JIKE: Z me zkusenosti mi prijde spis divne, ze ti zatim to TC na predatorovi na vsem fungovalo. To ze predator nebo jakykoli mod v tehle cenove relaci blbe cte odpor a proto ti TC nejede jak ma je tak nejak standart, opravdu spolehlive TC mi vetsinou jede jen na DNA u singlu, vetsiny dualu a u triplu uz to obcas take necte ten odpor presne, ale rozbehat to jde zatimco treba predator se na triple uz nechytne vubec. Osobne jsem zjistil, ze pro zkuseneho vapera je nejlepsi TC na chipu ktery ti umozni si ten odpor bez omezeni nastavit jako treba Koopor, ja pak presne vim jaky odpor na tom setupu mam, nastavim to Kooporovi a pak jede TC naprosto bezproblemove.
SAKALICEK: Mam ale uz ho pouzivam jen jako dual protoze mi zustal v ty triple zakladne seklej jeden sroubek. Ale neni spatnej, je to jedinej triple s 25mm prumerem ale z toho vyplyva i jeho nevyhoda, ta zakladna je hodne mala. Rohlick na nej ale neda dopustit, ja mam radeji 28mm Maxo v12 ktere ma vybornou triple RBA zakladnu a navic pro chvile nouze tam jde hodit premade 12ti spiralkova hlava ktera neni vubec spatna. Kdyby nestala stovku jedna tak bych je nejspis z lenosti pouzival mnohem casteji. Ja jsem ted hodne zvedavy na Triple RTA od Vandy Vape coz je takovy triple RTA mych snu, podle prvnich review a konstrukce bude skvely, prostorna zakladna kam konecne jdou i vetsi draty, skvely tvar kotelny ktery na chuti dela hrozne moc. Ted uz jen aby netekl coz u 28tek obcas byva problem takze jsem zatim objednal jeden a kdyz se osvedci tak zas vezmu tak tri a rok nebudu vapovat nic jineho :D