• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Já je nechávám tedy na cca 60% na asi takový kapacitě na který začaly chodit z výroby. Kdysi chodily ni-CD a ni-mh na tech 20-30% jak píšeš. Teď ty lion na cca tech 60 co si pamatuji. By ste mohli říct u tech vtc6 jaký přišly...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: našel jsem k tomu tohle:

    Skladování lithiových akumulátorů | Li - akumulátory | Abeceda baterií a akumulátorů
    http://www.battex.info/hermeticke-akumulatory/li-akumulatory/skladovani-lithiovych-akumulatoru

    ty mícháš ale za tepla, to by mohlo být rychlejší, já to nechávám při pokojovce v temnu. Je fakt, že toho mám často (až na nyní) dost, takže nyní ochutnávám něco co bylo mícháno před rokem a jeto řádně uleželý :-)

    Pro mě to je WOlfe podobný, moje spotřeba je šílená, viz co jsem řešil s Hřebíkem. Cca kolem 30ml denně. Ale ty nejlepší TOP PRemium liquidy co mám i od Zvířátka (tím to díky), ty si vychutnávám na single po málu. Ty co si mohu namíchat sám, tak neřeším. :-)


    COSMY: citronovka, hrozno, a karamel mandli jsem taky nějakou míchal, myslim že už vyvapoval Zvířátko :-) kdyby Ti tam zbyla kapka na srázek toho karamelu, myslim že bude rád i on :-)
    ps: já měl od Zvířátka zbytek citronovýho koláče, tak jsem si ho namíchal ,a teď jsem se ho převapoval :D i citronový puding, to samý, citronu jsem kaput. to samý jahody jsem total over-vaped. pak dej echo jak to chutná, Fantasi myslim že jsem měl, spíš ten karamel
    COSMY
    COSMY --- ---
    ZVIRATKO: tutovky objednavam velky 50ml a maly 10ml na ochutnavky :D

    JIKE: no jasne cosmic fog te moje ale tesim se na
    Lemonade eLiquid by Fantasi 50ml | UK eLiquid Shop
    https://www.vapeclub.co.uk/fantasi-eliquid/lemonade-eliquid-by-fantasi-50ml.html
    Grape eLiquid by Fantasi 50ml | UK eLiquid Shop
    https://www.vapeclub.co.uk/fantasi-eliquid/grape-eliquid-by-fantasi-50ml.html
    Almond & Caramel eLiquid by WFFL | UK eLiquid Shop
    https://www.vapeclub.co.uk/wffl-e-liquid/almond-and-caramel-e-liquid-by-wffl.html
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Pokud se skladuji pri nejake normalni teplote a 20-30% nabiti tak ta degradace je minimalni, to bezne opotrebeni u baterii je pri pouziti a zalezi na dalsich faktorech jak kus od kusu tak teplota pri nabijeni/vybijeni hraje roli. Na druhou stranu se doporucuje mit v rotaci vic baterek i kvuli tomu ze neni dobre je po nabiti hned pouzivat.

    A s tim zranim ja jsem si zvykl, ze vetsina veci co micham je uz po tydnu dobra a za ten mesic proste jen lepsi. 90dni... to bych toho musel namichat litr. Tak dlouho mi tu zustavaji jen veci co mi moc nejedou kde proste jen doufam, ze se casem zlepsi. Co mi chutna micham do 100ml lahvicek a vetsinou to stejne dyl jak dva mesice nevydrzi :D To ze po tydnu nema liquid chut skoro zadnou mi prijde dost divne, nejsem si jisty jestli opravdu muze zranim tolik zvyraznit.

    ZVIRATKO: S hotovkama jsem na tom uplne stejne, mozna i to 1/5 je prehnane optimisticke. Navic hodne vyrobcu nema vetsi lahvicky uz ani v nulce a treba elemnt mam fakt rad ale dat 7 liber za 10ml... to mi s moji spotrebou vydrzi tak tri hodiny, trochu draha sranda.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: čumebry :-) klasa
    WOLFGAR: Zvířátko mě total navezl do pochutiny karamelové i pudinkové :-)

    WOLFGAR: 20% v pohodě tyhle karamelky chtějí přesnji řečeno cca 75-90 dnů (i 60 je malo)

    WOLFGAR: zní dobře. jak dlouho se dají tak skladovat tyhle baterie než dost degradujou cca 60% kapacity na uložení? tohle jsem pozapoměl asi... 5 let?

    ZVIRATKO: a to už je u Tebe úspěch :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    COSMY:
    HOUMLES: to jsem sem daval uz driv ja, vzdycky mi z toho chutna tak 1/5... :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    A mimochodem, nejak jsem podcenil zasoby baterek, me nejstarsi LG jsem uz poslal na odpocinek sluzby v baterce na kolo a par modu na ceste tak budu zas asi objednavat z nkonu, nehodily by se tu nekomu take baterky? Cena vychazi podle toho kolik se jich bere, osobne si myslim, ze v dnesni dobe nema cenu kupovat cokoli jineho nez VTC6 co se 18650 tyce a ty vychazi na 130, 120 kdyz se jich vezme alespon 10. Plus postovne. Ale oproti ctyrem stovkam v CR to z toho holandska vyjde lip i po dvou...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak Crafted uz si nejsem tak jistej, bud se zorsili nebo potrebuji opravdu poradne vyzrat nebo to v tom brne snad pri rozlevani redi. Namichal jsem je po 20% a ted test po tydnu a vsechny tak nejak bez chute, pritom kdyz jsem je michal pred par mesici tak jsem daval jen 15% a byly dobre jen uz si nepamatuju po jak dlouhy dobe jsem je testoval. No dam tomu jeste tak mesic a uvidim, ale nezda se mi to.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: super
    WOLFGAR: přesně jak pises naštěstí custards jsou tam ted za 50-70kc za 10ml
    Crafted říkáš :-] nejaky tip na konkrétní?
    COSMY
    COSMY --- ---
    JIKE: tak ja vzal klasiku čumbery a jiny 50ml a pak sem koukal na FB na nejaky liquidy co vyhrali na vape show v uk ceny :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: S karamelem jsem od nich nemel nic, ale za tech devet petek bych se nebal to zkusit. To je duvod proc moc nemam prozkouseny ty prichute kde chteji za lahvicku tri kila nebo prodavaji nejmene tricitky, tam jsem jen takhle nahodne zkusil ty potion magique ktery jsou bajecny ale jinak nic moc, zato u toho isle of custards neni problem si jednu lahvicku vzit jen na vyzkouseni takze popravde me by to vyhovovalo kdyby vic vyrobcu jelo stylem vice redene ale za odpovidajicim zpusobem nizssi cenu navic to rychlejsi zrani je take prijemne, zvlast u tech custardu ktere chteji trochu dele nez ovoce. Ale dobry karamely a puding ma Crafted.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: díky za info Wolfe. ty custardy s karamelem mají dobrý? měl jsi někdy nějaký na srazu nebo máš zbyteček na kapák? :-) 20%-25% se zdá být buť hodně ředěný, nebo víc přírodní. To je otázka...
    já bych si dal dobrej pudink :D

    COSMY: co is verbal? já bych nevěděl co je dobrý
    HOUMLES: to same bych nevěděl za 350£ je dobrý a co není z liquidů
    COSMY
    COSMY --- ---
    HOUMLES: to sem zabar :-P já to měl asi za 100 voci
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    COSMY: sakra, to si sem nemel davat .. uz mam v kosiku za 350 liber
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    COSMY: Brr jeste stesti ze nejsem na hotovky, to bych tam taky nechal majlant, takhle padlo jen 800 na prichute.


    JIKE: Ja mam pocit, ze jsme se o Isle of Custards uz bavili. Mam je docela rad i kdyz na nekterych jejich kolacovkach mi neco vadi i kdyz nevim presne co, myslim, ze to je ta prichut kterou pouzivaji jako maslo ktera ve me evokuje capellu a lak na vlasy. Ale citim to tam jen obcas a rozhodne to nemaji vsechny. Mam od nich opravdu hodne rad Apple of Cin ktere je podle me lepsi a podstatne levnejsi verze strudlu od PJ empire a jeste je fajn Quartermaster's breakfast ktera je takovou sladsi cerealnejsi verzi Death Driveru od Fuu a Pieces of Ape je docela dobra oriskovo/bananovka. Hlavni nevyhoda tehle prichuti je, ze vetsina fakt potrebuje tech 20% a jednu jsem daval i 25% snad. Ale zas maji diky tomu o poznani kratsi zrani nez vic koncentrovane kolacovky a alespon ta cena te nizke koncentraci odpovida. Zas kdyz vezmu, ze i ten PJ empire jsem redil 15% a lahvicka stoji tri kila tak si radsi vezmu isle of custars za devet petek a naredim ho 20%. Plus me tedy ta verze od nich zrovna u toho strudlu chutna vic, ale treba Hrebikovi pry zas vic chutna PJ Empire tak to bude asi osobni preference.
    COSMY
    COSMY --- ---
    Eliquid Vape Shop With Over 1,200 E Liquid Flavours, Vape Kits and Free UK Delivery
    https://www.vapeclub.co.uk/
    dnes otestovano to zas penezenka krvaci :D

    JIKE
    JIKE --- ---
    měl někdo z vás tuhle značku?


    Příchuť Isle of Custards: Avast Ye Custard 10ml | Ejuice.cz
    https://www.ejuice.cz/prichut-isle-of-custards-avast-ye-custard-10ml-12756
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    To me zase ten cerny patek prisel draho :D Po velmi dlouhe dobe jsem diky novemu Gboxu podlehnul squonk manii a krome setu si vzal i tri levnejsi squonk RDA a nakonec i toho zatraceneho Zeuse kdyz byl za 18$. Ale budu se zas muset zbavit casti sbirky aby mi to neprerostlo prez hlavu tak kdyby jste nekdo neco shanel napiste co a dejte vedet, mam vicemene asi vsechno takze sem to vsechno psat nebudu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE:
    A jeste seznam na zahranicni shopy:

    2FDeal – 10% off with BLACKFRIDAY
    Fasttech – 15% off with THANKS15
    3FVape – 10% off with BlackFriday2015
    Hotecig – 10% off over $100 with 2017BACKF10 (20% over $200 with 2017BACKF20)
    Heavengifts – 30% off with BF2017
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam