SAKALICEK: Ja si dovolim byt trochu cynictejsi protoze jsem ty reklamace delal, timhle zpusobem se bezne vyrizuji reklamace ktere jsou na hrane, ale kde je velka moznost ze by pri pripadnem posudku mohlo byt dano za pravdu zakaznikovi. Neni to jen prozakaznicke, ale z velke casti i vypocitavost, prodejce sice reklamaci zamitne aby neudaval precendens ktery by v dalsich reklamacich mohl byt pouzity proti nim ale zaroven "ze sve dobre vule" produkt vymeni nebo opravi cimz se vyvaruje dalsim pripadnym problemum pokud by si zakaznik ten posudek nechal udelat nebo se obratil na ochranu spotrebitele. Samozrejme je to ale porad pro zakaznika mnohem lepsi nez kdyz ho poslou nekam, vetsina to necha byt a cast to hroti dal. Primo u vapingu nejspis hraje roli i to ze pro tuzemske prodejce je nejvetsim konkurentem cina a casto jediny argument pro nakupovani v cechach je prave reklamacni servis a tak se snazi udrzovat si v tomto ohledu co nejlepsi povest a davat tak lidem motivaci nakupovat radeji u nich nez levneji ze zahranici.
Kazdopadne jsem rad ze ti to vyslo a doufam, ze ted uz to vydrzi. Jinak zabavny postreh asi jsi opravdu nebyl sam, posledni novy dvoubaterkac od lostvape Sirius uz ma to zavirani dvirek obshlehnute od Aliena/Predatora na te delsi strane kde je mozne ten pant udelat masivnejsi a neni tam takovy tlak.
NEX28XZ: Clo je az vys, ale dani se z USA s nejvetsi pravdepodobnosti nevyhnes, zatim mi z USA bez povsimnuti prosla jen jedna jedina zasilka (jedno tricko, ale dve tricka o mesic pozdeji uz chytli) narozdil od ciny tech zasilek z USA zas neni tolik aby to nestihali kontrolovat a hlavne je jim jasne ze ten limit 22e prekrocis uz jenom postovnym i kdyby sis nakrasne nechal poslat krabicku paratek. A nad 22e platis DPH a to i z ceny postovneho plus minimalne stovku CP za manipulaci, v pripade DHL jeste o dost vic.