• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PNXNTDD: just sain

    FACT CHECK: Is There a Children's Toy Called 'My First Vape'?
    https://www.snopes.com/my-first-vape-toy/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    tak z tohohle by asi Tuna dostal infarkt...

    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Cylon vypadá dobře, ale nemůžu si pomoci, ale působí na mě, jako kopie G class.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: jj, ten innokin vypadá dobře.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Nojo, ale to je par firem, to je jako si stezovat, ze jidlo z mekace chutna porad stejne. Resenim je nechodit do mekace. V dnensi dobe je tolik skvele vypadajicich a mnohem kvalitnejsich modu od mensich vyrobcu kterym se nedostava tolik pozornosti kolik by melo protoze wismec/smok/ijoy zahlcuji trh porad tema stejnyma kravinama. Vezmi si ten Prism, nadherny mod, kvalitativne pusobi jak mod za 100+$, krasny design, skvely chip, stoji stejne jak posledni kycovita hyperbarevna svetelkujici kravina od smoku a nikde o nem neni slyset. To me stve mnohem vic, nez ze porad to same vyrabi, at si vyrabi co chteji, ale ze jim to ty lidi porad zerou...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Na jedno brdo-Jo tím jsem myslel i tu inovaci :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Zatim toho přežil fakt víc než by měl. Tf8 spis už je nějaká povolena... autofire je buď firmware a nebo Liquid v microswitchi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo tak podobne fungoval uz Fountain a ted je jeste verze od aleadru kde je ta lahvicka do strany, ale delaj ji jen z hliniku misto nerezu takze vzhledove nic moc. Ale u te verze co vymyslel innokin se mi prave libi, ze se ten atik plni jen tahanim. No uvidime, poridim si nejspis vsecyhny tri tak pak muzeme porovnavat :)

    Uz davam dohromady wishlist na stedrovecerni slevy. Zatim to jsou hlavne squonkove RDAcka a nejake draty.

    JIKE: Hmm no nevim to je fakt vsechno na jedno brdo, ja uz smok/wismec uplne ignoruju. Navic tou neznicitelnosti ja nevim, znam spoustu lidi co se jim alien rozpadl nebo u nej zacal autofire. jako neznicitelnej mod si predstavim spis dovpo MVV to je pogumovana kovova kostka na ktery proste nic rozbit nejde, poskrabat nejde, displej nema. Tim muzes hodit o stenu a nic. Ale co se tyce hrubeho zachazeni tak popravde Predator mi v praci upadl asi nejvicekrat a je porad funkcni, sice si odpor nacita jak chce ale to delal i novej. Takze kdyz z neho ten centerpin nevypadl kdyz mi pri plne rychlosti letel na beton z jesterky a jeste chytil druhou o regal tak bych rekl ze pady pri beznem pouzivani ustoji.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Je fakt ze jsem kdysi hodně michal. Když mi někdo rekne tak mu rad udelam specialtu. Ale teď už nemicham jako dřív.

    Jinak další krabice co se mi líbí. I když mi dost vadi ty titerny barevný displaye s malyma pismenkama...

    Zatim u me vede nezničitelny Alien či Captain padající na beton/asfalt/louže bez známky stresu... ven bych si asi nic lepšího nevzal. Pozn: (Predator by jako první pustil centrpin).

    http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1435549.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: az budeš mít Zeus tak tam narvu ten nichrom silene velkej co mas na 5 otocek to akorat vyjde a budeš na 0,15ohmech a parada a na 3,5mm
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tohle mi přijde docela zajímavý https://youtu.be/N4WbfSzlthk
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: Cthulhu mod mají něco podobného, ale jdou na to víc po staru...
    Squonk Genius – Squonking on Any MOD – CTHULHU MOD -Top Innovations for Vaping
    http://www.cthulhumod.com/squonk-genius/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jo a jeste pro vas mam neco zajimaveho, nesouhlasil jsem tu nedoavno s Jikem co se tyce nedostatku invence ve vapovani, tak tady mame treba neco opravdu inovativniho a dle meho briliantniho. System ktery nejenom umoznuje pouzivat jakekoli novjesi RDA jako RDTA ale zaroven resi dva nejvetsi problemy RDTA - vyteceni pri polozeni/nakloneni a casto nemotorne doplnovani. Cely system je navic na shopech za velmi rozumnou cenu 10-15$.

    Innokin Lift STA Review - Turn a squonk RDA into an RDTA?
    https://www.youtube.com/watch?v=hcxESQsHAqE&t=0s
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Tak to nas tu dela vetsina pokrocilych michacu. Pravda vetsina se drzi v rozmezi 3-8 prichuti na jeden mix jen Jike to dotahl i pres 50 (a pak kdo je uchyl, ha! :D ) tady byla otazka na tu vyrobu extraktu a tam je to osemetnejsi.

    Jinak osobne hlavne nevidim duvod proc, aromat je na trhu tolik, ze pochybuji, ze je neco co uz nekdo neudelal, maximalne u bylin je trochu volneho prostoru a pro ty se daji sehnat extrakty jinde, treba fichema nejake bylinne extrakty v PG ma. Navic ty lepsi znacky dokladaji i laboratorni rozbory vsech svych extraktu takze je to jistejsi nez si to sudlit na kolene, treba TPA uvadi kompletni slozeni bez ohledu na to, ze nektere ty prichute proste z tech extraktu maji nektere latky u kterych se vedou spory o jejich ucinku a je to pak uz jen na zakaznikovi jestli je ochotny to risknout nebo zvoli neco jineho. Prave na http://e-liquid-recipes.com/ je treba i seznam varovani k prichutim ktere ty latky obsahuji byt v minimalnim mnozstvi, ale treba i seznam prichuti ktere obsahuji latky neskodne ktere ale maji tendenci zpusobovat praskani plastovych tanku.

    Jo a dorazil Modefined Prism, neuveritelne krasny mod, udelam pak nejake fotky a napisu neco vic, ale chce to videt na zivo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    siren 2 je pecka:)

    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PNXNTDD: nektery lidi michaj existujici aromata do sebe a delaj tim svoje mixy... jak moc zajimavy vyskedky z toho vznikaj netusim
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JIKE: soxhletuv extraktor maj cinani za cca 20 babek a varny hnizdo mam vlastni. A vakuovou refluxni destilacni kolonu mam taky. Takze me do ni chybi asi tak investovat petikilo a ukecat manzelku, ze je to presne to, co chce mit v obyvaku. Petikilo problem fakt neni, ale ten druhej bod je dost obtizne resitelnej.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PNXNTDD: kdysi jsme to tu řešili . Ano jde to ale nemá znáš nikd chemickou laboratoř na extrakty. Tzn musíš vedet jak sobě látky se žně ho uvolňuji a jaké se uvolňuji jaké jsou skodlivemamjakemne v jakých poměrech či koncentracích atp. Spis ne než ano..
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Takovej dotaz.

    Vlastní báze si tady míchá kde kdo.

    A co míchání vlastních aromat ? Zkoušel jste někdo ? Já teda jsem o tom zatím nikde nic moc nenašel a v podstatě ani nevím jak na to - aby to nebylo zdraví nebezpečný.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Color Finally! Wismec Sinuous Ravage 230 Kit Review! VapinwithTwisted420
    http://www.youtube.com/watch?v=DX2OSp60PJY
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: Tady na Nyxu nástěnka nahoře tam je hlasování a termíny :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam