MISSHA: nasa amalka zvlada obcas aj tych 9-10 hod, ked sa napr.obaja zasekneme v praci,skole a pod,ale je to fakt ojedinele (skor si ju beravam so sebou ked vopred viem ze budem dlho)..vzali sme ju z utulku v 6mes, potom som s nou bola mesiac cez prazdniny vkuse doma,co bola dost chyba-strasne si na to zvykla, tak sme len postupne predlzovali,zo zaciatku byvala dost nahnevana a aj za 10 min co som sla nakupit stihla rozhadzat uplne vsetky veci no.. potom som si vzdy rano privstala aby som ju stihla unavit,dokonca som mala snahu zacat s nou behavat,ale ani jednej z nas sa to nezapacilo.) tak sme zaviedli len dlhe ranne vencenie a hranie so psikmi,aby som ju donutila spavat cez den,az sa to postupne spravilo uplne.. Ale urcite to neni ako odporucanie,je jasne ze by bolo lepsie keby je s nami viac, dlho sa aj pocikavala od radosti vzdy ked sme prisli a tak..
inak ak by si si ju mohla bravat do prace tak kde je problem? moc skladny psikovia to nie su, ale su mierne a kludne (zvacsa),nam nerobi problem v praci prelezat cely den pri nohach a obcas ist zasomrovat ked tu niekto zasusti sackom.)