• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: díky za tip na nabiječku.
    Sice dorazila po 82 dnech (11.11_14,45USD) :D ale o to mi udělala větší radost. Líbí se mi že:
    proměří vnitřní odpor baterky, otestuje kapacitu ve dvou režimech (fast, normal) a nabíjí včechny čtyři baterky 300/500/700 nebo 1Ax4. kůůl.

    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    WOLFGAR: Tak uz ji mam taky objednanou... uz me dlouho sere nicore, kterej mi piska at uz nabiji nebo ne ;) a za tu cenu je levnejsi nez jsem daval v nasevase za nicore na dve baterky =)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Diky za info,takze nabijecku objednavam :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jsem zpet v dosahu internetu tak si dame nejake novinky a doporuceni.

    https://www.aliexpress.com/...-3-7V-1-2V-AA-AAA-18650-26650-16340-14500-10440-18500/32792032580.html
    Dorazila mi nabijecka LiitoKala Lii500 a po prvnich dnech testovani jsou prvni dojmy silne pozitivni, nabijecek zdaleka nemam vyzkousenych tolik tak mam prime srovnani jen s klasickou nitecore kterou zatime Lii500 valcuje na cele care. Nabijecku jsem vybiral delsi dobu a na tuhle nasel par velmi pozitivnich testu a kdyz jsem zjistil, ze se da objednat primo od vyrobce za hubicku tak jsem neodolal. Samozrejme nemam tu vybaveni na nejake pokrocile testovani a zatim ji pouzivam jen dva dny behem kterych jsem dobil vsech svych 26 baterek vymlacenych z tydne mimo civilizaci tak nejake ty prvni dojmy. Nabijeni je mozne na 0.5A, 0.7A a 1A pricemz jsem pouzival jen 1A, nebyl duvod nabije na mene protoze i pri 1A zustavaji baterky velmi prekvapive chladne, rozdil oproti nabijeni v modu nebo ve zminene nitecore je opravdu znatelny a vzhledem k tomu ze prave teplota baterek behem nabijeni je jednim z hlavnich faktoru ovlivnujicich jeji zivotnost je to pro me zatim nejvetsi plus tehle nabijecky. Trochu jsem se obaval jestli ta teplota neni indikatorem pomalejsiho nabijeni nez kolik nabijecka uvadi nicmene cas nabijeni a dobita kapacita opravdu odpovidaji 1A nabijeni, plne vybita VTC6 je tak nabita za zhruba 3hodiny. Funkci testovani kapacity jsem vyzkousel dvakrat, jednou na zcela novych VTC6 a podruhe na pul roku stare LGHG2, v prvnim pripade nabijecka namerila 3072mAh v druhem 2864mAh coz tak nejak odpovida castemu vyuziti a stari druheho paru baterek takze se diagnostika zda spolehliva. Jeste musim pochvalit prodejce, balik byl poslan behem par hodin od objednavky a nabijecka dorazila se strucnym manualem, adapterem do zdi a do auta zabalena v obycejne krabici z tvrdeho kartonu.

    Dale strucne, behem tydne s kuraky se mi podarilo nekolik z nich nadchnout do vapovani, nejvetsi uspech sklidilo me oblibene Maxo v12 s Pharaonem v zavesu. Co se liquidu tyce uspech mely me nove mixy, prekvapive hlavne beznikotinova bylinna smes o kterou se tahali i nekuraci. Z kupovanych mixu byl pak nejuspesnejsi Death Diver od Fuu, Herbalist a Priest od Potions a Astropode od Potion Magique.

    Pak tu mame drobny uspech, dorazil mi hruby 200 SS mesh se kterym se mi konecne povedlo rozjet Taifun BT bez hotspotu, uvidime jak zvladne zasobovat pri delsim pouzivani a jestli se nakonec nejaky neudela. Zatim podani chuti prumer zato tvorba mraku kterou bych oznacil za nepovoleny doping na jakekoli cloud chasing soutezi.

    A na konec si dame nekolik zajimavych novinek, v predprodeji se objevil novy 20700 dual mod - Genie PD270 opet od Ijoy, vypada jako ergonomicteji tvarovany nastupce jejich prvniho pokusu Captain PD270, captain me lakal tak tomuhle kousku asi neodolam, ale pockam si az se objevi prvni recenze.
    https://www.fasttech.com/...cts/0/10017727/8574303-authentic-ijoy-genie-pd270-234w-tc-vw-apv-box-mod


    Jiste si vzpomenete na me vychvalovani mych oblibenych spiralek od Demon Killeru, fused claptonu s velmi jemnym opletem. Nove se prodavaji i v Ni80 variantach a hlavne take ve forme klasicke spulky dratu ze ktereho si muzete umotat spiralky dle vlastni libosti.
    https://www.fasttech.com/products/3033/10039556/8585502

    A nakonec pro fanousky YiHi chipu se objevilo par Yihi dvoubaterkacu za velmi pekne ceny zvlast vzhledem k tomu, ze cena samotneho chipu se bezne pohybuje kolem 50$, GTRS VBOY 220W – YiHi SX500 s MAP kodem za 73$
    https://www.fasttech.com/products/8563602

    Nebo treba novy Pioneer4You IPV Eclipse za 50$+postovne (takze tak 60$ z efunu)
    https://www.efun.top/pioneer4you-ipv-eclipse-200w-box-mod.html



    https://www.fasttech.com/products/3032/10036297/8563601
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    čus kluci,
    vydoloval jsem z nefunkční powerbanky jeden kousek LGABB4 1860 s vybíjecím proudem 10A. Používáte někdo takovouto baterii?
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    The Best E Cigarette coupon and flash Sale Save up to 45% off - GearBest.com
    https://www.gearbest.com/promotion-monster-e-cig-brand-sale-special-1352.html
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Kdyby se chtel nahodou nekdo pridat tak na vecer cca 17-18 jedu do Vapebaru ;-) Maji tam uz kazdou sobotu ochutnavky liquidu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WOLFGAR: Díky, tak jsem si pořídil ten Aspire Zelos s Nautilus 2, vyskytnul jsem se dnes poblíž prodejny tak jsem si to mohl prohlídnout a ta velikost je příjemná, hádám že s tímhle a tou dýmkou si chvíli vystačím... :-)
    WTK
    WTK --- ---
    COSMY: klidne prihodim, mam jich zbytecnej celej 10l kybl:))
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Nemáte někdo Vapor Storm VX30 30W 3 in 1 nebo aspoň tu dry herb hlavu?

    Vapor Storm VX30 30W 3 in 1 box mod KIT_THREE IN ONE_Vapor storm Brand electronic cigarette
    http://vstormecig.com/show.asp?id=259
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEVILL: Target je ciste DL co se atiku tyce. Mod je skvelej, mam ho uz prez rok a je to takova neznicitelna bestie a skvele se drzi. Dalsi moznost je treba neco od Innokinu, jestli by jsi radeji neco s vetsi kapacitou baterie tak ted vysel Oceanus na vetsi 20700 baterii a take maji velmi dobre MTL "tuzky" Endura T20 kde ale samozrejme male rozmery a vaha znamenaji zas mensi kapacitu. Aspire zelos set s tankem Natilus 2 je take dobry, porizoval jsem ho kamaradce a je spokojena, je vazne hodne malej, tank pouziva porad ty same hlavy co puvodni nautilus ma jedinou nevyhodu neda se moc otevirat naplneny. Ted je take nejaka nova dymka ale bude to neco podobneho co uz mas.
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEVILL: za me vaporesso DRIZZLE
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jo, pokud možno něco hotového, skoro vůbec se v tomhle nevyznám, takže se moc necítím na to abych si sám něco bastlil, motal spirálky atd., třeba se k tomu jednou dopracuju...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zdar vespolek! Mohli byste mi prosím trochu poradit s výběrem modu? Zatím mám elektronickou dýmku na které se nenastavuje vůbec nic, jen se tam jednou za čas vymění žhavící hlava. Ale říkal jsem si že bych si pořídil ještě něco dalšího. Kouřím to MTL stylem (jinak to neumím, spíš kouřím dýmku a doutníky což se nešlukuje vůbec), co jsem koukal tak tam v diskuzi na tohle byla doporučovaná tahle sestava:

    aSpire Zelos TC 50W set černý | KouřímLevně.cz
    https://kourimlevne.cz/...aspire/gripy-a-mody-aspire-zelos/aspire-zelos-tc-50w-set-cerny-detail.html

    Nebo uvažuju ještě o tomhle, z hlediska ergonomie to vypadá dobře, otázka je zda to je vhodné na MTL

    Vaporesso Target PRO VTC GRIP cCEL Clearomizerem 75W SET Černý | KouřímLevně.cz
    https://kourimlevne.cz/...vaporesso-target-pro-vtc-grip-ccel-clearomizerem-75w-set-cerny-detail.html
    COSMY
    COSMY --- ---
    vyuzijete nekdo 10ml lahvicky? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Takhle b mely vypadat reviews dle mého gusta

    Wismec Reuleaux RX GEN3 Full Review with Charts and Disassembly
    http://www.youtube.com/watch?v=WAWPQx-9O3I
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    DAVEOV: Nó to je lepší. :)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    SAKALICEK: Nejsou z činy :) jsou z Francie
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    DAVEOV: Hele báze v Číně si umíme koupit taky. ;)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    HREBICK: Báze jsou revolute
    A prodavam to já nejsem pod žádnou firmou ani společnosti
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    DAVEOV: ??? firma? shop?
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Tak báze revolute o5 na skladě
    1l 3mg 30/70 - 650,-
    1l 3mg 50/50 - 650,-
    1l 6mg 30/70 - 750,-
    1l 6mg 50/50 - 750,-
    1l 12mg 50/50 -1200,-

    Vše originál zabalené a zapečetěné
    Ostrava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam