• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: V pohode, kdybys chtel info jeste podrobnejsi tak sedim ve vapebaru ;)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Wolfgare Dekuju za kvalitní a pro mě cenné info. Mas to u mě ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Jen se opravim, napsal jsem Medusu ale myslim samozrejme novy Zeus, nevim proc mi tim designem a reckou mytologii pripomel starsi RDTA Medusu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No ono to obcas chce se nad tim vyberem trochu zamyslet, vetsina lidi si predstavuje ze jsou skvele atiky a hrozne atiky a kazdy jim doporuci ten nejlepsi jenze ono realne kazdemu sedne neco trochu jineho. Ammit 25 nejspis sedne nekomu kdo ma rad utazenejsi DL, vlastne je nejspis i idealni pro ty co meli radi prvniho Ammita jenze kdo je zvykly na prostorne kominy a volny proud vzduchu soucasnych atiku tak u nej narazi, ja jsem na tom stejne, musim rict ze tak uzky kominek jako ma Ammit 25 v dnesni dobe uz vidas jen u MTL zalezitosti, tvar kotelny je take navrat k dva roky staremu davno prekonanemu designu, zkratka hlavni problem Ammitu 25 je ze to je novy atik jako vytazeny z doby pred dvema lety ale verim, ze nekomu kdo porad ty starsi atiky preferuje bude narame sedet. Pokud ti nevyhovoval Ammit 25 tak bych z tech tvych navrhu rovnou vyskrtnul Serpent SMM, je to atik staveny presne na stejny styl vapovani, utazene DL.

    Manta je takovy solidni atik, obycejny, prakticky, spolehlivy, nema zadnych nedostatku snad krome toho, ze mnou zminovany velmi podobny Kindbright Reload sezenes za polovinu ceny manty, oba dva atiky jsou si velmi podobne ale osobne bych proste doporucil toho Reloada spis proto ze ho dobre znam a pouzivam. Obecne proste maly dual coil atik ktery ma docela dost vzduchu a umi chut i mraky.

    Fumytechacky Ball je takovy schizofreni atik, ma vybornou chut, jde pouzivat jako kapak, docela dost vzduchu, nevyhodou je pomerne mala zakladna takze nic extra obriho tam dat nejde, je vhodnejsi spis na nejake stredne velke spiralky. Pouzival jsem ho docela dost a kdyz slape jak ma tak je skvely. Jenze mi uz tak trikrat komplet durch protekl, z niceho nic, cely tank behem nekolika mala minut, velmi zakerne, pravda bylo to vazne jen parkrat, treba jedno z dvaceti naplneni ale i tak je to duvod proc uz ho skoro nepouzivam a asi ho poslu dal. Nikdy se mi nepodarilo zjistit kde je chyba abych ji mohl napravit takze je to pro me takova casovana bomba.

    RDTA 5s je skvele pokud ti nevadi nevyhody RDTA. Ma skvely airflow a bajecnou chut, troufnul bych si tvrdit ze je to chutove nejlepsi dual coil co jsem kdy zkousel vubec ale ma typickou nevyhodu vsech malych RDTA a kazdou chvilku ho musis doplnovat. Je to vic kapak s rezervoarem nez tank ktery muzes hodinu vapovat a nezajimat se o nej.

    Novy aromamizer jsem nezkousel, stary mam rad ale uz ho take moc nepouzivam protoze ma milion dilu, cisteni je pomerne otrava, cepy ktere omezovaly liquid flow uz jsem davno ztratil protoze milimetr velka soucastka kterou musis vyndat pri kazdem cisteni neni nejlepsi napad... novy je pry trochu lepsi. Minimalne co se tyce te regulace LF kterou ma resenou jinak. Nicmene zakladna Aromamizeru je vzhledem k jeho konstrukci velmi mala, rozhodne mensi nez jakykoli jiny soucasny atik.

    Jestli chces single coil zkusil bych pockat az budou recenze na tu Medusu. Pokud nemas Pharaona tak s nim se taky neda slapnout vedle. Pokud chces dual tak tech moznosti je hrozne moc a vetsina tech co vysla posledni dobou je solidnich.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Musel jsem se trochu zamyslet.
    Na první místo bych dal chuť, neméně dulezitý parametr je pro mě tah vduchu a prostorná základna taky není k zahození. Takhle jsem covece o atiku zatím nepřemýšlel. Vždy je to pro mě buď a nebo (:
    Třeba Ammit 25 mě tahem vduchu docela zklamal.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ono zalezi co presne by jsi rad, kazdemu sedne neco jineho, jaky je momentalne tvuj nejoblibenejsi atik a co je tak pro tebe u atiku nejdulezitejsi - chut, jednoduchost, suchost, mraky atd?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Čau kluci,

    Chystám se si udělat radost novým atomizerem protože poslední nákup mě moc nepotěšil (Ammit 25 RTA).

    Aktuálně jsem do užšího výběru zařadil následující:

    Aromamizer Supreme RDTA V2 25mm
    http://www.steamcrave.com/supremev2-p00071p1.html

    DRAGON BALL RDTA
    http://www.fumy-tech.com/gb/atomizers/158-dragan-ball

    IJOY RDTA 5s
    http://www.ijoycig.com/Mobile/mt_product_item.aspx?Id=405

    MANTA RTA
    http://www.advken.com/atomizer/manta.html

    WOTOFO SERPENT SMM
    http://www.wotofo.com/wotofo-serpent-smm.html

    Můžete mi pls dat nějaké reference? Nechci to kupovat všechno a riskovat tak pocencionalni pokus o kastraci ze stany skorozeny :))
    Dekuju.

    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    tak muze jim to vratit s tim ze nemeli pravo neco opravovat kdyz to neuznali... :)
    koneckoncu treba si chce vzit znalce a hadat se s nima, coz uz ted nejde
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: tohle už dělají i v Asusu, případně to napadlo určitě další a další aby nemuseli vracet peníze ale jen opravovat a opravovat. vlastně tím obcházejí zákon?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    XBAHNO: Nóóó na tom něco bude.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ono taky "reklamace zamitnuta-presto opraveno" ma nemalou vyhodu v tom, ze je zamitnuta. Takze i kdyz to opravi 5x za sebou, nemusi vracet prachy, protoze ani jednu reklamaci neuznali. Ve vysledku to jako prozakaznickej pristup nevidim, spis jako peknou ochcavku.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SPAULDING: ja musel psat majiteli a najednou se to hejbalo, takovy dost schizofreni
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Možná se tu daj vyfiltrovat ještě příspěvky z mých reklamací u vasecigareta.

    Pokud ne, tak nejvíc bylo, když na špatně vodící mechaniku přivařili kus vodiče na čudlík. Problém to sice vyřešilo, ale stisk byl pak dlouhej cca milimetr a ještě se to začalo zasekávat. A další měsíc jsem čekal..
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Hmm, servisniho technika asi pretahli z Asusu... :P
    Na me to moc pozitivne nepusobi, zvlast pokud jsi tu zavadu opravdu nezpusobil ty.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: super, hlavne ze to mas v cajku. Davam to u zase. Učili :-( a davam za pravdu Wolfovi. Ono vždycky by mel tohle vztáhnout na sebe, kdyby se tohle stalo jemu jak by to pocitoval empatie by neuskodila víceméně všude.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Vím a mas pravdu. Pokud cena reklamovaneho dílu (jako např. v tomto případě) je zanedbatelná. Není důvod srat zákazníka, který je ochoten utrácet za cenově vyšší sortiment.
    Druhá věc je zda třeba lost vape neobeslal distributory mailem typu sry chyba...

    Já třeba dneska řešil s našim reklamacnim technikem reklamaci asi hodinu, přičemž jsme začali "na to ser, pošli to znovu, stojí to hovno, hlavně mi nenasirej zakaznika" :D kupodivu poslechl, ale donutil mě hledat příčinu aby se to neopakovalo. ;))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ja si dovolim byt trochu cynictejsi protoze jsem ty reklamace delal, timhle zpusobem se bezne vyrizuji reklamace ktere jsou na hrane, ale kde je velka moznost ze by pri pripadnem posudku mohlo byt dano za pravdu zakaznikovi. Neni to jen prozakaznicke, ale z velke casti i vypocitavost, prodejce sice reklamaci zamitne aby neudaval precendens ktery by v dalsich reklamacich mohl byt pouzity proti nim ale zaroven "ze sve dobre vule" produkt vymeni nebo opravi cimz se vyvaruje dalsim pripadnym problemum pokud by si zakaznik ten posudek nechal udelat nebo se obratil na ochranu spotrebitele. Samozrejme je to ale porad pro zakaznika mnohem lepsi nez kdyz ho poslou nekam, vetsina to necha byt a cast to hroti dal. Primo u vapingu nejspis hraje roli i to ze pro tuzemske prodejce je nejvetsim konkurentem cina a casto jediny argument pro nakupovani v cechach je prave reklamacni servis a tak se snazi udrzovat si v tomto ohledu co nejlepsi povest a davat tak lidem motivaci nakupovat radeji u nich nez levneji ze zahranici.

    Kazdopadne jsem rad ze ti to vyslo a doufam, ze ted uz to vydrzi. Jinak zabavny postreh asi jsi opravdu nebyl sam, posledni novy dvoubaterkac od lostvape Sirius uz ma to zavirani dvirek obshlehnute od Aliena/Predatora na te delsi strane kde je mozne ten pant udelat masivnejsi a neni tam takovy tlak.


    NEX28XZ: Clo je az vys, ale dani se z USA s nejvetsi pravdepodobnosti nevyhnes, zatim mi z USA bez povsimnuti prosla jen jedna jedina zasilka (jedno tricko, ale dve tricka o mesic pozdeji uz chytli) narozdil od ciny tech zasilek z USA zas neni tolik aby to nestihali kontrolovat a hlavne je jim jasne ze ten limit 22e prekrocis uz jenom postovnym i kdyby sis nakrasne nechal poslat krabicku paratek. A nad 22e platis DPH a to i z ceny postovneho plus minimalne stovku CP za manipulaci, v pripade DHL jeste o dost vic.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Tak mají jedno bezvýznamné + Zachovali se prozákaznicky.

    Tímto tu za to *CHVÁLÍM* vasecigareta.cz za přístup k reklamaci.

    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: Sim clem a daní mi to nedošlo, jako jo za jeden aťík 100$ už je dost. Tak asi teda počkám až se něco objeví na ali no.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: No prave, plus DPH a vypalny protoze z USA berou skoro vsechno na celnici narozdil od Ciny. Takze ses na 100$ jako nic. A ty klony vetsinou byvaji behem par tydnu takze si moc nepockas, zvlast u tech znamejsich veci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam