• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Jo dobrá otázka! Tak kdy dáme další sraz??? udělám anketu ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    WOLFGAR: kdy?:) sem kkt ze sem pred rokem nekoupil tu lutrovku nikotinu kurva... sem mohl mit vystarano
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GREGI: Doraz do vapebaru na pristi sraz a ja ti to tam michnu kdyz si prineses nulkovou bazi, ted jsem presel z 3ky na 2ku takze me ta trocha z vlastnich zasob nezabije.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    GREGI: Můžeš si koupit boostery ale to vyjde draho 10ml 20mg cca 40,-
    GREGI
    GREGI --- ---
    A ten nikotin se da sehnat nebo nekdo z prahy mate ze byste mi tam strikli?
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    GREGI: A to proto ze tohle je bez nikotinu a na to se zákon neváže
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    GREGI: Aha jsi z Prahy :D no tak když se domluvíme a vezmes třeba 4litry jsem schopny to poslat
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    GREGI: Já prodavam litrovky 3,6 a později budou ještě 11mg
    Pokud jsi poblíž Ostravy mužem se domluvit

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: tak já mu do hlavy nevidím žejo, ale tak mu jde o nějakou publicitu. a ten název videa, no otázka z jakého úhlu pohledu to bereš, ale dle obsahu videa to je trochu mimo. No je to pod drobnohledem, protože otamtud neteče tolik prachů. co bude dělat zdravotnictví, když budeme všichni zdraví :D
    měl si něcovíc zjistit, otázkou je, jestli chtěl. obsah byl takovej zvláštní nekomplexní, prostě jak cedník
    GREGI: cus Gregi, jj unikolo, málo to tu sleduješ vostudo :D někde to stáčí. Ochnutal, a mě to chutná často :-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    IMPERIA Zero Fifty (50VG/50PG) - 1000ml
    https://www.e-liquid.eu/product/ostatni-produkty-/imperia-zero-fifty-_50vg_50pg_---1000ml/16897

    jak to ze maj litr? Da se nekde z ebay nebo tady koupit cistej nikotin? at si to namicham na 6mg
    GREGI
    GREGI --- ---
    WOLFGAR: a kde teda v pze stacej? btw rekace pritelkyne: "a jako cistice do zachodu se prodavat muzou?" asi tak no:D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Pokud natocitl tohle tak fakt je, ze toci veci ktery mu prinesou co nejvic shlednuti a co nejvetsi afera, to co tam uvadi je z nejvetsi casti snuska nicim nepodlozenych nesmyslu a senzacnich prohlaseni a samotny nazev toho videamluvi za vse, to je uroven tak nizka ze i nova by mohla zavidet takze at je to kdo chce kdyz udela neco takhle hrozneho jen pro to aby na sebe pritahnul pozornost a vydelal nejakou tu kacku tak je to bud blbec ktery tomu veri a nebo horsi varianta vypocitavy hajzlik ktery vi ze je to nesmysl ale stejne do toho jde. Informace si dohledat muze, tech serioznich vyzkumu uz je v dnesni dobe dost a dlouhodoby je otazka, vapovani uz tu je nejakych deset let coz uz je relevantni doba na to aby jsme vedeli, ze plice zatim nikomu nevybuchly. Prijde mi silene po jakym drobnohledem je vapovani zatimco vsichni denne konzumuje mnohem vetsi mnozstvi skodlivin vsude od nekvalitnich potravin az po nadechnuti v centru Prahy nebo Ostravy. Fakt je ze pro kuraky cigaret vapovani zachranuje zivoty a to doslova a kdyby tu nebyli senzace hledajicic idioti kteri se neobtezuji najit si zakladni informace jako pan Tuna a lobby tabakovych korporaci nevrlych ze jim nekdo saha na jejich miliardy tak by mohly zachranovat zivoty mnohonasobne vetsimu mnozstvi lidi nez je tomu ted.


    GREGI: Kdyz michas tak si na prime ochutnavani liquidu casem zvyknes ;) A objednat ze zahranici nebo si zjistit jestli nektery z obchodu pobliz tebe nema moznost "nacepovat" si bazi primo do vlastni lahve.
    GREGI
    GREGI --- ---
    tvl ten posranej zakon na objem mi unikl!! wtf?! Ochutnali nekdy jak je ten liquid hnusnej?:D Litrovku ted uz nikde nesezenu?:( kde ted koupit bazi teda...
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Vypada to tak. Stejne se to vyrabi v Číně. Ten levný mam a zase ho tolik neppuzivam. Chtelo by to porovnat ale ten dráhy si kupovat nebudu :-) je mozny ze to 100% stejne neni ale na první pohled pro zákazníka i uživatele ano. Pro me vizuálně ano.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: s Tunou jsem si kdysi psal je to chytrém clovek ale živí se tim a toci věci který mu připadají důležitý. Faktem je ze nemají úplný informace a taky ze dlouhodobý studie nejsou. Max na me.
    Ja dyl onemocněl delali mi testy snad na všecko, a i kdyz vapuju od. Hi le kdy šla sehnat první ecigaret a coz je defakto snad skoro 10let, tak jediny co mi delalo problem je mikro tim z hlediska závislost ti a diacetyl. (Ten uz tam ale nemám). To bylo ze zacatku co ho tam dávali. Nicmene souhlasím ze by nikdo jen tak začínat neměl kor s nikotinem. Jak uz jsem kdysi ve videu zminoval, pro nás je to uz zábava a forma odvykání závislosti na pyro, coz je lepsi alternativa koureni. Cca 950x zdravější. Coz neznamená ze je to zdravé a myslim ze velkou cas z toho muze delat to nezdravě dle informaci jsem jsem zjistil, obdržel, pochopil je: nikotin, spiralky, vata, pripalovani vaty, diacetyl, teplota, pripalovani liquidu, některá aromata, nekvalitní VG, alkohol, a látky v některých kupovanych. Pokud si michame sami tak víme az na aromata co so toho dáváme. Pokud jsou aromata fakt top, tak bych byl v klidu.
    BDOWN: no jde i o to ze neřeknou druhou možnou stránku rizik (hlavne závislost na nikotinu).
    WOLFGAR: byla to otázka času kdy to začne Tuna resit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BDOWN: ... no... to je ovsem ale jeste mnohem smutnejsi.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    WOLFGAR: no působí to tak, ale v tomhle případě je klidně možný že ten tejpek je jenom nikym neplacenej debil :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BDOWN: Kdyz ja tenhle bulvar nesleduju, tak mi to uniklo, ale tak alespon z komentaru je videt, ze lidi nejsou az takovi idioti aby takovy nesmysl sezrali. No tak uz alespon vime komu pan Phillip Morris do toho prasatka prispiva no.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mam pocit, ze jsem neco prosvihnul a jsem si naivne jistej ze BDOWN: je jen troll forek (protoze budme uprimni takhle blbej opravdu nikdo byt nemuze) ale kdyby se media fakt chytli toho ze z vapovani lidem exploduji plice tak se budu stridave hrozne smat a stridave asi brecet protoze by to byla ta nejsilenejsi kachna od onoho legendarniho "hrani Draciho doupete udela z vasich deti satanisty" pred dvaceti lety. No dobra jeste tu byla takova ta jak vam mobilni telefony uvari za deset let mozek a uz si presne nepamatuji co hrozne skodliveho delalo zareni z mikrovlnek.

    Kazdopadne nez se v tomhle klubu rozjede nejaky sileny troll showdown ktery bude chudak Jike uklizet tyden tak vykaslete se na to, vaping nema s deckama co delat, je to jen mene skodliva alternativa klasickeho koureni a pro par nadsencu i hobby a to je vse. V soucasnosti seriozni vyzkum odhaduje, ze vapovani je minimalne o 95% mene skodlive nez koureni takze to ze je mene skodliva nema cenu rozporovat, jediny kdo se o to snazi jsou ti co z toho maji prachy takze pokud vam Phillip Morris neprispel peknou sumickou do prasatka tak se na to vykaslete. A ze jo nejaky decka vapujou? Jo taky chlastaj, kouri, huli travu a prcaj bez gumy (muj o par let starsi kamos se v 32 letos stal dedeckem) a co je jeste noveho? Nebyli jsme jini. Kdyby jen vapovali tak by jsme mohli byt radi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam