• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    A co v sobotu?? je tam testing night 80-100 liquidu z celyho sveta ;-) od 16
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No tak co zajit ted nekdy do vapebaru, udelame predavku tech baterek a muzes si tam vyzkouset i tu vatu, klidne ti ji prihodim k pristi objednavce stejne ti jeste dluzim za ty pouzdra.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JUDE: Oproti arsikum ne, koh gen do nebo muji vzdy vyjde bezkonkurencne nejlepe, ja take pouzivam vatu z GB za 1.3$ pytel s deseti archy ale kdo nema tenhle typ vaty rad tak treba oproti treba te cotton bacon vychazi lepe a ta co pouziva Hrebik take neni nejlevnejsi.

    Navic bude spis treba to zkusit jak dlouho to ktere baleni vydrzi, za prve pochybuji ze to jsou presne tri gramy a za druhe je to dost jemna nadychana vata s velmi dobrou savosti, hrubejsi hustejsi vata muze vazit ve stejnem objemu dvakrat tolik a odvest horsi praci nehlede na to ze kazda vatya se lisi mnozstvim odpadu. Mel jsem vatu kde byla suverene pulka odpad, silna slisovana vrstva na obou stranach a jeste arsiky jen 5cm dlouhe takze jeden poruzek nevystacil na obe spiralky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    HREBICK: lol, stavis si doma teslu? :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    par baterek ;-)

    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Vape Nyne F5 Cotton V2 for E Cigarette Atomizer Wicking -$10.65 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/accessories/pp_356412.html
    tadle ma 3,6g a stoji 10,65 takze jo to je docela v pohode protože 3g vaty mám třeba na půl roku
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Tvl super! a jen za 2babky! tam ta stoji asi 11...
    JUDE
    JUDE --- ---
    WOLFGAR: no levna moc neni 3g za 1.95$
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    ZVIRATKO: https://www.youtube.com/watch?v=I2-hy9hmugk
    Jak řiká WOLFGAR, podle aršíků pak přesně víš... už mám odzkoušeno že na 3mm průměr si vezmu jeden aršík CKS stáhnu z něj jednu vrstvu z těch tří kterou schovám a se zbytkem si vyhraju tak jak je na videu.
    Je to přesný a nemusíš odhadovat, vždycky tam máš stejně.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: To je zajimave, sam to mam presne obracene, s cotton bacon se mi pracovalo spatne a naopak arsiky mi prijdou hrozne jednoduchy, uz vim kolik strihnout na jakej prumer spiralky, udelam rulicku a hotovo, bacon mi zas prisla takova trhava a nerovnomerna. Tahle co jsem hazel je v tomhle ohledu trochu lepsi, hlavne se mi libi, ze si muzu ustrihnout kolik potrebuju a neplytvam vic nez je potreba. Pro toho kdo ma rad tenhle styl to muze stat za zkousku. Zkusim tim pak namotat Shermana, to bude pravy test ohnem.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: me jsou arsiky silne nesympaticky. Nejlepsi vzata co jsem zatim zkousel je Native Wicks Platinum Blend a hned potom Cotton Bacon. Zkousel jsem arsiky Muji a Koh Gen-do a podobne, a prestoze chut super tak se s tim proste pracuje napicu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak probehlo dnes prvni testovani, asi nejvic pozitivne me prekvapila vata od Howingu, vazne se s tou housenkou docela dobre pracuje, je mnohem nacechranejsi nez klasicka vata v arsikach, rano jsem ji dal do Maxa, jeste mi to vyslo tak ze jsem si rikal, ze to bude mozna malo ale nic, ani v tom pekelnem vedru kdy ten liquid uvnitr mel skoro konzistenci jako voda nic neproteklo, chut je dobra, zasobovani take. Takze jestli nekdo hledate levnejsi alternativu tehle vaty tak urcite zkuste, vim ze HREBICK: tenhle typ pouziva jen od jineho vyrobce.
    $1.95 Howing Organic Cotton for RDA RTA RBA Rebuildable Atomizers - 70cm height at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...cts/0/10015516/3933600-howing-organic-cotton-for-rda-rta-rba-rebuildable

    Take jsem dal dva ty ni80 quad core fused claptony do Trinity V3tronix US1 ktery mi take prisel a velka spokojenost, mozna to je i materialem ale zdaleka nepotrebovaly tolik vyladovat jako demon killery, ty quad jsou hodne nizko, jde pridat jeste jedna otocka a pred vypalenim mely 0.11 po vypaleni 0.17. Chut perfektni, hodne dela i to RDA jestli nekdo hledate dobre ochutnavaci male RDA tak tenhle kousek za 8$ muzu taky doporucit.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak sem si udělal radost...



    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Dnes dorazily spiralky od HOWING a mohu je bez vyhrad doporucit, jsou opravdu krasne, bez chyb, pravidelne a 4 a 3 core fused clapton ktery jsem si objednal ma krasny jemnoucky omot. Takze kdo by chtel spiralky sorvnatelne s vybornymi demon killery ale v nichromu (n80) a kanthalu tak mate moznost. Ja budu urcite brat dalsi.
    $5.28 HOWING Ni80 Quad Clapton Pre-coiled Wires (10-Pack) 10-pack - authentic / (28*4)/40 AWG / (0.32mm*4)/0.08mm dia. / 0.3ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/3033/10015376/7880901
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: No prave, centerpiny wismecu jsou legendarni neuveritelne sirokou skalou vsech moznych neduhu a obecne je kvalita wismecu takova ze radeji vyzkousim zcela neznamou znacku protoze tam je alespon sance, ze ta kvalita bude za neco stat a neco to vydrzi. A zrovna ten center pin u prismu vypada velmi solidne.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: aha, nj .. me spis na sere, ze je ta 510ka uplne zapadla.. mam 2 tanky, ktery na to nedostanu. resp. ten jeden jo, ale musim hodne tlacit a mam zespoda toho atiku uplne odrenej lak stejne jako na rxku abych ho tam vubec dostal na pul zavitu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Presne, jenze bez toho hlavniho neduhu kvuli kteremu jsem si RX nikdy nekoupil a ktery bohumzel ma i ta nejnovejsi a to je naprosto stupidne umisteny centerpin az na hranu modu, muj nejoblibenejsi atik je 28 a mam i par oblibenych 30tek a sehnat tribaterkac ktery ma centr uprostred je vetsi problem nez by se mohlo zdat, doted to vlastne byly jen dve DNAcka s cenou prez 100$ (Triada a Finder 250 ktereho mam a je to bezkonkurencne muj nejlepsi mod ale s tou cenou ho take nechci tahat vsude)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: vzdyt je to to samy co 2 roky stara rx200(s)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Menu je sice vážně ošklivé, ale stejně tomuhle tříbaterkáči nejspíš neodolám, ten design je opravdu velmi povedený, můj nejoblíbenější tvar, centrpin hezky uprostřed a ještě na ochranné platformě chánící mod před poškrábáním od atíku, podle toho jak tam sedí ta Iron Maiden tak by se tam i 32ka vlezla bez presahu jako nic. Počkám si alespon na pár rencenzí ale po velmi dlouhé době mě také zaujal nějaký nový mod.

    Modefined PRISM 250W Box Mod
    https://www.youtube.com/watch?v=qHKNlppUx7g
    JIKE
    JIKE --- ---
    Díky Wolfe za fotku . Zvíře: jojo mas arsenal si pamatuju z dílny :-) já se k tomu ještě nedostal :-) pak až bude hodím foto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam