• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Z me zkusenosti mi prijde spis divne, ze ti zatim to TC na predatorovi na vsem fungovalo. To ze predator nebo jakykoli mod v tehle cenove relaci blbe cte odpor a proto ti TC nejede jak ma je tak nejak standart, opravdu spolehlive TC mi vetsinou jede jen na DNA u singlu, vetsiny dualu a u triplu uz to obcas take necte ten odpor presne, ale rozbehat to jde zatimco treba predator se na triple uz nechytne vubec. Osobne jsem zjistil, ze pro zkuseneho vapera je nejlepsi TC na chipu ktery ti umozni si ten odpor bez omezeni nastavit jako treba Koopor, ja pak presne vim jaky odpor na tom setupu mam, nastavim to Kooporovi a pak jede TC naprosto bezproblemove.


    SAKALICEK: Mam ale uz ho pouzivam jen jako dual protoze mi zustal v ty triple zakladne seklej jeden sroubek. Ale neni spatnej, je to jedinej triple s 25mm prumerem ale z toho vyplyva i jeho nevyhoda, ta zakladna je hodne mala. Rohlick na nej ale neda dopustit, ja mam radeji 28mm Maxo v12 ktere ma vybornou triple RBA zakladnu a navic pro chvile nouze tam jde hodit premade 12ti spiralkova hlava ktera neni vubec spatna. Kdyby nestala stovku jedna tak bych je nejspis z lenosti pouzival mnohem casteji. Ja jsem ted hodne zvedavy na Triple RTA od Vandy Vape coz je takovy triple RTA mych snu, podle prvnich review a konstrukce bude skvely, prostorna zakladna kam konecne jdou i vetsi draty, skvely tvar kotelny ktery na chuti dela hrozne moc. Ted uz jen aby netekl coz u 28tek obcas byva problem takze jsem zatim objednal jeden a kdyz se osvedci tak zas vezmu tak tri a rok nebudu vapovat nic jineho :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Máš od CoilARTu Azerotha v RTAčku? Včera jsem na nej narazil na vaping360.com. Hned jsem ho soupnul mezi potencionální objednávky. :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Tyjo lišku mám teď už postarší/neaktuální a vše je tak jak má být. Nešlusuje se ti někde atik? Povolenej sroubek je mrcha.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ja si tim prosel loni, to jsem za mesic byl schopnej objednat treba 20 atiku. Ted uz beru jen jednou za cas kdyz me neco opravdu zaujme, ono nastesti tech triple/quad RBA je jako safranu. A hlavne naucis se poznat jakej ten atik bude jenom kdyz si prohlidnes konstrukci takze pak uz nejake pokus omyl uz neni tolik potreba.

    JIKE: Tady je krasne videt jak jsem rikal to ze kazdy ma rad neco uplne jineho, ja zas potrebuji co nejvic chuti a co nejvic slehacky. A jediny atik ktery nam vyhovuje obema je ten Pharaon kde je tolik mista na sprialku ze tam jde dat vse od drobnejsiho spaced az po 4x26 fused silenost kterou tam mam ja.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Mam tam spaced Clapton a huli to jqko tfv8
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: vidíš to. No u me se to spis zastavilo. Nějak me nic uz neláká se přiznám... je to porad to samy dokola uz.

    Jinak včera jsem našel triple twisted ss316 obalem na Clapton. Co jsem delal pred 2 lety a dal to do faraona na TC. Chuť super dokonalá ale nejdeme mi TC.. chvili jelo ze zacatku a pak najednou to ukazuje porad jen 20*C Mam tam lišku na predátorů a i poslední fw. Nějak nechapu do se s tim stalo.. Navic se přestal měnit odpor pri zahřívání ... divny
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Nakonec jsem objednal supreme V2 a myslím ze dnes objednám Ijoy 5sko:)) Dost mě láká dračí koule ale asi se budu snažit na ni zapomenout a dam přednost zeusovi.

    Pharaoh a windforce vypadají promakaně to musím uznat, možná na ne taky přijde řada. Mám pocit ze mi aktuálně trochu hrablo a musím rozšířovat sbírky. :D

    Premejslim jestli za to nemůže třeba podzimní počasí. Nepozorujete někdo taktéž nákupní vape horečku ?? :c))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: vloženě mám nyní oblíbený 4 atíky. (5) a všude plně otevřený airflow Mám rád sušší páru, drsnější takovou. Vyloženě se mi to nějak trochu změnilo a mám rád když té chuti je tam tak akorát. Ne moc a ne aby to bylo uplně jako smetana ta pára.

    Pharaoh s spaced claptonem 5mm - příjemně sušší pára s moc dobrou chutí
    OBS Engine dual - hodně suchá pára s hodně dobrou chutí
    Windforce - vzdušná plná pára plná chuti a není ani suchá
    TFV8 - střední chuť na RBA a normální pára
    TFV8 baby - na bra a původní NI80 coily chuť plná ostrá a polosuchá

    WOLFGAR: ne s pharaoh se nedá šlápnout vedle. jediný co, tak jen na spodní airflow není tak vzdušný, ale tím horním to neztratí své kouzlo :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: :D poudravuj hrebika
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: V pohode, kdybys chtel info jeste podrobnejsi tak sedim ve vapebaru ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Wolfgare Dekuju za kvalitní a pro mě cenné info. Mas to u mě ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Jen se opravim, napsal jsem Medusu ale myslim samozrejme novy Zeus, nevim proc mi tim designem a reckou mytologii pripomel starsi RDTA Medusu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No ono to obcas chce se nad tim vyberem trochu zamyslet, vetsina lidi si predstavuje ze jsou skvele atiky a hrozne atiky a kazdy jim doporuci ten nejlepsi jenze ono realne kazdemu sedne neco trochu jineho. Ammit 25 nejspis sedne nekomu kdo ma rad utazenejsi DL, vlastne je nejspis i idealni pro ty co meli radi prvniho Ammita jenze kdo je zvykly na prostorne kominy a volny proud vzduchu soucasnych atiku tak u nej narazi, ja jsem na tom stejne, musim rict ze tak uzky kominek jako ma Ammit 25 v dnesni dobe uz vidas jen u MTL zalezitosti, tvar kotelny je take navrat k dva roky staremu davno prekonanemu designu, zkratka hlavni problem Ammitu 25 je ze to je novy atik jako vytazeny z doby pred dvema lety ale verim, ze nekomu kdo porad ty starsi atiky preferuje bude narame sedet. Pokud ti nevyhovoval Ammit 25 tak bych z tech tvych navrhu rovnou vyskrtnul Serpent SMM, je to atik staveny presne na stejny styl vapovani, utazene DL.

    Manta je takovy solidni atik, obycejny, prakticky, spolehlivy, nema zadnych nedostatku snad krome toho, ze mnou zminovany velmi podobny Kindbright Reload sezenes za polovinu ceny manty, oba dva atiky jsou si velmi podobne ale osobne bych proste doporucil toho Reloada spis proto ze ho dobre znam a pouzivam. Obecne proste maly dual coil atik ktery ma docela dost vzduchu a umi chut i mraky.

    Fumytechacky Ball je takovy schizofreni atik, ma vybornou chut, jde pouzivat jako kapak, docela dost vzduchu, nevyhodou je pomerne mala zakladna takze nic extra obriho tam dat nejde, je vhodnejsi spis na nejake stredne velke spiralky. Pouzival jsem ho docela dost a kdyz slape jak ma tak je skvely. Jenze mi uz tak trikrat komplet durch protekl, z niceho nic, cely tank behem nekolika mala minut, velmi zakerne, pravda bylo to vazne jen parkrat, treba jedno z dvaceti naplneni ale i tak je to duvod proc uz ho skoro nepouzivam a asi ho poslu dal. Nikdy se mi nepodarilo zjistit kde je chyba abych ji mohl napravit takze je to pro me takova casovana bomba.

    RDTA 5s je skvele pokud ti nevadi nevyhody RDTA. Ma skvely airflow a bajecnou chut, troufnul bych si tvrdit ze je to chutove nejlepsi dual coil co jsem kdy zkousel vubec ale ma typickou nevyhodu vsech malych RDTA a kazdou chvilku ho musis doplnovat. Je to vic kapak s rezervoarem nez tank ktery muzes hodinu vapovat a nezajimat se o nej.

    Novy aromamizer jsem nezkousel, stary mam rad ale uz ho take moc nepouzivam protoze ma milion dilu, cisteni je pomerne otrava, cepy ktere omezovaly liquid flow uz jsem davno ztratil protoze milimetr velka soucastka kterou musis vyndat pri kazdem cisteni neni nejlepsi napad... novy je pry trochu lepsi. Minimalne co se tyce te regulace LF kterou ma resenou jinak. Nicmene zakladna Aromamizeru je vzhledem k jeho konstrukci velmi mala, rozhodne mensi nez jakykoli jiny soucasny atik.

    Jestli chces single coil zkusil bych pockat az budou recenze na tu Medusu. Pokud nemas Pharaona tak s nim se taky neda slapnout vedle. Pokud chces dual tak tech moznosti je hrozne moc a vetsina tech co vysla posledni dobou je solidnich.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Musel jsem se trochu zamyslet.
    Na první místo bych dal chuť, neméně dulezitý parametr je pro mě tah vduchu a prostorná základna taky není k zahození. Takhle jsem covece o atiku zatím nepřemýšlel. Vždy je to pro mě buď a nebo (:
    Třeba Ammit 25 mě tahem vduchu docela zklamal.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ono zalezi co presne by jsi rad, kazdemu sedne neco jineho, jaky je momentalne tvuj nejoblibenejsi atik a co je tak pro tebe u atiku nejdulezitejsi - chut, jednoduchost, suchost, mraky atd?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Čau kluci,

    Chystám se si udělat radost novým atomizerem protože poslední nákup mě moc nepotěšil (Ammit 25 RTA).

    Aktuálně jsem do užšího výběru zařadil následující:

    Aromamizer Supreme RDTA V2 25mm
    http://www.steamcrave.com/supremev2-p00071p1.html

    DRAGON BALL RDTA
    http://www.fumy-tech.com/gb/atomizers/158-dragan-ball

    IJOY RDTA 5s
    http://www.ijoycig.com/Mobile/mt_product_item.aspx?Id=405

    MANTA RTA
    http://www.advken.com/atomizer/manta.html

    WOTOFO SERPENT SMM
    http://www.wotofo.com/wotofo-serpent-smm.html

    Můžete mi pls dat nějaké reference? Nechci to kupovat všechno a riskovat tak pocencionalni pokus o kastraci ze stany skorozeny :))
    Dekuju.

    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak muze jim to vratit s tim ze nemeli pravo neco opravovat kdyz to neuznali... :)
    koneckoncu treba si chce vzit znalce a hadat se s nima, coz uz ted nejde
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: tohle už dělají i v Asusu, případně to napadlo určitě další a další aby nemuseli vracet peníze ale jen opravovat a opravovat. vlastně tím obcházejí zákon?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    XBAHNO: Nóóó na tom něco bude.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ono taky "reklamace zamitnuta-presto opraveno" ma nemalou vyhodu v tom, ze je zamitnuta. Takze i kdyz to opravi 5x za sebou, nemusi vracet prachy, protoze ani jednu reklamaci neuznali. Ve vysledku to jako prozakaznickej pristup nevidim, spis jako peknou ochcavku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam