JIKE: To je starsi pripad, je k tomu docela zajimavy pribeh. Ten typek si koupil mechaniku v shopu kde mu na to zaroven i delali buildy, naucili ho vymenovat si vatu a vzdy jednou za par mesicu se zastavil nechat si premotat build a spokojene vapoval asi rok. Pak v USA vstoupily v platnost FDA regulace jejichz soucasti je zakaz toho aby ti v obchodu namotavali spiralky no tak to ten typek zkusil sam a vysledek vidime. Pak na to nekdo koukal a ukazalo se ze jak to motal sam tak tam mel asi 0.04Ohm. Takze jo jeho blbost, ze se do toho pustil a nic si k tomu nezjistil ale i tak je videt ta nesmyslnost a nebezpecnost tech regulaci.
DAVEOV: Panecku to je mrnavy, na 16w uz jsem nevapoval dlouho :) Tak aspon ze chutna, to mi pripomina kdyby jsi schanel nejake MTL atiky budu se v blizke dobe zbavovat svych, tady se asi MTL moc neuchyti ale kdyby jsi neco chtel dej vedet. Z tech co jsem kdysi mel fakt rad je tam krome Siren treba Rose V3 a Squape Xs s keramickym vnitrkem nebo Cthulhu MTL a Hrebikovo oblibene Billow 2.5.