• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    WOLFGAR: Díky. Zkusil jsem to teď přemotata uvidíme jak to dopadne.
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    WOLFGAR: aha :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GALENIUS: Nezkusis, 25 je s 22kou shodny jen ve jmene, ma jinou konstrukci a sroubek ktery by zespodu dotahoval pozitivni post na nem uz nenajdes. Nicmene Ammit 25 opravdu chlasta liquid jako blazen a diky tomu se kotelna pretapi, prska a proteka, je to snad jediny atik ktery pouzivam permanentne s liquid flow ze 3/4 zavrenym a porad bez problemu zasobuje. Je to obvykly problem u atiku s timhle typem privodu liquidu kde ten rezervoarek kam davas konec vaty je hodne velky a preteka, jde to vyresit stejne jako u podobnych atiku, davam tak vatu do vseho co tenhle typ ma od Pharaona a po Exo staci nechat konce vaty dlouhe a plochym sroubovakem ji do kanalku zastrcit tak ze se vlastne prehne a zbytek vaty trci po stranach nahoru, ten pak zastrihnes na stejne urovni se spiralkou a po namoceni liquidem uhladis smerem k vate ktera jde od spiralky. Zasobuje skvele a neproteka.
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    GALENIUS: lehce, bylo to mezi pul az celou otackou, pouzil jsem misto sroubovaku nehet. Sroubkem slo tocit hodne lehce, nez jsem ho dotahnul
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEKKING: Díky, zkusím. Jak moc dotáhnout? Na max nebo třeba jen o kousek vyzkoušet?
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    GALENIUS: delal mi to pred 2 dny Ammit single 22, tak jsem jen lehce dotahnul zlaty sroubek, ktery je ze spoda na Ammitu a uz mam klid.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Měl bych dotaz - manželka si před 14 dny pořídila jednospirálkový Ammit 25. Zatím s chutí maximální spokojenost, jen... z nějakýho důvodu hrozně protejká. Kolem základy a, jak to vypadá, otvory pro přívod vzduchu.
    Vše je dotažené na max, když se dole otvírá/zavírá otvor z nádržky na liquid ke knotu, tak je to směrem, který se ještě víc dotahuje... a přesto to furt někudy kolem základny uniká.
    Používá 50/50 PG/VG od Imperia.
    Nějaký nápad kde by byl problém?

    Už jsem přemýšlel nad tím, jestli se někde vatička nemůže dotýkat nějakýho otvoru pro přívod vzduchu a knot tam nenechává odkapávat liquid... nevím.
    První namotání nám dělal prodavač v prodejně, dneska budu zkoušet dát nový knot (premiéra, nikdy jsem to nedělal).
    Díky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Je to proto, ze AF se snazi detekovat presnejsi odpor nez jaky zvlada hardware predatoru, dostane se tim do jakesi smycky kdy zkousi detekovat znovu a znovu pokazde s trochu vetsim odporem a kdyz naroste na hodnoty vyrazne se lisici od realnych hodnot liska prestane atik nacitat. Resil jsem to pred par dny. Pomohl upgrade na testovaci verzi lisky 170720, nedavno to pry opravovali. Mam tam tu verzi jen den ale zatim dobre tak snad to zas nezacne litat.
    FERDA_MRAVENEC
    FERDA_MRAVENEC --- ---
    NEX28XZ: podobnou věc jsem řešil u evic primo...pomohlo mi zaškrtnou volbu "použít PI regulátor"...
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Z ničeho nic mi AF na Predatoru začal hlásit u všech aťíků Atomizer Short a musel sem tam vrátit origo soft.
    Stalo se to někomu z vás?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Predbezne mel by jste nekdo zajem o Avoria bunker base - jedna se o 48mg prirodni 100% PG nikotinovou bazi v 150ml sklenenych lahvickach plnenych pod dusikem, udelal jsem si toho slusnou zasobu ale ted zjistuji, ze mi vic vyhovuje chemicky nikotin takze si asi sezenu nejaky hiliq a tohle poslu dal. Cena vychazi na nejakch 450 na lahvicku pripadne vymenim za hiliq v nejakem dobrem pomeru. Co se tyce rozdilu prirodni/chemicky nikotin tak prirodni ma vetsi "hit" a je takovy vyraznejsi, chemicky je jemnejsi, temer bez hitu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: někde tam bude i co mám já. už jsem mu psal že se sčutnem. ale hrubost/jemnost nevím jaká je a taky materiál netuším už.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: JIKE ode me dostal mesh, ale myslim ze to naopak bude ten nejjemnejsi co se dal koupit...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Nemate nekdo doma hruby nerezovy mesh? Idealne 200ku a niz? Zacinam zjistovat, ze na toho taifuna je vse co tu mam moc jemne a kdyz to vezmu z FT tak budu zas mesic cekat.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WTK: to použiju na neco jinyho diky . Ja vím je to hnus samotny. Ale da se to použit jako doplněk. Tpa ma Dragon luxusní (ale samotny to moc taky dlouho nejde) musíš s něčím namichat.
    WTK
    WTK --- ---
    JIKE: mel sem doma nejakej dragonfruit, tusim capellu, ale byl to celkem hnus, kouknu jestli sem to nevyhodil:))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: TPA beru od vaporism ale zrovna tu exotiku meli ted dost probranou, je leto no.

    Jinak dosavadni zkusenosti s Taifunem BT - Nemecky frustracni simulator, nejspis pomsta, ze se svetu nelibil jejich German dream. Posty hrozne, uz jsem zlikvidoval skoro celej mesh... gah. Jdu udelat veceri a pak zkusim druhe kolo...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jinak sháním prichut: pitaya, jackfruit, papaya nejlíp Tpa. Ideálně na listopad :-) neviděli jste někde?
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: :-))) rozhodne!!!
    WOLFGAR: ja vím. Ví. Toho nebude než tohle. Je to hlavne michani pro me (u zvířátka mam jeste taky dluh ) ale řekl jsem si ze se podelim :-) servirovany to bude ve skleněných :-)
    Jop tohle nespěchá. Je to jen navrh takovy. Kdyz nebude zájem tak u me to padne za 2-3dny :-)))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Delas mi hrozny chute, asi neodolam, ja musim mesic ted cekat nez se mi ulezi nove michanice a dochazi mi aktualni zasoba...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam