• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    HREBICK: Joke :-) užívej si to :-) dulezity je byt "happyJuicer" :-) Btw: nesmím zapomenout ten tabák...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Proooč? :) Já ho akorát vyměnil za RX200, kterej jsem prodal kolegovi...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: vet to i na sraz, + to tady pak zopakuj až užnáš za vhodné. někd ose najde
    HREBICK: ty už neutrácej, okok ddvoubaterkáč :-) já když se řekne slovo Hřebík, vidím borce s vapem v jedný a chilli v druhý ruce a úsměv :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Ja zas chci jeste VV tribaterkac a furt se nemuzu rozhodnout mezi Teslou 2/3 a Zenithem. Tesla bude urcite lip udelana ale takhle debilne umistit tu 510 az ke kraji za to by meli dostat na holou previti.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Tak mě se ten Cricket zalíbil už když si ho pořídil Venca a mě akorát hlavně chyběl do sbírky 2baterkovej mod a mechanika tak zkusim tu Tsunami :) Toho Azerotha bere bratr nakonec stim trochu jinym Dovpem...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Koukam ze se moje chvala MVV, Cricketa a Azerothu dobre ujala ;)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Už je to na cestě! ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---


    Tak tu mame ten slibovany velky vyprodej atiku. Osobni predani Praha nebo platba na ucet +50kc postovne kamkoli do Cech. (poslani na slovensko se nebranim, ale nemam prehled o cenach postovneho) Pri nakupu vice kusu postovne zdarma + neco navic (510 drip tipy, draty, 3mg liquidy - napiste si co by jste radi)
    Vsechny atiky byly po poslednim pouziti vycistene ultrazvukovou cistickou takze z nich neucitite predchozi liquidy (napr. mentol), vsechny jsou s prislusenstvim a krabickou. 1-4 jsou kvalitni klony mnohem drazssich originalu, 5-7 jsou originaly.

    1 - Coppervape 316SS Hurricane RTA - 350kc
    Jednospiralkove RTA vhodne na MTL i DL. Prislusenstvi: 3 vymenitelne pozitivni posty kazdy s jinou velikosti privodu vzduchu (priskrcene MTL, volnejsi MTL, DL), dve vrchni casti vyssi celokovova s vrchnim plnenim a nizkoprofilova pruhledna se spodnim plnenim. Nahradni sroubky, tesneni, sroubovacek.

    2 - Phenomenon RTA - 350kc
    Jednospiralkove RTA vhodne na priskrcenejsi MTL s miniaturni kotelnickou. Plneni spodem. Prislusenstvi: Nahradni sroubky, tesneni, sroubovacek.

    3 - Ivogo Squape Rs - 600kc
    RTA s 6ti vymenitelnymi zakladnami. Osazena keramicka zakladna pro jednu spiralku, dalsi jsem nezkousel ale vypada to na 4 ruzne zakladny pro jednu spiralku ruznych prumeru a jednu zakladnu pro dve spiralky.
    Prislusenstvi: Sroubky, tesneni, sroubovacek, 2x mikrospiralka.

    4 - Ivogo Venturi RDA - 300kc
    Zvonkove RDA s malou kotelnou hodici se na MTL. Privod vzduchu se ovlada otacenim kotelny drip tipem. Prislusenstvi: Tri ruzna tela atomizeru, sroubky, tesneni, sroubovacek, nahradni izolace centerpinu. Set puvodne bez drip tipu - pridal jsem vlastni kayfun five pawns drip tip ktery jsem s RDA pouzival.

    5 a 6 - Digiflavor Siren 22 - 600kc
    Cerna a stribrna Sirena - RTA na jednu spiralku urcene na MTL nebo utazene DL, pozor realny prumer je 23,5mm. Prislusenstvi: Nahradni drip tip, nahradni sklo, tesneni, sroubky, sroubovace. K sirene mam jeste jedno extra sklo - prihodim ho navic k te ktera pujde prvni.

    7 - OBS Crius - 450kc
    RTA na dve spiralky s mensi kotelnou hodici se na DL a asi by slo i volnejsi MTL, nepouzite, ale udelal jsem do nej twisted ss build ktery tam nechavam. (pouzivam vetsi verzi Crius Plus) Prislusenstvi: Sklo, sroubovacek, nerozbalene komplet prislusenstvi od vyrobce - sroubky, tesneni, 4x spiralky, kousek dratu, vata. (drip tip je skleneny, proto je na fotce hure videt)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Pouzivam jen anglickou wiki, ceska je dost pochybna, anglicka uvadi to co jsem hodil dolu. Pokud 120g je aby se vubec projevily nejake znamky tak smrtelne mnozstvi bude vazne na kila :)

    JIKE: Libi se mi jen je hrozna skoda, ze ten bocni AF neudelali pod sklonem, takhle miri primo nahoru a cast ho pujde mimo spiralku coz je dost skoda. Rekl bych ze Kylin/Ammit/Reload maji tenhle styl decku vychytany lepe ale co se tyce celkoveho designu atiku tak souhlasim, moc pekny kousek a bezva plneni, uvidime jak budou dalsi recenze, DJLsb je vyborny na technicke detaily a jini zas dobre porovnavaji chut a plynulost AF.

    JIKE: Me se ten Procolor tak hrozne libi, to je presne ten "kite shield" tvar kterej mam hrozne rad ale proste za tu cenu se daji sehnat mnohem lepsi mody nez dalsi dual 18650 od smoku... no bude Sofiina volba asi, uvidime jak dopadne v recenzich.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: osobně si myslím, že už ale každý máme něco co nám vyhovuje a stojí za to, tak není zase tak potřeba novinek. :-) uvidíme jestli nějaký výrobce přijde z něčím lepším co bude stát za hřích, třeba na XMASS 2017 :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    a pár novinek

    nové RX GEN 3
    Reuleaux RX GEN3 - Wismec Electronics Co.,Ltd
    http://www.wismec.com/product/reuleaux-rx-gen3/

    nový typ alienu/ spíš kopie fuchaie a barviček
    Procolor Kit - SMOK® Innovation keeps changing the vaping experience!
    http://www.smoktech.com/kit/procolor

    no a Captain RTA
    $24.43 Authentic IJOY Captain RTA Rebuildable Tank Atomizer - 3.8ml / 25mm dia. / juice flow control at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10021170/8237601-authentic-ijoy-captain-rta-rebuildable-tank
    JIKE
    JIKE --- ---
    se mi libi konečně zas nějakéj atik :-) jeste by to chtělo single coil deck

    iJoy Captain RTA Full Review with Coil and Wick Tutorial
    http://www.youtube.com/watch?v=pfIpU-BkJYA
    JIKE
    JIKE --- ---
    JESSE_MORENO: Pak mi nejvíc vyhovoval notch. Ten se prechlasta jen pri naplnění . Pak uz když mi ležel mesic jen malinko (vic utemovana vata)

    Ale musíš hodne tahat... a fakt a to napisu kolik tam mam watu
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    JIKE: jojo to je ono a ten adaptér tam mám ale už to pak zas neplní tu funkci že je to relativně kompaktní... rád bych zůstal u toho jednoduchého a docela malého zařízení i kvůli převracení, kutálení, skladnosti atd.

    ten notch je tam přibalenej tak ho zkusím, kouřím málo takže to žraní baterky by mi nemuselo až zas tak vadit.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    XBAHNO: ja mam zafixovany ze kapka je 0.1-0.2ml
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: díky! nedokáži říct kolik se mi toho vylilo na kalhoty.. ale stačilo to na to - kdybych to nesmyl z nohy, aby mě to položilo, a to jsem tehdy vážil +-100kilo.
    JESSE_MORENO: ¨jestli máš tuto : https://gripy-e-cigaret.heureka.cz/joyetech-egrip-ii-vt-2100mah-cerna/

    tak mě nějvíc sednul Notch Coil, jede i na TC cca 180-210*C ideál tuším z hlavy 69W. chuť jde, je fakt dost ucházející a mráčky taky. - jen to žere děsně baterii. já bych na tohle VT - bral ten adapter na 510konentor, a koupil na to 22mm atík (třeba OBS ACE, Ammit 22mm) pak pojedeš na cca 25-35W a jsi v klidu. to by bylo za mě řešení.

    já tyhle hlavy mám a i atík na to, dokonce snad 2 Cubise, a vyhovovalo mi to dost dlouho, i rebuild na to jsem dělal, ale čas pokročil dál a používám už jen NOTCH. - mám i RBA hlavu na to. Používal bych to ještě dnes? - asi někdy jo, ale jsou lepší.
    BF- nic moc, jeto dobrý na MTL, ale ne zase tak dobře jak by jsi chtěl. BF ani ne. zkus, rozbíral jsem všecky hlavy, a nejlepší mi přišly u těchto malých atíků eGoONE hlavy. doteď je používám (ted mám v ruce kupříkladu přes 2 roky starý cígo). Máš ten adapter na 510 konektor? dal bych tam pak na to atík a využil to jako jen grip.


    XBAHNO: ono záleží jak hodně ti vytěká. NO prváě protože jsi byl vaper/kuřák, tak vlastně toho vydržíme víc :D .
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ZVIRATKO: Ze by 5 kapek byl 1g? Neznam povrchovy napeti nikotinu, ale muselo by byt obri aby to tak bylo - u lihu je to 44kapek/ml(takze asi 60 na g), u vody kolem 25kapek/ml... BTW hustota nikotinu je temer stejna jako vody. IMHO kapku ustoji i nekurak a kurak zavislak ustoji tech kapek nekolik.
    Toxicita nikotinu se proste precenuje. Ja si vylil do kapsy u kalhot 8ml 24mg/ml a vsim sem si toho, az kdyz uz sem zacinal bejt pekne sjetej. Ale sundal jsem kalhoty(mimochodem v praci:-)), utrel se kapesnikem a preslo to za chvilku samo bez nejakejch nasledku.
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    JIKE: a co bys mi teda na tom egripu doporučil používat nejraději? já to asi popletl myslel jsem že notchcoil je právě ta vata ale teď koukám že to je naopak ten kov... ta BF 316ss je i dle tvého videa o přemotávce teda vlastně klasická vata takže tu hulím teď já... pak je v balení ještě ta BF Clapton 1,5ohm ale dle obrázků to vypadá že je to taky vata...
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE:

    The LD50 of nicotine is 50 mg/kg for rats and 3 mg/kg for mice. 0.5-1.0 mg/kg can be a lethal dosage for adult humans, and 0.1 mg/kg for children.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Anketa na nástěnce ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: WIKI ne... :D

    Glycerol – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Glycerol

    Fyziologické působení[editovat
    Glycerol je slabě jedovatý. V menších dávkách způsobuje bolesti hlavy, žaludeční potíže a zvracení. Ve větších dávkách může způsobit poškození jater. Nejnižší toxická dávka podaná orálně u člověka činí přibližně LDLo = 1,5 g/kg živé hmotnosti, což znamená, že průměrný člověk by jej musel požít nejméně 90 až 120 g, aby se u něho projevily symptomy otravy. V nízkých koncentracích je prakticky neškodný.

    Ve zředěném stavu se používá ke zvlhčování pokožky a sliznic, neboť váže atmosférickou vlhkost a tím ji přenáší do povrchu těla; naopak použití čistého glycerinu je nevhodné, protože z pokožky odčerpává vlhkost a tím ji vysušuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam