• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    JIKE: Já doteď nechápu, proč na ten ammit všichni cpou ty claptony. :D Já jsem tam dal nikl a takhle krásnej povejp jsem nezažil dlouho. :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ještě že vás včecky mám :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: věřím, ale taky spím abych t ostíhla tak 4 hodinky deně poslední skoro 2 měs :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Podívejme na nej. Měl by si jít do školy ona by te za aktivita přešla :DD
    JIKE
    JIKE --- ---
    POVÁNOČNÍ VÝPODEJ na eJuice.cz až 70% slevy!

    • POVÁNOČNÍ VÝPRODEJ | Ejuice.cz
    http://www.ejuice.cz/povanocni-vyprodej
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: kdyby jen vypadá, výrobcí atíků fakt makaj, a učej se z chyb. takže se jim toto fakt povedlo. jj RTA 22mm na single na jednobaterku/vestavěnou do 40W v pohodě.
    jj, je u mě v krabici s proprietkama na vaping. takže tam spinká :-) chtělo, kdy bychom jej dali? někdy konec unora?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: vypada to paradne... z meho pohledu asi nej RTA na 22mm jednobaterkovy mod =)
    jj pamatuju si to... chtelo by to sraz :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: tak je to tady !!!
    Ps(mas u me porad tu pinzetu)

    CVM. Geek Vape Ammit . Video test
    http://www.youtube.com/watch?v=9gkgCWBELGM
    JIKE
    JIKE --- ---
    CVM. Falconer Vaper. Jellyfish Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=nqFI0FbQczc
    JIKE
    JIKE --- ---
    odebírejte kucí a holký :-)

    Czech Vaping Community - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCWWlY-61E4VYDZsB9Y_pw4w
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    OMG to se může stát jenom mě, že mi prasknout hned za sebou dvě skla na Fishbonu RDA... fml, teď abych čekal zase měsíc z Fasttechu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WENDIGO: ted už nepoužívám moc často, občas, obs ace, a pak tu mám 5mm keramiky
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    JIKE: Zajimave, jake pouzivas hlavy a nastaveni na modu? Treba to ze zvedavosti jeste zkusim potrapit jestli to nekomu neudam. I kdyz uz si nedovedu moc predstavit, ze kupuju misto RBA hlavy, nejdriv jsem byl linej a ted jsem hrozne zmlsanej. A docela me to motani i bavi. I trpelivosti jsem se naucil. (0.16mm drat a jehla)

    JIKE
    JIKE --- ---
    WENDIGO: No me za para z toho prijde dost chladná. Mam tu i keramiku která neni dobra. Právě do rba.
    Takže fakt jde o typ keramiky.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    JIKE: Tak target pro je taky vaporesso i kdyz pouziva trochu jine hlavy nez guardian takze tam ta chut nejspis bude hodne podobna treba tomu guardianu, ale ze bych tam nejak moc citil chut se rict neda, nevim mozna je to i tim, ze nemam rad moc horkou paru kde treba keramika exceluje. Ja vapuji vetsinou ciste VG nebo 90/10 z 1.5ohm dual super nano coil s muji vatou a proste mi tam ta chut prijde mnohem vyraznejsi, hutnejsi a lepsi nez z keramiky. Plus z tohohle setupu si v pohode dam DL, z keramiky jsem mohl jen MTL, DL me to priserne skrabalo a dusilo, to jsem kaslal jak zaskolak s prvni startkou, jak rikam mozna to opravdu bude tou teplotou ty pary, sub ohmy obecne moc nemusim, obcas si namotam treba 0.8 claptona ale to je muj strop.

    Nicmene pointa byla, ze keramika je hodne individualni, i kdyz se clovek podiva na recenze tak v podstate polovina ji vychvaluje do nebe a polovina ji nesnese. Idealni vyzkouset u nekoho a pak teprve kupovat. Co povazuji za mnohem zajimavejsi jsou kombinovane buildy kde v civkach je vata a kolem je jakysi keramicky prstenec ktery zajistuje bohaty prisun liquidu k vate. Skoda, ze tenhle system jeste nikdo nezkusil v RBA zakladne, ale krome celokeramickych ma takove hlavy treba UD Simba.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WENDIGO: ono fakt záleží, kdo a jak tu keramiku udělal, jaká porovitost, zpracování, prostě mnoho věcí. za mě poprvé, když jsem ji měl, tak to bylo v jiné podobě, než na vaping :D, ale fakt je ,že to co z kvalitní keramiky dostaneš je uplně jiný zdroj chuti.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Ja uplne nevim, jestli bych rekl, ze keramika je na chut, me z toho priznam se nechutnalo vubec a ten target pro zacal byt pouzitelnej az kdyz jsem do toho narval normalni hlavy od aspire. Oproti RBA s nejakym setupem na chut, treba co jedu ted GUS Phenomenom s tim se keramika vubec nemuze srovnavat. A asi nebudu sam kdo si to mysli, protoze se toho zatracenyho targetu ani nemuzu zbavit, uz to davam za pulku ceny a porad to nikdo nechce. Pritom krome tech hlav je to moc pekne udelanej atik.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: a nyní po naředění by to mělo být nyní 80/20 naředěný. a jak se ta malá halva nahřeje, je to řidší. a ještě budu dávat 70/30 s čím se lidi často setkají, a vezmu i 50/50, tu jsem tam dával ještě z testu a musím říct, že moc řídký, bublalo to.


    TALAGE: já si ted dal 6mg, jsem tu měl, no.. mazec :-)
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    PNXNTDD: Pokud si michas sam, tak si kup baze 24mg a 0mg a postupnym redenim dojdes ke kyzenemu vysledku :) V pripade ze kupujes hotovky, tak bych pro zmenu volil stejny postup :)

    Myslim ale, ze 6mg bude pro zacatek i tak dost :) ... objem te pary je obrovsky, tak nese vice ucinne latky. Ja zacal s 18mg na old school e-cigu a dnes jsem na max 1.5mg ... ale zase to mam v rypaku skoro furt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam