JIKE: Mam pocit, ze ten build uz nevyndam jak dobre funguje. Jeste stesti ze mam tripl jeste jeden na kterem zas muzu vymyslet jine silenosti i kdyz zatim mam nejvetsi chut udelat i tam nejakou alternativu tohohle buildu. Takze na sraze bude urcite spolecne s par dalsimi zajimavymi buildy. Hodne ted testuji top buildy, v podstate dlouho se bralo jako nejdulezitejsi mit spiralky co nejbliz AF a ja ted u rady atiku testuji moznost ten koncept uplne vyhodit z okna a misto toho umistitovat spiralky primo pod komin tak, ze je uplne jedno jak jde vzduch do kotelny protoze vzhledem k tomu, ze veskery ten vzduch jde dal do komina tak pri tomhle umisteni stejne musi spiralky obtect a casto je to mnohem primejsi a plynulejsi pohyb vzduchu nez ucpavat spiralkami privod vzduchu. Je to skvele reseni do atiku kde ten AF neni vyreseny nejlepe.
Ke Creatorovi - Ne vse cerne je plast, ale ta predni objimka je skutecne nejaky tvrdy plast... asi. Zkousel jsem do nej rypat a moc to nejde, pusobi rozhodne hodne tluste a masivne. Pokud nehrozi prasknuti coz mi tady neprijde tak mi plast zas neprijde jak tak hrozny napad, posledni dobou se objevila rada kvalitnich modu z lehkeho ale odolneho plastu protoze jejich vaha je prece jen o poznani prijemnejsi nez u celokovovych modu at uz celoplastovy mod nebo jen plastove oblozeni ktere ma Creator velmi dobre resi zahrivani modu pri delsim pouzivani. Sam vis jak se dovede treba takovy predator rozpalit, rozdil s Creatorem je jedna z prvnich veci kterych jsem si vsiml, i kdyz ma obrovsky kovovy centerpin ktery se od atiku opravdu pomerne rychle zahreje tak prenos tepla do zbytku modu je hodne omezeny a je to urcite diky tomu ze konstrukce je kombinovana.
LUCKERCZ: Jeste jsem si uvedomil, ted jak jsem vapoval tak jsem si uvedomil, ze obcas si vezmu Creatora do ruky obracene, mackani tlacitka bokem ukazovacku zni asi divne, ale realne to neni nijak obtiznejsi nez palcem a se skvelou ergonomii toho modu ti to ani neprijde, dokud jsem se nad tim nepozastavil ani jsem si neuvedomil, ze to delam. Pri tomhle uchopu ale ty ledky nejsou videt vubec takze to muze byt dobre reseni kdyz nechces aby bylo moc videt, ze vapujes.