• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLIPDemokracie
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LYKANTROP: tak já jsem anarchista, a jediné díky čemu volby toleruju je právě to, že nejsou povinné, že ano...
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    XCHAOS: Osobne se mi to vubec nelibi, asi proto, ze coby konzervativec chapu volby jako plneni obcanske povinnosti a akt obnovy spolecenske smlouvy se statem :) Tohle mi pripada jako dalsi dejstvi honu na levicove hlasy ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://literarky.cz/index.php?p=clanek&id=5844

    Thajsko: předseda vlády Samak Sundaravedž byl Ústavním soudem donucen odstoupit, jelikož zjara v rozporu s ústavou účinkoval v televizním pořadu o vaření.
    DELACROIX
    DELACROIX --- ---
    KAILASH: jo to hodně o době vypovídá... (kam sem to zas vlez...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ABS: no tak Rusové jsou fašisti, to je bez debaty.. i když na Slashdotu v souvislosti s tímto incidentem citovali Pulp Fiction... prostě, že možná jenom jeli po hrbolaté silnici... dovedete si představit kvalitu silnic v Ingušsku, nebo kde to bylo, že jo... "vidíte snad na mém baráku ceduli s nápisem Sklad mrtvých Ivanů" ? Otázka je, jestli jim tam FSB poslala Wolfa, aby zorganizval úklid, no.

    Jenže to, že Rusové jsou fašisti a mafiáni ještě neznamená, že amíci nebo Gruzie nejsou mafiáni, no...
    ABS
    ABS --- ---
    XCHAOS: kdyz uz jsi zminil to rusko. vcera jsem se celkem pobavil u tohoto: http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,24273485-5006003,00.html
    hlavne odstavec: Interfax quoted spokesman Vladimir Markin of the prosecutor's office as saying that "an incident'' took place after he was taken into a police car "resulting in a shooting injury to the head and he later died in hospital''.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: no nevím, Hvížďala trochu ulítl. v tomhle jediném bodě jsem vyjímečně uvítal, že jeho postoj (který rozhodně nebyl žádné jednoznačné "postavení se na stranu Ruska", aspoň teda ne v té fázi, ve které se to dostalo ke mě) nebyl vyhraněně protiruský - protože podobnost s Kosovem byla fakt do očí bijící, nemůžu si pomoct...
    nelze schvalovat samostatnost Kosova a současně odsuzovat nezávislost Jižní Osetie, jen proto, že jednou jde o NATO a jednou o Rusko....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: hehe, MVV Energie reaguje zdrženlivě, aby se třeba neukázalo, že informace na tom letáčku jsou pravdivé ... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: proboha, jaký trotlového mohli skákat ze třetího patra ??? když se chci zabít, tak vylezu na pořádně vysokou střechu, ne ?
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Prozivame nejlepsi obdobi ceskych dejin, lepe jsme se pry nemeli...

    http://www.novinky.cz/clanek/144380-manzele-z-mostu-skocili-z-balkonu-zena-prezila.html
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Minimalni informace z medii o navsteve francouzskeho prezidenta:
    http://zpravy.idnes.cz/sarkozy-v-praze-varoval-pred-panikou-i-zlehcovanim-irskeho-odmitnuti-1e2-/domaci.asp?c=A080616_160659_domaci_klu
    http://www.novinky.cz/clanek/142634-sarkozy-v-praze-irske-ne-lisabonske-smlouve-neni-drama.html

    Myslim ze to odrazi stav vztahu ceskych polomafianskych struktur a zbytku Evropy.
    Je treba pripomenout ze je to konzervativec, naopak nasi "deklarovani" konzervativci u nas o nej maji nejmensi zajem vcetne jejich medialnich PR platku.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LYKANTROP: možná vypustily Novinky nějakou kachnu.. ale 1. dubna není...
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    XCHAOS: Lol. Takhle dobre jsem se dlouho nepobavil. Diky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    http://www.novinky.cz/clanek/142500-meli-byste-se-zbavit-kralovske-rodiny-vyzvala-britanii-rada-osn.html

    Rada má 29 členů, mezi nimi Saúdskou Arábii, Kubu nebo Srí Lanku. Právě srílanský vyslanec zapříčinil, že se téma britské královny Alžběty II. a jejích příbuzných dostalo na přetřes. Výsledná zpráva nabádá Británii k vypsání referenda ohledně osudu monarchie a přijetí psané ústavy s listinou lidských práv.

    Zpráva rovněž kritizuje způsob přijímání súdánských uprchlíků v Británii. Íránský zástupce zase zmínil, jak nedostatečně potírá království diskriminaci pohlaví.


    Ehm, ehm... :-) Vcelku v pěkné synchronicitě s včerejším dílem "Jistě, pane premiére !" který běžel v TV, kde zástupce fiktivní africké země "Burandy" pro změnu hrozil našemu oblíbenému premériovi vyloučením Británie z British Commonwealth :-)

    Nemohu si pomoci, ale fenomén "britství" je prostě zajímavý - i z hlediska diskuzí o demokracii :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: opravdu nevím, proč bych měl respektovat soud, který nerespektuje Kellner. pokud vůbec potřebujeme zákony, tak já jsem rozhodně pro rovnost občanů před zákonem....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam