JUDE: Bavime se o dual coil ammitovi, to je uplne jiny hovado nez ten single coil drobecek.
JIKE: Poradi uz si poradili. Overovani veku je spis dobre, alespon se tim vezme argument pro dalsi omezovani ze se k tomu moc snadno dostanou mladistvi.
LUCKERCZ: Regulace atiku jde obejit jednoduse - proste co je vetsi nez 2ml prodavaji jako atiky urcene k pouzivani s beznikotinovou naplni a ty regulovane nejsou a nemuze nikdo rict ani n protoze legislativne je to ok. Co se tyce velikosti lahvicek s bazi/liqidem i maximalniho mnozstvi nikotinu . jde to obejit - domluvit se s nejakym podnikatelem, nakup na ICO totiz nijak regulovany neni.
LUCKERCZ: Tak vysledek predcil vsechna ocekavani, dva dny, vapoval jsem skoro porad a single coil 0.5ohm na jednom atiku a dual 0.45 na druhem, mel jsem dva mody, tribaterkove DNA a cricket a ten mel zatracenou vydrz, tribaterkac mel vcera kolem pulnoci asi 30% a dobil jsem ho z powerbanky skoro na 100% a ted je na nejakych pohodovych 70 a cricket spotreboval jen dva pary batertek ze 4 co jsem mel v zaloze takze pouceni pro priste - pokud nepojedu nekam bez elektriky na tyden tak netreba pripravovat nejake nizkospotrebove buildy a normalne pojedu s beznym setupem co jedu na 75-100W a neresim.
JUDE: Mam uz asi 3 mesice a je to jeden z mych nejoblibenejsich modu, neznicitelny, spolehlivy a wattova krivka je skvela. Jedina nevyhoda - na dvoubaterkac je dost velky, priserne tezky a dvirka baterek se oteviraji docela lehce takze uz jsem si parkrat neumyslne vyhodil baterky, ale ne tak casto aby me to nejak extra stvalo.
NEVILL: Me fascinuje jak porad vsichni pisi jak dlouhodobe dusledky nejsou znamy... no tedy az na studii takove zanedbatelne organizace jako je Royal college of physicians. Co treba napsat ze na 100% vime ze vapovani je podstatne mene skodlive nez koureni a co nevime jestli je vubec nejak skodlive nebo ne.