• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Alespoň vidis jaký je to když clovek mícha jak sileny to je Kor když ja jedu na Kapky a dělám premiovky (hlavne ty silene složitý) pak když je recept tak to trvá mnohem kratší dobu (záleží na mnozstvi) ale nekde dávat treba 279kapek apod... delat to na ml... ja vim...:-D zvyk
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR:

    1. 5573802 Authentic MKWS 316L Stainless Steel Alien Pre-Coiled Wires for RBA Atomizers (10-Pack) 32 AWG / 0.2mm dia. / 0.3mm*0.8mm flat / 0.45ohm 1
    2. 7497001 Demon Killer 316L Stainless Steel Flame Pre-Coiled Wire for RBA Atomizer (6-Pack) authentic / (26/26)+38 AWG / (0.4mm/0.4mm)+0.1mm dia. / 0.25ohm 1
    3. 7497002 Demon Killer 316L Stainless Steel Flame Pre-Coiled Wire for RBA Atomizer (6-Pack) authentic / (26/26/26)+38 AWG / (0.4mm/0.4mm/0.4mm)+0.1mm dia. / 0.25ohm 1
    4. 7497004 Demon Killer 316L Stainless Steel Flame Pre-Coiled Wire for RBA Atomizer (6-Pack) authentic / (28/28/28)+38 AWG / (0.32mm/0.32mm/0.32mm)+0.1mm dia. / 0.35ohm

    co mam nasazeny netusim, delal jsem to ve spechu, ale myslim ze to 28+38 :)
    akorat by me zajimalo na co to motaj, nemam stejne velkej nastroj

    jediny s cim mam trochu problem jsou hotspoty - ne mezi otockama spiralky, ale mezi vnitrkem a vnejskem tech spiralek(???)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    A jeste si dovolim kdyz uz jsem u toho spamu dve fotky ze vcerejsiho michani, nakonec jsem zacal nekdy kolem 7me vecer a zkoncil ve 3 rano :D
    Tak si dovolim nahled do Wolfgarovy vapove varny jak to tu kdysi nekdo vtipne pojmenoval


    A jaky je vysledek? 30 lahvicek, 1300ml pouzite baze, zhruba litr a pul hotoveho liquidu. Par osvedcenych kousku, nejake nove hotovky novych vyrobcu na ktere jsem hodne zvedavy, v desitkach pak par pokusu a prichuti kterym jsem se rozhodl dat druhou sanci a predevsim prvni verze deseti mych vlastnich mixu vcetne dvou s bylinnym zakladem.


    ZVIRATKO: Demon killery jsou proste skvele, doporucuji kudy muzu, jake nakonec mas?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak mi prisly Demon Killer draty, dal jsem to do Aromamizeru a je to uplne jinej atik. Najednou to ma uplne jinou chut (asi tak 100x lepsi). Yay.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SPAULDING: Kdyz uz 22 RDTA tak tam je bezkonkurencni vitez Wotofo Serpent, je to urcite jeden z nejlepsich chutovych atiku vubec ale nevim jestli bych novackovi doporucil RDTA. Asi zalezi jestli mu bude vadit ze to nebude moct polozit. Avocado bylo ve sve dobe vyborne ale prece jen uz je to v dnesni dobe par let stary atik, puvodni 22 nema fillport takze te bych se vyhnul velkym obloukem, nova limitovana edice 22 (ty barevne) uz fillport mely a jsou to dobre atiky ale tusim ze uz se nevyrabi takze nepujdou nejspis zrovna snadno sehnat. Obecne Avocado bylo jedno z prvnich RDTA s bocnim ofukem, v dnesni dobe je jich jako houby po desti a je z ceho vybirt.

    Coz mi pripomina dnes se na FT objevilo velmi zajimave single RDTA s bocnim ofukem priblizenym spiralce, jsem na nej zvedavy predevsim mam osvedceno ze tenhle tvar kotelny a primy prechod do drip tipu nese chut naprosto bajecne. Zas po dlouhe dobe se podivam na novy atik a rikam si tohle by mohlo vazne dobre fungovat, ted jeste uvidime jak to zvladnou po vyrobni strance ale Oumier je docela proverena znacka ktera mela zajimave (nekdy funkcni nekdy ne) napady uz v minulosti.
    $16.31 Authentic Oumier Wasp Nano RDTA Rebuildable Dripping Tank Atomizer - 2ml / 22.5mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/1/10021459/8390802-authentic-oumier-wasp-nano-rdta-rebuildable
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Jestli chuť, tak rozhodně 22 mm Avocado. :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZERO: Mam tu neco na prodej, zalezi jak moc chces priskrceny vzduch, melo je co si pamatuju takove MTL az utazenejsi DL, jestli chces neco podobneho tak nejoblibenejsi je Sirena (siren 22) ona sice 22mm nema ale na pico se s odrenejma usima vejde. Sirena je zaroven pomerne jednoducha, pak tu mam jeste treba Hurricane a Phenomenom ale ani jeden z nich bych zacatecnikovi nedoporucil, chteji uz trochu znalosti. Zbytek uz je pryc, hodil jsem to vcera na FB a dost se po tom zaprasilo ale mozna bych tu jeste nasel nejakou 22 se kterou bych se dokazal rozloucit. Mam tu skvelou Billow 2 jenze bez skla, mam objednane nahradni ale kdovi kdy z ciny dorazi. No a kdyby jsi radeji DL mozna bych ozelil i Conquerora, mam ho sice rad ale ja ty 22 uz skoro nevyuziju.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZERO: Wolf tu prodává nějaký atíky, možná bude mít, jinak 22mm je dobrej na single serpent 22, nebo ammit 22
    ZERO
    ZERO --- ---
    Co geekvape ammit? Nemohlo by to bejt to, co hledam? :)
    ZERO
    ZERO --- ---
    ZVIRATKO: vypada tuze pekne ale ja potrebuju prumer 22mm. Vic na pico mega nenasroubuju..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    ZERO: to je subjektivni :) me osobne vzdycky chutnal vic single coil, at uz jsem motal ja nebo to byly tovarni hlavy (napr. TFV8 Q4 hlavy, nebo TFV12 Q4 hlavy, coz je vicemene single coil).
    A prestoze jsou tanky, co maj chut "spatnou" nebo tanky co maj chut "dobrou", tak nejvetsi rozdil udela jakou tak mas vatu a jak to mas namotany (jakej drat, kolik vaty...). Jestli nechces na blind utracet tak se zastav na srazu, tam je k ochutnani vzdycky hromada veci a poradime ti.

    Jestli chces neco proste zkusit, tak za me muzu na 1000% doporucit Digiflavor Pharaoh RTA.
    ZERO
    ZERO --- ---
    Cus
    Premejslim tedka dost o novym tanku na vlastni spiraly, nemam s tim zadnou zkusenost tak se ptam o radu. Mam melo 3 pouzivam jejich hotovy spiraly ale rad bych jeste srazil investice. Jejich spiraly spalim tak za 5 az 7 dni. Jde mi primarne o chut nechci delat nejakou giga mlhu, treba nevim jakej je rozdil mezi singl a dual coil, co to presne dela za rozdil. Muzete neco doporucit? Diky
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NEX28XZ: tipuju ze mas nacatej konektor a v nejaky poloze to bude fakt zkratly. Liska to cte (aspon se starsim firmware, pak to myslim vyresili) na zacatku pripojeni atiku a pak ten odpor drzi, bud ho musis znova nacist nebo upgradnout firmware. Ale uz jsem to nemel delsi dobu v ruce, takze mozna to je jina chyba.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Kdyby jste chtěl někdo Avocado tak posílám dál.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    WOLFGAR: Díky. Zkusil jsem to teď přemotata uvidíme jak to dopadne.
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    WOLFGAR: aha :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GALENIUS: Nezkusis, 25 je s 22kou shodny jen ve jmene, ma jinou konstrukci a sroubek ktery by zespodu dotahoval pozitivni post na nem uz nenajdes. Nicmene Ammit 25 opravdu chlasta liquid jako blazen a diky tomu se kotelna pretapi, prska a proteka, je to snad jediny atik ktery pouzivam permanentne s liquid flow ze 3/4 zavrenym a porad bez problemu zasobuje. Je to obvykly problem u atiku s timhle typem privodu liquidu kde ten rezervoarek kam davas konec vaty je hodne velky a preteka, jde to vyresit stejne jako u podobnych atiku, davam tak vatu do vseho co tenhle typ ma od Pharaona a po Exo staci nechat konce vaty dlouhe a plochym sroubovakem ji do kanalku zastrcit tak ze se vlastne prehne a zbytek vaty trci po stranach nahoru, ten pak zastrihnes na stejne urovni se spiralkou a po namoceni liquidem uhladis smerem k vate ktera jde od spiralky. Zasobuje skvele a neproteka.
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    GALENIUS: lehce, bylo to mezi pul az celou otackou, pouzil jsem misto sroubovaku nehet. Sroubkem slo tocit hodne lehce, nez jsem ho dotahnul
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BEKKING: Díky, zkusím. Jak moc dotáhnout? Na max nebo třeba jen o kousek vyzkoušet?
    BEKKING
    BEKKING --- ---
    GALENIUS: delal mi to pred 2 dny Ammit single 22, tak jsem jen lehce dotahnul zlaty sroubek, ktery je ze spoda na Ammitu a uz mam klid.
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Měl bych dotaz - manželka si před 14 dny pořídila jednospirálkový Ammit 25. Zatím s chutí maximální spokojenost, jen... z nějakýho důvodu hrozně protejká. Kolem základy a, jak to vypadá, otvory pro přívod vzduchu.
    Vše je dotažené na max, když se dole otvírá/zavírá otvor z nádržky na liquid ke knotu, tak je to směrem, který se ještě víc dotahuje... a přesto to furt někudy kolem základny uniká.
    Používá 50/50 PG/VG od Imperia.
    Nějaký nápad kde by byl problém?

    Už jsem přemýšlel nad tím, jestli se někde vatička nemůže dotýkat nějakýho otvoru pro přívod vzduchu a knot tam nenechává odkapávat liquid... nevím.
    První namotání nám dělal prodavač v prodejně, dneska budu zkoušet dát nový knot (premiéra, nikdy jsem to nedělal).
    Díky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Je to proto, ze AF se snazi detekovat presnejsi odpor nez jaky zvlada hardware predatoru, dostane se tim do jakesi smycky kdy zkousi detekovat znovu a znovu pokazde s trochu vetsim odporem a kdyz naroste na hodnoty vyrazne se lisici od realnych hodnot liska prestane atik nacitat. Resil jsem to pred par dny. Pomohl upgrade na testovaci verzi lisky 170720, nedavno to pry opravovali. Mam tam tu verzi jen den ale zatim dobre tak snad to zas nezacne litat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam