LANTHAL: Jezisi, a proc hned tak zvostra??? V realu bych si myslela, ze mi normalne nakopes zadek. Ja myslela, ze to je auditko "prijdte se poradit" nebo kde jsem???
Ja to mozna pisu i moc zbesile. mam toho ted moc - nova prace, skola, podnikani, do toho kocour..
Ano, pani, precetla jsem si, co je to FeLV. Diky bohu, muj kocour ani kocka zadne priznaky nemaji. Veterinarka mi prave rekla, ze na to, ze je tedy FeLV pozitivni, je dost silny a z toho, ze skoro ani nedychal se vyhrabal za 3 dny. Jinak mame prizemni barak, v Brazilii, takze si asi umite predstavit, ze byt v zavrenem baraku se neda. Pokud neleje, je stale otevreno. Zahrada je velka a ulice je jednosmerna, takze na ulici ani nechodi. V kontaktu s cizima kockama nejsou, kdyz nepocitam kocky brachu, kterej je nejspis taky FeLV. Bohuzel s tim ale nic neudelam (viz proc otevreny barak).
Kocour ma plny kecky toho, ze ho kazdy rano a vecer musim chytit za krk a hodit mu tam tu pulku prasku.. je trosku unavenejsi mi prijde, ale dycha perfektne. Nezpochybnuju lecbu myho veta, pac i druhej by mi naordinoval to same (kupodivu - studovali na stejne univerzite). Jen se proste ptam... pac jsem myslela, ze tohle auditko je od toho, a ze sem chodi i veterinar(ka) (tapina??)
Na ten prednisolon mi veterinarka rekla, ze na nej proste reagoval perfektne a ze by ho nerada utla z rychla, proto to postupne snizovani davky. Jen by me zajimalo, zda je to standartni postup nebo jak to delaj medici v cechach??
Nebavim se o podani toho Interferonu - to je prkotina - 1ml vzdycky vecer... je to jak slana voda, takze zadny caviky s tim nedela...
No ale zle uz mu neni. Je dobrej, basti o stosest (za ty 3 dny zhnubnul 300g chudak ;)) a ted uz ma zas 5,5kg...
dekuju za pozornost...