• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Hmm, tak to jsem zrovna celej víkend v práci :(
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: No teoreticky by uz byl i cas naplanovat nejaky dalsi oficialni nyxacky sraz, jen by to muselo byt tenhle vikend protoze pak jsem dva pryc a v listopadu se vracim do prace a vikendy pro me prestanou existovat :D Ale zkusime to, jak jste na tom 13/14/15?

    JIKE: Hele priznam se ze poznam rozdily v chuti v typu spiralky, velikosti, ve vate ale v materialu ne, mel jsem ten samy drat od demon killeru v nerezu i nichromu tak jsem kazdy dal do jednoho maxa, stejne spiralky a zadny rozdil, a pokud by tam nejaky byl pricetl bych to vic rozdilnemu odporu ne materialu. Jestli ma nichrome nejakou vyhodu tak bych rekl ze to je oproti nerezu o trochu delsi zivotnost a to ze ti tak rychle neudela kovovou pachut kdyz nechas ten atik naplneny stat dva dny bez pouzivani ale to je tak vse. Spis to pouzivam na buildy kde nerez nelze pouzit kvuli prilis nizkemu odporu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: maličkost. no super!
    WOLFGAR: víš co je zajímavý, že mě tenhle coil víc na chuť sedí než ten NICHROM? Jen je zajímavý, že by měl víc chutnat logicky o něco ten nichrom. (nepodceňuji svůj drát :D). ale je mi to záhada...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak Jo kluci, díky za recenze. Už se těším až dorazej tyhle kousky

    Ijoy5s
    http://www.ijoycig.com/Mobile/mt_product_item.aspx?Id=405
    Pharaoh rta
    Pharaoh RTA – Digiflavor
    http://digiflavor.com/project/pharaoh-rta/
    Supreme V2
    Aromamizer Supreme RDTA V2 25mm,Aromamizer RDTA
    http://www.steamcrave.com/supremev2-p00071p1.html

    Triple coily si musím prohlédnout, tak doufám ze se brzo potkáme wolfgare :)

    Pánové díky...
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: No dik :-D ja se s nima pichnul pred tim pri otvirani. Stříhání vaty uz je uplne v pohode. Ty druhy o který jsem se pichnul na hájích a ty jsi jimdal zabrat pri otevírání nevim kde uz mam :-)
    SAKALICEK: o ijoy captain tam das i 30mm a elektronika iwepal měla by mít efektivitu 97%
    WOLFGAR: me se to bez toho nástavce nelíbí :-) to sem tam Sakalikovi říkal ale neukazoval mam to děsně utazeny :-)))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Na ty trispiralkace uz to stejne chce tribaterkovy mod no, tam jedes 100-150W jako nic a dvoubaterkac ti to vycuca za chvilku. Jo a ten Pharaoh se da udelat i mensi, Jike tam ma ten nastavec a s tim je to vazne hrozny komin.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Je fakt že na aktuální spirále (2x316l omotany nichromem) mám pro TFR zamcenej odpor a křivku od DJaquith V2. Jede to náramě :) při nezamcenem odporu si dna odpor furt premeruje a sere mě tím.

    Škoda ze nemám mód pro větší atik jak 25mm. Začnu tripl azerothem a uvidíme. Zkusit se má všechno viď.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Slušnej komín :)) chvilku jsem se bál o tvé zdraví, když jsem u tebe viděl ty nůžky. :DDD
    JIKE
    JIKE --- ---
    Tak takhle
    Sakaliku jako ten faraón by fakt byla Sazka na jasnou..


    Pharaoh a tripl twisted clapton s Liskou na dřevě
    http://www.youtube.com/watch?v=17INBroJFc8
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: přesně přesně! Chci tam pak udelat priste paralelu z nerezu uvidíme hehe

    SAKALICEK: nějak nevim co s tim je asi spis moc velky coil a asi se tam pak dela hot spot hodím sem video
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Z me zkusenosti mi prijde spis divne, ze ti zatim to TC na predatorovi na vsem fungovalo. To ze predator nebo jakykoli mod v tehle cenove relaci blbe cte odpor a proto ti TC nejede jak ma je tak nejak standart, opravdu spolehlive TC mi vetsinou jede jen na DNA u singlu, vetsiny dualu a u triplu uz to obcas take necte ten odpor presne, ale rozbehat to jde zatimco treba predator se na triple uz nechytne vubec. Osobne jsem zjistil, ze pro zkuseneho vapera je nejlepsi TC na chipu ktery ti umozni si ten odpor bez omezeni nastavit jako treba Koopor, ja pak presne vim jaky odpor na tom setupu mam, nastavim to Kooporovi a pak jede TC naprosto bezproblemove.


    SAKALICEK: Mam ale uz ho pouzivam jen jako dual protoze mi zustal v ty triple zakladne seklej jeden sroubek. Ale neni spatnej, je to jedinej triple s 25mm prumerem ale z toho vyplyva i jeho nevyhoda, ta zakladna je hodne mala. Rohlick na nej ale neda dopustit, ja mam radeji 28mm Maxo v12 ktere ma vybornou triple RBA zakladnu a navic pro chvile nouze tam jde hodit premade 12ti spiralkova hlava ktera neni vubec spatna. Kdyby nestala stovku jedna tak bych je nejspis z lenosti pouzival mnohem casteji. Ja jsem ted hodne zvedavy na Triple RTA od Vandy Vape coz je takovy triple RTA mych snu, podle prvnich review a konstrukce bude skvely, prostorna zakladna kam konecne jdou i vetsi draty, skvely tvar kotelny ktery na chuti dela hrozne moc. Ted uz jen aby netekl coz u 28tek obcas byva problem takze jsem zatim objednal jeden a kdyz se osvedci tak zas vezmu tak tri a rok nebudu vapovat nic jineho :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Máš od CoilARTu Azerotha v RTAčku? Včera jsem na nej narazil na vaping360.com. Hned jsem ho soupnul mezi potencionální objednávky. :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Tyjo lišku mám teď už postarší/neaktuální a vše je tak jak má být. Nešlusuje se ti někde atik? Povolenej sroubek je mrcha.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ja si tim prosel loni, to jsem za mesic byl schopnej objednat treba 20 atiku. Ted uz beru jen jednou za cas kdyz me neco opravdu zaujme, ono nastesti tech triple/quad RBA je jako safranu. A hlavne naucis se poznat jakej ten atik bude jenom kdyz si prohlidnes konstrukci takze pak uz nejake pokus omyl uz neni tolik potreba.

    JIKE: Tady je krasne videt jak jsem rikal to ze kazdy ma rad neco uplne jineho, ja zas potrebuji co nejvic chuti a co nejvic slehacky. A jediny atik ktery nam vyhovuje obema je ten Pharaon kde je tolik mista na sprialku ze tam jde dat vse od drobnejsiho spaced az po 4x26 fused silenost kterou tam mam ja.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Mam tam spaced Clapton a huli to jqko tfv8
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: vidíš to. No u me se to spis zastavilo. Nějak me nic uz neláká se přiznám... je to porad to samy dokola uz.

    Jinak včera jsem našel triple twisted ss316 obalem na Clapton. Co jsem delal pred 2 lety a dal to do faraona na TC. Chuť super dokonalá ale nejdeme mi TC.. chvili jelo ze zacatku a pak najednou to ukazuje porad jen 20*C Mam tam lišku na predátorů a i poslední fw. Nějak nechapu do se s tim stalo.. Navic se přestal měnit odpor pri zahřívání ... divny
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Nakonec jsem objednal supreme V2 a myslím ze dnes objednám Ijoy 5sko:)) Dost mě láká dračí koule ale asi se budu snažit na ni zapomenout a dam přednost zeusovi.

    Pharaoh a windforce vypadají promakaně to musím uznat, možná na ne taky přijde řada. Mám pocit ze mi aktuálně trochu hrablo a musím rozšířovat sbírky. :D

    Premejslim jestli za to nemůže třeba podzimní počasí. Nepozorujete někdo taktéž nákupní vape horečku ?? :c))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: vloženě mám nyní oblíbený 4 atíky. (5) a všude plně otevřený airflow Mám rád sušší páru, drsnější takovou. Vyloženě se mi to nějak trochu změnilo a mám rád když té chuti je tam tak akorát. Ne moc a ne aby to bylo uplně jako smetana ta pára.

    Pharaoh s spaced claptonem 5mm - příjemně sušší pára s moc dobrou chutí
    OBS Engine dual - hodně suchá pára s hodně dobrou chutí
    Windforce - vzdušná plná pára plná chuti a není ani suchá
    TFV8 - střední chuť na RBA a normální pára
    TFV8 baby - na bra a původní NI80 coily chuť plná ostrá a polosuchá

    WOLFGAR: ne s pharaoh se nedá šlápnout vedle. jediný co, tak jen na spodní airflow není tak vzdušný, ale tím horním to neztratí své kouzlo :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: :D poudravuj hrebika
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: V pohode, kdybys chtel info jeste podrobnejsi tak sedim ve vapebaru ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam