• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Mam oba plus i supreme puvodni a oba mi funguji skoro stejne, plus bych rekl trochu lip protoze ma tu zakladnu lepe otocenou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: To je mi jasny :-) jen tak teoretizuji :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: ja vim kolik vaty davat, kdyz dam moc malo nebo moc tak to poznam :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Dal bych do civek méně (ale nacechrane) vaty. Bude lépe sat. Méně o neco než obvykle. A do juice děr bych přidal pqk trochu vaty pokud by bylo malo.
    Pripadne bych udelal space coilu.

    Nemyslím ze by to bylo airflow ze se to pripaluje. I když nevim tedy jak vzduch obteka coil. Me se pripalovala vata a usmazila az zmizela u coilu, které hodne uprostřed hraly na VW, s hi-VG liquidy kuli teplotě a délce potají a výkonu a struktuře tech falešných alien coils. Což způsobilo nedostatečné zásobování liquidu doprostřed a vic se to tim pádem hralo. Řešením je méně vaty více nacechrane, lepsi coil, kratší coil, pripadne spaced pokud je drat vetsi. Ten stred se peoste hur zásobuje Kor když je utemovana vata. Pripadne jiná vata která jeste vic saje. A muze mit tepelnou od odolnost a TC pomůže. Ale některý atiky to maji proste naprd..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: no a ty mas Plus? ono tam par veci bude asi jinak
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tipnul bych to na ty coily nebo spatne dana vata a nedostatek zasobovani, me se ani alieni ani klasicke claptony nepripaluji a prave z aromace bafam, design flaw tezko bocni AF ma vetsina RDTA/RDA, zrovna aromac diky tomy ze ten posledni ml uz nevidis jsem hodnekrat vysal skoro az do sucha a jeste se mi nepripalil a to jedu VV. Rovnomerne se vysusil a krasne jsem poznal kdy je sucho driv nez se to zaclo palit proste jako u RDA.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak v Aromamizeru se mi porad ty coily pripalujou - uprostred, presne tam co nejde vzduch. Staci zvednout vykon a i na TC se to casem pripece. Uz nevim co s tim tak jsem zkusil doprostred dat prouzek vaty, to fungovalo treba na chut naprosto paradne (stejne trik jsem kdysi delal na Ithace :)) ale strasne to zacalo tect a nevim proc. Co muzu delat blbe? Kdyz dam spiralky vys, tak se zacne pripekat vrsak. Ze by design flaw? Nebo blby coily co malo vodej liquid?
    COSMY
    COSMY --- ---
    LUCKERCZ: hlavne aby byl kapak konecne poradnej :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    jo a našel jsem promo video se kterym jse msi hrál snad přes 15 hodin. Je starý snad rok, ale nikdy nevyšlo. měla to být upoutávka na srovnání těchto 3 atíků.

    si to užijte :D

    Cloud BEASTS promo video CVM 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=PCgjtJC6f-8
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: :D here hřebíkovi to míchání začalo dost krutě jít. COSMY musí příště dorazit na zelenou hyper 6 :-) !
    HREBICK: tech mi take torch prossim na ochutnání já nějak zapomněl na víc věcí.. :-(
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: jakto ze si nemel Morning care?? :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: a to psi neměl morning care :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: Ten tvuj mix je fakt povedenej... uz jsem vyvapl 10ml a musim to dat stranou jinak nezustane nic na ochtnani pro Cosmyho :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ja zas pro zmenu jako fanousek VV modu mam hroznou radost tohohle kousku:
    Smoant Charon Adjustable & Battlestar Rta - Giveaway - Build & Wick - Mike Vapes
    https://www.youtube.com/watch?v=kgtHQA5dEnU

    Ted jeste se rozhodnout kterej si vzit, na FT za 35$, tezke odolat. Je pravda ze TC mody uz me tolik netahnou a zatimco TC mod v tehle cenove relaci byva problemovy kram tak kvalitni VV mod jde za tech 30$ uz v pohode sehnat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jojo ten prave umoznuje ten jednoduchy reset dvojstiskem ktery pomaha takze uz ani neni treba sundavat atik.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Vždyť ano :-). A ta poslední liška mela nejaky update Ina odpor tuším co jsem koukal. Nekdy zacatek tohoto měsíce...
    JIKE
    JIKE --- ---
    TEEPEK: Nevim myslim ze jsem nemel nebo si nevybavuji. Někdo dalsi ano?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak funkcni bez problemu jsou pro 90% lidi a ten zbytek bude bud nadavat a delat rozruch a nebo bude sikovnej a vyresi to nejakym DIY resenim, vicemene to same jako levna masova produkce naprosto cehokoli. Oba moje predatory funguji naprosto bez problemu az na tu softwarovou chybu v nacitani odporu s liskou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: tohle snad. Use okay. Snad sigelei nějak spolupracoval i s Yihi ale nějak se nezadarilo ale nevim jistě. Neni měli by to kontrolovat Predator treba by mel problémy. Je to skoda pekny a funkční věci by to mohli byt..

    47$ je fajn otázka jaký to bude. ale design se mi zatim fakt libi. Ty hrany budou asi někomu vadit. Paradoxně na obrátkách a videu to je hranatý. S sx se to srovnat nedá, ale zase je otázka co je uvnitř a jak to bude fachat. Nemá. Potu hu ani jak to bude velky. O se tyče pocitu v ruce a i držení toho hranatyho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam