• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BAAL
    BAAL --- ---
    Já se dal do pivka, takže bohužel nestíhám dorazit
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdo jste nemá tak zde je komplet překlad EScribe do češtiny

    https://drive.google.com/open?id=0B4HeH6Nf_qc4c0M1S09hVDV1UUU
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Kylin jeste nema nikdo, ted prisel reviewrum a jsou na nem prvni preordery ale na strankach ktery pouzivam zatim nic. Ale popravde asi zustanu jen u dual coil ammita, co se tyce vapovani a chuti jsou uplne stejni, ammit ma par nevyhod ktere kylin nema (i kdyz tu hlavni s plnenim vyresili jeste nez pujde do prodeje) ale u kylina se pry tvori pod atikem kondenzat a to je neco co bytostne nesnasim takze zatim beru ammita a pak uvidime.


    COSMY: Fajne, tak ja dorazim nekdy mezi 4tou a patou, ted jsem narval atiky do susicky tak to jen vytahnu, slozit a vatu muzu ladovat tam, stejne si budu brat zakladni vercajk.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Parada! No ja bych to videl tak nejak na 16h. Takze ti prisel vcera? to bylo stesti :-) v jakym sis ho vzal provedeni? Mas ten Kylin? to bych chtel docela videt :-)
    COSMY
    COSMY --- ---
    od 4 nebo driv?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak dobre zpravy, mam dneska volno takze dorazim uz nejak zavcas, od kolika tam tak budete? Jinak Finder uz je doma jen pro zmenu nejdou stranky evolvu takze nemuzu stahnout escribe. Zakladni nastaveni neni spatny, TC funguje dokonale, ale ma na me slabej preheat. No a jinak Ijoy se zase zahadne pocural, jdu udelat myti a udrzbu atiku a pak budu dlouze vybirat co potahnu sebou. Jestli mate neco co chcete videt tak dejte vedet.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: trochu ale to mám rád :D
    COSMY
    COSMY --- ---
    JIKE: už to nechutná jak mokrý hadry ? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: nahradňi sklo to řeší.
    Jak mam od Tebe ten chalk dust Honey badger me chutna cece moc
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Pocitam s tim, jeste neni jiste v kolik, jak se mi podari utrhnout se z prace no. Vsechno to sebou nepotahnu, navic jsem velkou cast jeste premichaval, dochucoval a opravoval takze do soboty to jeste nebude ulezele, ale urcite par nejlepsich kousku vyberu takze kapaky do plne pohotovosti ;) A take samozrejme dovalim nejake mene zname atiky jako prave treba ten Triad a nejake zajimavejsi mody. Jen skoda, ze nebude jeste Predator, mel jsem obednano v preorderu, ale vratil se jim do Ciny tak museli posilat znovu :(
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: wow! tak to se jeste o to vic tesim na sraz! bude to asi peklo :-) rikal si ze nakonec dorazis jo? prichuti mam tak cca 30 v cca 2L a vetsinu uz paradne vyzraly! ;-) plus do toho naky svoje mixy :-) to bude masakralni kostovacka! :-D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Jsi pozadu, uz ho mam tyden obednany ;)
    Ale ma i konkurenci, VandyVape, firma ktera pro Mike Vapes postavila Icon RDA totiz prave prichazi s vlastni verzi dual coil Ammita se jmenem Kylin RTA, hlavni rozdil je prave rozdilne reseni single coilu, Dual Ammit ma klasickou ucpavku zatimco Kylin jede na jednu velkou spiralku uprostred. Ale oba dva jsou urcene predevsim na dual takze proc tam cpat single, na single tu mam Serpenta RDTA.
    KYLIN RTA - VANDY VAPE
    http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/22

    Co se EXO tyce jsem ohledne nej hrozne rozpolceny, mam ho rad, chutna mi z nej ale uz mi dvakrat naprosto zahadne protekl. U zadneho jineho atiku se mi nikdy nestalo, ze by najednou z niceho nic cely vytekl, bud pri plneni nebo treba pomalu dole sem tam kapicka ale exo se proste pocura. Musim ho rozebrat, vymenit krouzky, dotahnout zkladnu a uvidime.

    Jinak momentalne je mym naprostym favoritem Asmodus Triad klon z GB za 10$. Bajecnej celkem malej trispiralkac ale uz dva tydny jsem ho nedal z huby. Je to jedno z tech RDTA co muzete nechat valet klidne na boku a nikde ani kapka, vertikalni spiralky cucaj jen z jedne strany a jeste kolmo vzhuru tak jsem cekal, ze zasobovani nic moc a realita je takova, ze tam ted mam tri claptony, chlasta jak dromedar v oaze a produkuje bajecnou hutnou paru typu slehacka v nezrizenem mnozstvi. Navic se hrozne snadno doplnuje takze ty 2ml v tanku beru spis jako takovy rezervoar a za den na nem protocim nekolik prichuti. Ta konstrukce je vazne genialni, skoda ze se to nechytlo vic.

    No a dnes mi dorazil Crystal Ball tak jsem na tu cernou kouli zvedavy. Jen doufam, ze do soboty dorazi Finder 250, celnici prosel bez problemu a uz tyden lezi v Malesicich a modlim se ke vsem bozstvum aby durazil.

    A vubec mel jsem dneska plodny den, generalni uklid alchymie, zjistil jsem ze mam namichano lehce prez sto prichuti, dohromady lehce prez tri litry :D Tak jsem dochucoval a premichaval co mi moc nejelo, namichal novou varku od TPA, kdo hleda prichute v nejlepsim pomeru chut/cena tak mohu doporucit, staly me 84 kc lahvicka a redi se na 4%. Chutove rozhodne mnohem lepsi nez imperia. A take tri kousky z nove piratske serie Isle of Custards na ty jsem hodne zvedavy. No a navic mi prislo sedesat lahvicek ve ctyrech velikostech z fichemy takze jsem se zbavil vsech zbyvajicich cinskych smejdu s jehlou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: jeste kdyz tam hodis fakt nadupanou spiralku na 45w tak pak to je lahůdka :-) mam tam od Zvířete catterpillar :-)

    Od prvního srazu kolik novinek bylo a jak to slo nahoru co?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: jj normalni ammit si nemohu vynachvalit ;) a dokud budu mit jen 22mm mod, tak je to jedina volba ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: jojo na dual vypada hodne moc vzdušný a na tunu vaty. Super. Klasicnej ammit co jsi byl u me je 22. Ale ja ten 25mm malý buclik bych rad . Skoda ze nedělají single deck do tornáda 150
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: jojo bohuzel na singl jedine ammit normalni... na dual vypada ten ammit velice dobre ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: zrovna jsem na to Koukal. Takze dlouho vyhlizene EXO na single je jasná volba.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: koukni na https://www.youtube.com/watch?v=zovv84X8ECA&t=3s
    Na singl ho moc nedoporucuje... ucpavka ti nezmensi diru na vatu :/
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: neboj. Je to 25mm . Ale sklo se pak rozšíří na 26mm. Mam to v recenzi co jsem točil v lednu ale jeste nevyšla
    SPAULDING: taky na nej koukam a Hřebíček ví ze se mi libi moc :-)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SPAULDING: Hmm, jenže to je 26mm což asi dám i na Findera, ale vemu asi i to malý :) potřebuju 22mm totiž...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam