FIFAJZ: diky. Striktni klidovy rezim prave drzime uz 2mesice, kdy zacal kulhat, on se totiz vubec netvaril, ze by si nekde neco poskodil, jen lehce kulhal, takze na prvni rentgen jsme se dostali az skoro za mesic (ti Strakaci maji posunuty prah bolesti, jak byli puvodne slechteni pro laboratorni ucely, jinak si neumim vysvetlit ze on se chova, jak kdyby se nechumelilo - jen je teda "klidnejsi", kdyz zaroven na tom novem rtg z minuleho i ja jasne vidim, ze je to cele uplne spatne..
Obecne mi ani nejde o penize (holt nebudu kupovat auto, koupim psovi nohu), ale od toho Duchka jsem fakt skoro odchazela presvedcena, ze jakakoliv jina volba, nez operace s titanovymi nahradami za 80tis je nezodpovedne a vedome ublizeni toho neboheho tvora, ktery je na me odkazany... :)
BODY_SUIT: diky
VERCA_ZABA: &
FIFAJZ: Dekuji! Musila zminovala uz moje chovatelka, a jak jsem prave vygooglila, a od r.2017 je v Brandyse.... Do toho Brodu jedu na doporuceni kolegyne, ktere tam operovali labradora kdyz byl male stene a jaksi mi prave doslo, ze urcite vychvalovala pana doktora Musila a ne to ucho, ke kteremu jsem se tam objednala :)
MAGDALENA: diky! Zkusim, zavolam tam a uvidim jestli by mohl... ...koukam, ze to je Praha 6 - tak presne toho mi doporucoval muj trener, akorat jsem zapomnela jmeno, jen jsem si pamatovala Prahu 6 a ze je to pry trochu hulvat, ale je vybornej :)