• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: Nebo je i pravidlo, které málokdo zná, ze tolik vaty co je ve spiralce nemusí byt v juice valve(jako kůry saje Liquid) muze byt méně a tim ce spiralce více, ci opačné. Přidat co ustrihnout...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: ha! To mě nenapadlo. Zkusím. Díky.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Spis zkusit jinou vatu, nektere vaty jsou stalejsi a jine se po nejake dobe zacnou precucavat, je to casto duvod proc treba u tanku prvni dva v pohode a pak to najednou zacne protekat. Ta struktura te vaty udela hodne, osobne ted pouzivam "levnou" neznackovou vatu z GB a mam ji nejradeji, je dost hruba coz je u VG smesi spis vyhoda a diky tomu se jeji savost moc nemeni.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tak jo, je čas na můj lama dotaz. Do Serpenta RDTA dám vatu a funguje v pohodě. Po nějaké době (obvykle tak jeden a půl tanku) se mi začne přechlastávat spirálka. Když si trochu pohraju s vatou (většinou stačí jen tak trochu s ní zahejbat, v extrému i trochu povytáhnout) a zase to jede nějaký čas v pohodě. Možná mám málo vaty, ale zas když dám více, tak mám problém, že mi blbě saje liquid. Ano, je to určitě rukama. Nějaké rady?

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: No ja nevim v kolik otvoraji jestli v 17:00?
    Vycházky si hlidej.
    HŘEBÍK BUDE VEDET
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Klidne, nemuzu tam zustat moc dlouho abych se dostal domu nejak rozumne tak klidne driv, ja jsem omezenej jen tim, ze mam od dvou vychazky i kdyz docela pochybuju ze o statnich svatcich funguji kontroly.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Vape house -Hrebiku Wolfe v kolik ten čtvrtek? Zase od Cca 16:00/17:00?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    prave jsem objevil!

    Ecig & Eliquid Store - International Shipping - Vaposeleccion
    http://www.vaposeleccion.com/en/

    maj tam liquidy, ktery jsem dlouho nikde jinde nevidel a veci, ktery se uz nedaj koupit :) tak doufejme ze to prijde...
    platba Paypalem, takze o prachy se asi netreba bat
    a zdaleka to neni tak drahy jako kupovat to v UK...
    JIKE
    JIKE --- ---
    FEKASON: ono navíc někoho ta mlha dráždí (oči, krk, apod) takze to je pochopitelný. Navíc kdyby tam byly v restauraci decka a je tam mlha, tak ono je to fskt divny i me by to vadilo paradoxně. Je to fakt divny ale jo.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Zdravím, mám na prodej těhle pár věci plus ještě crystall ball od fumytechu :) cena dohodou a nejlépe Ostrava a okolí pokud by chtěl někdo poštou tak bych trval na poslání peněz předem ale to snad chápete :) zatím díky

    FEKASON
    FEKASON --- ---
    ZVIRATKO: Tak ona je potreba trocha soudnosti. Pokavad maj v nejaky hospode zkusenosti s "vape bros" kterejm jde jen o to jak masivni mrak udelaj, ani se moc neda divit tomu ze to zakazou uplne...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak zalezi taky kolik, chodim treba do ciste nekuracky kavarny/baru kde se nikdy nekourilo a mam to povoleny ale pod podminkou, ze tam nesmi byt mlha v cele mistnosti. Staci vapovat stylem "hulim brko" do plic, chvilku podrzet a vydechnout a pak nevyfukujes skoro nic i kdybys mel 12koveho beasta.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    vetsinou lidem spis vadi viditelna pere, a ne proto ze by ji citili (vetsinou po rozptyleni nevoni/nesmrdi nijak) nebo ze by je nejak drazdila, ale je to ciste jen pocit...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    INSECTTRIBE: No, s tímhle zmetkem z EU to je dost těžký, to by jedině musela přehodnotit Evropská komise což asi moc nehrozí. Jako jasně že si v tomhle asi zaloboval tabákový a farmaceutický průmysl, stejně jako si to pojistily státy aby vybraly víc na spotřební dani. Já si třeba dříve objednával dýmkový tabák z Německa, jednak tam mají nižší spotřební daň než je u nás, ale hlavně tam míchají vlastní směsi z nichž se některé k nám nedovážejí...no a teď je díky téhle směrnici zákaz přeshraničního prodeje z e-shopu, abychom si to náhodou nenakoupili v jiném státu levněji...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: BAAL: CERMI_FOX: Naopak ja mam tu zkusenost, ze nekurakum to nevadi a kuraci pyra nadavaji i treba z prace, na smene kde jsou v kanclu sami nekuraci jsem si v pohode vapoval vevnitr a na druhe smene kde jsou skoro sami kuraci si hned bezeli stezovat za vedoucim ze tam ty chemikalie nechteji. Spousta ti jich rekne, ze to je skodlivejsi nez cigara a je pevne odhodlana celit jakymkoli argumentum, to jsou lidi se kteryma bohumzel rozumem moc nepohnes protoze sami zadny nemaji. V tech hospodach je to pak jednoduse zavist, ale tam se snazim alespon propagovat misionarskou cinnost a zkusit je presvedcit, at to take zkusi aby ven chodit nemuseli, uz kvuli tomu i planuji koupit Enduru T20 a nosit ji sebou v MTL setupu s nejakou dobrou tabakovkou. Uz jsem takhle par lidi presvedcil tak zas tak marne to neni a ono kdyz pak v te hospode bude chtit vapovat pulka stamgastu tak to hostinsky rad povoli (idealne konvertovat i toho)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CERMI_FOX: jenže to se nedá pochopit proč jim to tak vadí. analog vs digital.. jasná věc, a on ti poví abych mu to tam nehulil ne... uplně opačně by to mělo bejt. fakt demence.. jak píšeš... bičem je vyhnat. dobře jim tak ať chodí ven. a nás by měli nechat huvniř
    BAAL: ale jak mohou vypustit z huby takový shity? (nekuřáka chápu kdby to řekl) ale pyrohuliče?
    BAAL
    BAAL --- ---
    CERMI_FOX: jj s tímto jsem se osobně potkal x krát
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    JIKE: přesně, vždycky mě nejvíc pobavilo, když jsem seděl s někým v hospodě (před zákazem), on s analogovým, já s elektronickým a stěžoval si, že mu to smrdí a jestli bych si nemohl zapálit normální nebo kouřit někde jinde :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CERMI_FOX: paradoxně kuřáci remcaj nejvíc.

    ps: upravil jsem konečně záhlaví

    novinky:
    -náhodně se mění obrázky v záhlaví
    - vyčištění od neplatných links
    - zpřehlednění
    - kategorizace
    - ponechal jsem jen nějaké shopy, stejně už každý víme co máme dělat :-)

    ps: kdo chce mít svoje VAPE náčiní v záhlaví jako náhodný obrázek, ať ho sem postne v rozumný kvalitě. upravím a dám tam :-)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    FEKASON: já málem dostal přes hubu od opilého hosta (i když jsem měl povoleno od výčepního, kterýmu to je jedno - chodím tam už dlouho), protože on musel s cigárem ven a nějak ho to vzalo, když šel okolo. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam