CRUSHEER: No prave velke TFV8 ma RBA hlavu ale je delane obecne na mraky a vysoky vykon a ma hodne volny potah. Male baby zas nema RBA. (spis si predstav jak moc mas rad tuhy ten potah, jestli pri tahani chces citit odpor. Atiky na mraky jako je TFV8 jsou udelane co nejotevrenejsi a necitis skoro zadny odpor, jako nadechovat se prez trubku. Na Sirene jde nastavit cokoli od celkem volneho ale citelneho prez neco ve stylu natahovani do plic s odporem ve stylu vodni dymky az po tuhy potah do pusy jako maji cigara. Co se tyce chuti je Sirena uplne jina trida, je to atik primarne na chut. Mam tu par kousku ktere jsou na tom stejne dobre, ale krome Sireny bych zadny z nich nedoporucil nekomu kdo s RBA zacina. Sirena je jednoducha, bezproblemova a jedinou jeji nevyhodou je pomerne velke sklo ktere se muze rozbit, zatim se mi to nepovedlo, nahradni stoji v cechah kolem stovky a dela se i odolnejsi pyrex. Jen tedka premyslim, ze tusim nekdo psal ze se Sirena na Pico o chlup nevejde protoze ma sice napsano 22mm ale ve skutecnosti ma 23. Sakra nemam tu Pico abych to vyzkousel. Alternativne vzit jeste heatsink ktery ti umozni mit na Picu libovolne velky atik. Jeste premyslim co z 22tek doporucit... ja mam vetsinu atiku 23+. Ammit je vyborna 22mm, ale ma ten potah trochu volnejsi. To same Moradin (22mm verze) ktery ma keramickou zakladnu pro lepsi chut. Pokud by jsi radeji dual coil tak Engine Mini se na pico tesne vejde a je to bajecny atik ktery nemuze vytect ani kdyby si chtel a ma nejpraktictejsi plneni ktere jsem kdy videl.
Uprimne povazuji TFV8 za nejprecenovanejsi atik na trhu, ale to bude nejspis tim, ze ja ty mraky vazne neocenim a chutove je to prinejlepsim prumer.