zdar, tak mám pro vás 3 zajímavé a některé velmi důležité informace:
(dnes převeliké díky za návštěvu Zvířátka)
1. Predator WISMEC je TOP - spodní dvířka - kov, zobáček ve dvířkách - kov (není co tedy řešit) - velmi povedený MOD !!! otestováno a není se tedy čeho z mechanického hlediska bát.
2. ELABO - od Zvířátka díky za něj, ale pravdou je, že atomizerové hlavy mají jakousi pachuť, ta první tedy hodrší, taková nedomrlá vata či co. Druhá kupovaná hlava 0,3ohmu je mnohem lepší, ale také občas je cítit ocásek
ad. zavírání ELABA - drip tip lze pouze povysunout a pak otevřít, tím beru zpět svá slova, a velmi tedy povedené zavírání! a bezpečné! zatím jsem neviděl RBA ale, a ty hlavy do toho nic moc extra.
3. Predator zatím porazil ALIENA. Predator není tedy nějak lakovaný jako Alien. Má povrchovku, ale je to spíše elektrolízou pokoveno. Což je fajne, a drží to. Což tedy pak bude v místě Micro USB časem mírně poškrábané. má to typický závit jako RXxxxx.
Velký díky Zvířátku za návštěvu a nejen to! Sigelei - velký dík za něj a možnost lehko nelehké výměny! ikdyž Predator vede, tak jsem nesmírně potěšen :-)