• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: tohle už dělají i v Asusu, případně to napadlo určitě další a další aby nemuseli vracet peníze ale jen opravovat a opravovat. vlastně tím obcházejí zákon?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    XBAHNO: Nóóó na tom něco bude.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ono taky "reklamace zamitnuta-presto opraveno" ma nemalou vyhodu v tom, ze je zamitnuta. Takze i kdyz to opravi 5x za sebou, nemusi vracet prachy, protoze ani jednu reklamaci neuznali. Ve vysledku to jako prozakaznickej pristup nevidim, spis jako peknou ochcavku.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SPAULDING: ja musel psat majiteli a najednou se to hejbalo, takovy dost schizofreni
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Možná se tu daj vyfiltrovat ještě příspěvky z mých reklamací u vasecigareta.

    Pokud ne, tak nejvíc bylo, když na špatně vodící mechaniku přivařili kus vodiče na čudlík. Problém to sice vyřešilo, ale stisk byl pak dlouhej cca milimetr a ještě se to začalo zasekávat. A další měsíc jsem čekal..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Hmm, servisniho technika asi pretahli z Asusu... :P
    Na me to moc pozitivne nepusobi, zvlast pokud jsi tu zavadu opravdu nezpusobil ty.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: super, hlavne ze to mas v cajku. Davam to u zase. Učili :-( a davam za pravdu Wolfovi. Ono vždycky by mel tohle vztáhnout na sebe, kdyby se tohle stalo jemu jak by to pocitoval empatie by neuskodila víceméně všude.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Vím a mas pravdu. Pokud cena reklamovaneho dílu (jako např. v tomto případě) je zanedbatelná. Není důvod srat zákazníka, který je ochoten utrácet za cenově vyšší sortiment.
    Druhá věc je zda třeba lost vape neobeslal distributory mailem typu sry chyba...

    Já třeba dneska řešil s našim reklamacnim technikem reklamaci asi hodinu, přičemž jsme začali "na to ser, pošli to znovu, stojí to hovno, hlavně mi nenasirej zakaznika" :D kupodivu poslechl, ale donutil mě hledat příčinu aby se to neopakovalo. ;))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ja si dovolim byt trochu cynictejsi protoze jsem ty reklamace delal, timhle zpusobem se bezne vyrizuji reklamace ktere jsou na hrane, ale kde je velka moznost ze by pri pripadnem posudku mohlo byt dano za pravdu zakaznikovi. Neni to jen prozakaznicke, ale z velke casti i vypocitavost, prodejce sice reklamaci zamitne aby neudaval precendens ktery by v dalsich reklamacich mohl byt pouzity proti nim ale zaroven "ze sve dobre vule" produkt vymeni nebo opravi cimz se vyvaruje dalsim pripadnym problemum pokud by si zakaznik ten posudek nechal udelat nebo se obratil na ochranu spotrebitele. Samozrejme je to ale porad pro zakaznika mnohem lepsi nez kdyz ho poslou nekam, vetsina to necha byt a cast to hroti dal. Primo u vapingu nejspis hraje roli i to ze pro tuzemske prodejce je nejvetsim konkurentem cina a casto jediny argument pro nakupovani v cechach je prave reklamacni servis a tak se snazi udrzovat si v tomto ohledu co nejlepsi povest a davat tak lidem motivaci nakupovat radeji u nich nez levneji ze zahranici.

    Kazdopadne jsem rad ze ti to vyslo a doufam, ze ted uz to vydrzi. Jinak zabavny postreh asi jsi opravdu nebyl sam, posledni novy dvoubaterkac od lostvape Sirius uz ma to zavirani dvirek obshlehnute od Aliena/Predatora na te delsi strane kde je mozne ten pant udelat masivnejsi a neni tam takovy tlak.


    NEX28XZ: Clo je az vys, ale dani se z USA s nejvetsi pravdepodobnosti nevyhnes, zatim mi z USA bez povsimnuti prosla jen jedna jedina zasilka (jedno tricko, ale dve tricka o mesic pozdeji uz chytli) narozdil od ciny tech zasilek z USA zas neni tolik aby to nestihali kontrolovat a hlavne je jim jasne ze ten limit 22e prekrocis uz jenom postovnym i kdyby sis nakrasne nechal poslat krabicku paratek. A nad 22e platis DPH a to i z ceny postovneho plus minimalne stovku CP za manipulaci, v pripade DHL jeste o dost vic.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Tak mají jedno bezvýznamné + Zachovali se prozákaznicky.

    Tímto tu za to *CHVÁLÍM* vasecigareta.cz za přístup k reklamaci.

    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: Sim clem a daní mi to nedošlo, jako jo za jeden aťík 100$ už je dost. Tak asi teda počkám až se něco objeví na ali no.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: No prave, plus DPH a vypalny protoze z USA berou skoro vsechno na celnici narozdil od Ciny. Takze ses na 100$ jako nic. A ty klony vetsinou byvaji behem par tydnu takze si moc nepockas, zvlast u tech znamejsich veci.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    NEX28XZ: No Vgod ho začal prodávat minulej pátek takže nikde neseženeš ani origo kromě jejich stránek natož čekat na klona a těch 45$ by mě fakt netrápilo. Sere mě ale že doprava stojí dalších 40$.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: No prave jde o to jestli tam ten komin funguje stejne jak u toho Alpine tak budes upatlanej jeste dvakrat tolik. I kdyz si na to davas bacha aby ti pri plneni nepretekl kdyz se ti tam ta bublinka sekne tak stejne zkoncis u toho ze to na ulici rozebiras a hledas neco cim to pujde prostouchnout. Pro tyhle potreby by ti mozna spis sedlo neco s vetsi kapacitou, starsi limitlessy jsou 5ml a pokud ti nevadi 30mm prumer tak treba Iron maiden pojme 8ml. Ale jestli ten elite chces vyzkouset tak bych vazne spis vzal ten klon, kdyz bude dobrej muzes si koupit i original nebo zjistis, ze tam vazne stejne neni rozdil a budes dal pouzivat klon a kdyz bude na prd a budou s nim potize tak te to tak nezamrzi.

    Jo jinak jeste na ten tvuj pozadavek by stejne dobre jako RDTA fungoval nejaky squonk mod bud s RDA nebo s nejakym mensim RDTA. Nektere rovnou maji squonk center piny (treba Gaia) k jinym se daji dokoupit. Tim by jsi ziskal tu kapacitu bez nutnosti neco dolevat.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: Tak jako určitě nejsem vape master ale stihnul jsem protočit z RDTAček Avocado, Karmu, Azeroth, a ještě pár dalších s tim že i origo Tricktank taky mám a fakt mi nepřijde že by neměl chuť. Nejlepší na chuť pro mě osobně, z výše uvedenejch byl Azeroth ale Tricktank je těsně v závěsu, každopádně všechny zmíněný a vlastně asi obecně všechny RDTA mě tankujou tim že prostě sundáš top cap, naplníš a jak ho tam vrátíš tak ti prostě liquid vyjede kolem. Navíc u Azerotha se ti pára ještě kondenzuje z vnějšku u airflow na top capu což u Tricktanku ne protože má spodní. Klidně oželim trochu tý chuti s tim že budu mít něco funkčního pro daily vaping co budu moct strčit do kapsy a nebudu celej zasranej + navíc prostě na ulici vyndáš nesereš se se sundavánim top capu a naleješ zavřeš lahvičku a hotovo, můžeš otočit i vzhůru nohama a nic ti neteče... žádný šroubování, sundavání. V tom vidim velkou výhodu a chci to prostě vyzkoušet, ta základna mě taky zaujala a celkově se mi ten aťík jak vzhledově tak funkčně líbí... navíc má tenhle aťík ubráno na vzduchu. Co se týče značky VGOD je přepálená a komerčně vyhypovaná, to je jasný. Na druhou stranu je mi to asi jedno, když mě ta věc zaujme tak si jí prostě koupim. RDTAček plněných vrchem si myslim že moc není a když už jo tak jsou na hovno v jinejch ohledech.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: VGOD je dost extremne predrazeny, neni moc velky problem sehnat 1:1 klon ktery ani nemusis brat z US. Jinak tech RDTA ktere se daji plnit tak ze tam proste nalejes liquid horem je vic. Mam klon prvniho VGOD RDTA a samotne nic moc chutove, chut se hodne vylepsila az kdyz jsem sundal jejich topcap a dal tam misto toho topcap z goona ktery tam pasuje aby byl AF jak ze spodu tak ze strany. Ale ze by to byl nejaky zazrak... VGOD je podle me typicky vyrobce ktery proste prodava prez reklamu, sponzoruji vaperske akce cimz si ziskali hodne fanousku a sikovnou reklamou si udelali jmeno prestizni spolecnosti ale jejich vyrobky samotne mi nijak uzasne neprijdou, nejznamejsi jsou jejich mechaniky ktere nepouzivam takze tam soudit nemuzu, box mod ktery nedavno vydali je designove a prakticky naprosty pruser za cenu neodpovidajici realite a jejich prvni RDTA je samo o sobe prinejlepsim tezce prumerne. Na cloud chaser RDTA nema dostatek vzduchu, na chut nema... no chut. A od pohledu u toho noveho vidim drobna vylepseni ale nic zasadniho, priserny neregulovany AF zustal... moc bych si od toho nesliboval.

    Pokud chces RDTA ktere se da plnit vrchem a pouzivat v podstate jako RDA tak to je i Sehnray Fillian ktery ma jedinou nevyhodu v celokovovem tele a velke spotrebe vaty, chutove je ale oproti vgodu uplne nekde jinde. Jinak ale nevim jestli bych zrovna RDTA vybiral podle snadnosti plneni kdyz plneni u RDTA je uz takhle hrozne jednoduche a bocni slot je prece jen o dost spolehlivejsi protoze plneni horem ma u RDTA vzdy nejaky zadrhel. Kdyz to je RDA styl kde proste lejes na deck a prebytek steka do rezervoaru hrozi ti, ze ho utopis kdyz to tam nalejes moc rychle. U Fillianu to resi to, ze deck je v podstate jen kriz a kolem vaty je dost mista nicmene to ma i tu nevyhodu ze to je opavdu RDTA ktere musi porad stat, pouzivam ho jako idealni stolni RDTA a mam ho moc rad ale nikam bych ho sebou nebral. Pak mas stejne jak u tohohle VGODu komin, neni to jejich napad tenhle system mel nejznameji starsi Alpine kde me dohanel k silenstvi, v tom kominu se totiz pravidelne udelala bublinka ktera zamezila protekani liquidu do tanku a pokud si to clovek nehlidal a hned si toho nevsiml tak systemem hrnecku var veskery liquid stekl po tom kominu na deck kde samozrejme diky spodnimu AF hned tece ven a parkrat jsem si toho vsimnul az kdyz jsem hezky zalitej celej mod. To je duvod proc hodne RDTA u tohohle typu nema komin ale jen dirku jenze tam je zas problem ze se tam se spoustou lahvicek nedostanes.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: dej vědět jak to přesně dopadlo!

    ANONYMCZE: jj ale jak píše WOLFGAR
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: sám jsem zvědav :)

    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Unboxing The ELITE RDTA | NOW RELEASED
    https://www.youtube.com/watch?v=X5BwaUyogNI
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Nemá v plánu někdo z Prahy objednávat na oficial VGOD stránkách?
    Že by jsme se podělili o poštovný?
    Chtěl bych si objednat Elite RDTA ale nechce se mi zamáznout jednou tolik za poštu.
    RDTA plněný vrchem bez sundavání top capu to prostě chci.

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ANONYMCZE: Jo mas lepsi koupit bud nikotin od nekoho nebo ze zahranici, boostery se nevyplati.
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak komu chutnalo Perino London , tak e-juice ho má zase na skladě v 10ml :-) za cirka 130Kč
    SAKALICEK: jak jsi dopadl s tim paranormalem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam