INSECTTRIBE: hele ja uz se jenom smeju, ted jsem objednaval liquidy z UK, bezne jsem bral 60 nebo 120ml a prisla jedna pekna flasticka.
Ted prisla v jednom pripade papirova krabicka, ve ktery bylo 12x10ml. To jeste jde (ale tolik prazdnejch flasticek jako ted jsem na stole jeste asi nemel).
V druhem pripade prisla papirova krabicka, ve ktere bylo 6 papirovych krabicek, v kazde lahvicka a pribalovy letak co vypada jak neco co dostane clovek v lekarne k leku na srdce co ho muze zabit.
Totalni komedie je, ze "normalni baleni" nebo veci co nesplnuji TPD mi muze EU e-shop poslat na adresu mimo EU, e-shop mimo EU mi to muze poslat do EU, ale e-shop z EU mi to nemuze poslat do EU. WTF^2.
Reseni pochopitelne je, objednavat odjinud, nikotinovy baze kupovat treba 100mg odnekud z ciny.
Nebo druhe reseni, uplne to bojkotovat (a nektery shopy to tak podle me delaj a fandim jim), protoze to je debilita.
INSECTTRIBE: hotspot je zkrat mezi otockama spiralky, kdyz vypalujes tak tam uvidis svetlejsi flek jak se to tam rozzhavi. Kdyz to prezenes tak se tam otocky k sobe pritavi, nebo kdyz budes mit smulu se v tom miste spiralka upali. Co jsem koukal na ty tvoje fotky tak ty spiralky nemas uplne doladeny. Bud delej spiralky tak, ze jsou ty otocky tesne vedle sebe, nebo je delej tzv. "spaced" coz znamena ze mezi nima je videt vata. Ty tam mas neco mezi a to neni uplne ono, protoze se pak kazdej kus zahriva jinak. Osobne doporucuju udelat otocky natesno a pak to roztahnout aby byly vsude stejny mezirky.
Stejne tak je dulezity abys mel co nejmin hluchyho dratu od kontaktu ke spiralce, zbytecne to zvysuje odpor a maximalne se tam liquid napaluje. Ja to delam tak, ze drat v pulce otocky nozikem zlomim o 90 stupnu aby sel primo ke kontaktu, ne takhle "volne".