jsem tu také s řídkým průběhem... Moje fenka (kříženec, 26 kg, 2 roky), má druhý den průjem. První den mě to nijak neznepokojovalo - krmím od podzima granule (Orijen), předtím byla 2 roky na BARF, k čemuž se časem chci zase vrátit. A protože nám granule došly a objednaná zásilka měla dojít až další den, dala jsem jí nepřemražené kuřecí hřbety a srdíčka se zeleninkou, jak jsme byli předtim zvyklí. No a myslela jsem si, že jsem prostě dala moc oliv. oleje, nebo že jí nesedly ty kuřecí kůže, které jsou tučné.
Jenže dneska ráno od 5 h zoufale kňučela, že chce ven a venku se hned před barákem strašlivě posrala. A pak asi 10x za dopoledne ještě, dokonce ve vestibulu metra, páč jsem ji nechtěla nechávat doma, když má průjem.
Co mě na tom znepokojuje je to, že na konci z ní vždycky kape krev. Tmavá, hnědo červená. Zítra ráno odjíždíme k našim na svátky a tak přemýšlím, jak moc to pohrotit s veterinářem. Názory?
P.S. včera večer určitě něco sezobla v parku. byla už tma, nevím, co to bylo. Něco malýho. Mohla to být jen tráva, dna procházkách se ráda pase, ale nevím. Pak ještě odběhla do křoví a tam sežrala hovno, to jsem identifikovala snadno.