykoupat, nandat obojky nebo dát kapky, všechno, co šlo, vyprat a to co nešlo nastříkat sprejem proti blechám - to se musí pak opakovat.. ale ted si fakt nevzpomenu, co to bylo za sprej, ale určo tady někdo vědět bude
    KABIS
    KABIS --- ---
    Pritelkyne dotahla v opilosti domu zableseny kote, mate nejaky rady a vseobecny postupy jak zajistit, aby doma blechy nebyly? Mame jeste bernskyho salasnickyho psa (dneska mu obnovim kapicku, kote je vykoupany a nastrikany frontlinem aktualne...)
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    CORNELA: coz me bude fakt srat :(
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    FIFAJZ: ty jsou prvni na seznamu... tak uvidime, no. vsak uz sbiram a bjdu az do pondeli :)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: "Koproška" - :D (strasnej vyraz, sorry) spravne sebrana ve vicero dnech muze ukazat i giardie, to jsou dost velky svine. Znamy fena mela podobny problemy, a byla tam! + samozrejme ten krevni obraz radne rozsireny, uvidite.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    MATHEA: dik, predpokladam ze to asi bude nasledovat po koprosce. I kdyz to je presne jedna z tecg veci, co se bojim, aby to nebylo.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Mozna bych nechala pro kompletni vysetreni nabrat krev i na stitnou zlazu.. Mam psa s hypofunkci, zazivaci potize ruzny ho provazej dlouho, hyperaktivni a nenakrmitelnej. Mel pak teda i dalsi problemy, ale ty az postupem casu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam