MAJKA: taky nechápu proč tam plete tu vysokou. asi jde o tohle:
- lidé, kteří dokončí vysokou, představují svým způsobem uzavřený elitní klub. podřídili se autoritě, předvedli svojí pracovitost a schopnosti, a výměnou za to mají titul a znají se osobně s jinými vysokoškoláky (což není málo).
- nicméně lidé, kteří nedokončili vysokou, pořád mají pocit, že to pořád dotáhli dál, než třeba středoškoláci, kteří na tu vysokou ani jít nezkusili. a to zejména pokud se dostali dál než jen na konec prvního, případně druhého semsetru. tudíž se chtějí také někde seznámit se sobě rovnými, navázat sociální kontakty. co je na tom tak těžkého k pochopení ?
tak například: kdybych se dnes chtěl seznámit s nějakou slečnou (což není jisté, ale nejde to ani vyloučit), tak dost možná budu chtít hledat mezi těmi, které nedodělali vysokou, než třeba jen mezi středoškolačkami, které ji ani nezkusili. co je na tom tak těžkého k pochopení ? ten kdo nedodělal vysokou, ten bude mít pravděpodobně podobné povahové vlastnosti jako já... tzn. já jen hledám někoho, s kým bych si rozuměl a měl co říct... to je celé... mám ten problém, že většinová společnost mě prostě neuspokojuje, no...