PIZI: Já tě chápu. Na druhou stranu já nikoho nenutím, aby to četl, takže "neotravuji" jak řekl PREVIT. A jak říkáš ty, že majitel radia sice ví, že mám nedotčené právo, ale odmítne to odvysílat. Takže to je protiřeč. Já, když se dívám na televizi, na jakýkoliv diskusní pořad ( např. Otázky Václava Morav ce, nebo jakýkoliv jiný moderátor, co si na dálku pozve osobnost ), tak modrátor položí otázku, osobnost odpovídá a v polovině nedořečené věty morerátor mu skočí do řeči
a nenechá ho doříct nejen myšlenku ale eni nakousnutou větu. Tak se chová moderátor . Za 5 minut 50x že skočí do řeči. Ještě jsem neviděl situaci obráceně, že by do řeči moderátorovi skákal premier, či přesident, či Němcová, či Kuba atd. To je děsně neslušné !!! A touto metodou moderátoři a v globále media ovlinují mínění lidí, sami vytváří politickou scén u, že doslova masírují osobnost "vlastním směrem" ..., táží se ho na věci, které on nechce zodpovědět a táží se i 5x za sebou a on se kroutí a kroutí, je doslova nekorektně tlačen k odpovědi.
Končím, bylo by to dlouhé a tak by si do mě někdo mohl plivnout ( jako do těch tázaných politiků )