• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    Sinuous Ravage230 Review & Giveaway with Charts, Disassembly and Firmware update
    http://www.youtube.com/watch?v=VRFpgRj5gdU
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: hele me ne proto to píšu. Kdyz ho nezavru tak vyplavim.. me u faraona vadí jen ta kondenzace jinak spokojenost.
    Ten tlustý tam jde uplne v pohode mam ho twm a max spokojenost!
    Jinak td jeu atejn Tfv8 baby RBA a DOOM na rymu
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No a u Faraona zavres JF a stejne se ti vyplavi deck, pulku dne je takovy oblemcany a zapareny zespodu a pak na ferovku protece :D Trochu vic nasakla vata na prvni potah po doplneni mi prijde jako nesrovnatelne mensi otrava. U Zeuse s tim jak je udelany by JF bylo uplne zbytecne.
    Zkusil jsem tam tri buidy, ale ten velky drat ne, je trochu moc tlusty, dal jsem tam radeji kanthalovy staple a ted tam mam nerez protoze jsem testoval TC na Prism. Co se Prism tyce efektivita bych rekl stejna jako u DNA. A jestli chces dvoubaterkac tak videl jsem Sirious na zivo a vypada o dost lepe nez na fotkach. Chip maji oba stejny.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: díky za mini recenzi.
    Zeus se hodně povedl což? :-) Jaký coil jsi tam dal? dal jsi tam ten NI80 z Aliexpressu co jsme oba objednávali? ten co má 4 dráty v jádru a je to superalien? Jak jsi i původně dával do Pharaoh?

    Ohledně srovnání s Pharaoh, Pharaoh mi více vyhovuje z hlediska airflow i to jak se na něm dělá build. ale ZEUS, vůbec - NULOVá kondenzace.. dřív se mi zaprdí spirálka, ale vata je čistá jako nová. Pharaoh kondenzuje o mnoho více. U Zeusu při plnění dojde ať tam dám sebevíc vaty, k trochu k většímu nasáknutí vaty-díky konstrukci - nemožnost zavřít JuiceFlow. Ale to tolik nevadí. Plnění a zavírání je u Zeuse jasně skvělé, rychlé a jednoduché. 3,5mm je pro mě max u toho NI80 superclaptonu, více tam fakt nenarvu. u menších průměrů drátů 4mm max, ale dávám jen 3,5mm. Chuťově dost nadprůměr, něco jako OBS engine nano, když porovnám ty porovnatelné systémy RTA. Hodně povedený...

    ty 3baterkáče pěkný, a ten Prism, můžeš nějak bez měření měřákem porovnat efektivitu elektroniky s DNA250?
    Osobně spíš holduji 2baterkovým modům, ale to víš :-)

    jak vlastně, a máte někdo nápad, jak udělat měření tak, abychom změřili efektivitu elektroniky? kolik dává na max? jak zapojit měřák na výstup apod? Hodně by mě zajímal DRAG třeba...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---


    Nove tribaterkace a Zeus.
    Prvni dojmy - Zeus je bajecny, nejlepsi single coil atik ktery jsem kdy mel. Rozbity Pharaon uz me nemrzi ani trochu, stejne uz bych ho s timhle nikdy nepouzil. Od Pharaona ma skvelou chut a jeste jemnejsi hrozne prijemny airflow jen je nepatrne utazenejsi oproti Pharaonovi s vrchnim i spodnim na max, ale jediny komu by to mohlo vadit je Zviratko, jinak je to dost vzduchu pro kazdeho. Ten zpusob plneni je genialni a to ze, ho muzete otevrit kdykoli a nemuze protect at se deje co se deje je ale misto kde ma hodne navrch. Designove je opravdu krasny jak v gunmetalu co mam ja tak jsem ho dnes videl v modre i shopu, jen me stve ze neudelali cervenou. Jedina vytka oproti faraonovi je, ze se na zakladnu kvuli vysce kotelny nevejde vetsi spiralka nez 4mm, ale na chuti to nijak poznat neni protoze je zase lepe ofouknuta ze vsech stran. Zajimave je, ze je jakoby stocena a vzduch na ni dopada ze stran pod uhlem a opravdu to do velke miry redukuje turbulenci, je to system ktery ted zacinaji pouzivat i nektere novejsi RDA.
    Prism - take skvely, v podstate DNA za 1/3 ceny bez escribu. Ten chip a vubec i nastaveni jsou takove hodne prime, nema zadna pokrocila nastaveni, ale funguje dobre a spolehlive. Dokonce me uz zachranil, dal jsem do Zeuse moc velkou spiralku a behem vapovani se trochu hnula a dotknula vrsku kotelny. Prism ji pri zkratu odpojil naprosto okamzite i v power modu. Zajimave je, ze cteni odporu probiha prubehove a ne jako u vetsiny modu vcetne DNA kde je potreba zmacknout tlacitko takze kdyz tam mate nerez muzete se divat jak vam chladne spiralka. TC je dobre, ale aby bylo opravdu plynule je treba poladit watty i teplotu aby na zacatku nebyl moc velky skok.
    Fuchai Duo - TC stoji za prd, ale s tim jsem ho uz kupoval. V dvojbaterkove verzi je neuveritelne mrnavy, je jeste mensi nez Noisy Cricket coz bych neveril, ze je mozne a Predator vedle nej vypada jako obtloustly pribuzny, zaroven na nej ale jdou i 30mm atiky. Je lehoucky a hrozne prijemny do ruky. Asi to nebude zadny superodolny mod, ale jinak pusobi docela kvalitne, Sigelei miva obecne pomerne kvalitni konstrukci a na prd software. Upgradoval jsem hend na posledni verzi (bez problemu) a v power modu funguje zatim bez problemu. Za tech 30$ je to dobry power mod zvlast kdyz si clovek muze vybrat jestli pouzije 2 nebo 3 baterky.

    A nakonec FT uz zahajil (pred)vanocni vyprodej s 15% slevou ode dneska do stredy. Kod GINGERBREAD
    Nejspis bude dalsi jeste na stedry den, predloni bylo 20% ale loni take jen 15% takze ja asi cekat nebudu a nahazim to tam dnes.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PNXNTDD: just sain

    FACT CHECK: Is There a Children's Toy Called 'My First Vape'?
    https://www.snopes.com/my-first-vape-toy/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    tak z tohohle by asi Tuna dostal infarkt...

    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Cylon vypadá dobře, ale nemůžu si pomoci, ale působí na mě, jako kopie G class.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: jj, ten innokin vypadá dobře.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Nojo, ale to je par firem, to je jako si stezovat, ze jidlo z mekace chutna porad stejne. Resenim je nechodit do mekace. V dnensi dobe je tolik skvele vypadajicich a mnohem kvalitnejsich modu od mensich vyrobcu kterym se nedostava tolik pozornosti kolik by melo protoze wismec/smok/ijoy zahlcuji trh porad tema stejnyma kravinama. Vezmi si ten Prism, nadherny mod, kvalitativne pusobi jak mod za 100+$, krasny design, skvely chip, stoji stejne jak posledni kycovita hyperbarevna svetelkujici kravina od smoku a nikde o nem neni slyset. To me stve mnohem vic, nez ze porad to same vyrabi, at si vyrabi co chteji, ale ze jim to ty lidi porad zerou...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Na jedno brdo-Jo tím jsem myslel i tu inovaci :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Zatim toho přežil fakt víc než by měl. Tf8 spis už je nějaká povolena... autofire je buď firmware a nebo Liquid v microswitchi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo tak podobne fungoval uz Fountain a ted je jeste verze od aleadru kde je ta lahvicka do strany, ale delaj ji jen z hliniku misto nerezu takze vzhledove nic moc. Ale u te verze co vymyslel innokin se mi prave libi, ze se ten atik plni jen tahanim. No uvidime, poridim si nejspis vsecyhny tri tak pak muzeme porovnavat :)

    Uz davam dohromady wishlist na stedrovecerni slevy. Zatim to jsou hlavne squonkove RDAcka a nejake draty.

    JIKE: Hmm no nevim to je fakt vsechno na jedno brdo, ja uz smok/wismec uplne ignoruju. Navic tou neznicitelnosti ja nevim, znam spoustu lidi co se jim alien rozpadl nebo u nej zacal autofire. jako neznicitelnej mod si predstavim spis dovpo MVV to je pogumovana kovova kostka na ktery proste nic rozbit nejde, poskrabat nejde, displej nema. Tim muzes hodit o stenu a nic. Ale co se tyce hrubeho zachazeni tak popravde Predator mi v praci upadl asi nejvicekrat a je porad funkcni, sice si odpor nacita jak chce ale to delal i novej. Takze kdyz z neho ten centerpin nevypadl kdyz mi pri plne rychlosti letel na beton z jesterky a jeste chytil druhou o regal tak bych rekl ze pady pri beznem pouzivani ustoji.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Je fakt ze jsem kdysi hodně michal. Když mi někdo rekne tak mu rad udelam specialtu. Ale teď už nemicham jako dřív.

    Jinak další krabice co se mi líbí. I když mi dost vadi ty titerny barevný displaye s malyma pismenkama...

    Zatim u me vede nezničitelny Alien či Captain padající na beton/asfalt/louže bez známky stresu... ven bych si asi nic lepšího nevzal. Pozn: (Predator by jako první pustil centrpin).

    http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1435549.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: az budeš mít Zeus tak tam narvu ten nichrom silene velkej co mas na 5 otocek to akorat vyjde a budeš na 0,15ohmech a parada a na 3,5mm
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tohle mi přijde docela zajímavý https://youtu.be/N4WbfSzlthk
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: Cthulhu mod mají něco podobného, ale jdou na to víc po staru...
    Squonk Genius – Squonking on Any MOD – CTHULHU MOD -Top Innovations for Vaping
    http://www.cthulhumod.com/squonk-genius/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jo a jeste pro vas mam neco zajimaveho, nesouhlasil jsem tu nedoavno s Jikem co se tyce nedostatku invence ve vapovani, tak tady mame treba neco opravdu inovativniho a dle meho briliantniho. System ktery nejenom umoznuje pouzivat jakekoli novjesi RDA jako RDTA ale zaroven resi dva nejvetsi problemy RDTA - vyteceni pri polozeni/nakloneni a casto nemotorne doplnovani. Cely system je navic na shopech za velmi rozumnou cenu 10-15$.

    Innokin Lift STA Review - Turn a squonk RDA into an RDTA?
    https://www.youtube.com/watch?v=hcxESQsHAqE&t=0s
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Tak to nas tu dela vetsina pokrocilych michacu. Pravda vetsina se drzi v rozmezi 3-8 prichuti na jeden mix jen Jike to dotahl i pres 50 (a pak kdo je uchyl, ha! :D ) tady byla otazka na tu vyrobu extraktu a tam je to osemetnejsi.

    Jinak osobne hlavne nevidim duvod proc, aromat je na trhu tolik, ze pochybuji, ze je neco co uz nekdo neudelal, maximalne u bylin je trochu volneho prostoru a pro ty se daji sehnat extrakty jinde, treba fichema nejake bylinne extrakty v PG ma. Navic ty lepsi znacky dokladaji i laboratorni rozbory vsech svych extraktu takze je to jistejsi nez si to sudlit na kolene, treba TPA uvadi kompletni slozeni bez ohledu na to, ze nektere ty prichute proste z tech extraktu maji nektere latky u kterych se vedou spory o jejich ucinku a je to pak uz jen na zakaznikovi jestli je ochotny to risknout nebo zvoli neco jineho. Prave na http://e-liquid-recipes.com/ je treba i seznam varovani k prichutim ktere ty latky obsahuji byt v minimalnim mnozstvi, ale treba i seznam prichuti ktere obsahuji latky neskodne ktere ale maji tendenci zpusobovat praskani plastovych tanku.

    Jo a dorazil Modefined Prism, neuveritelne krasny mod, udelam pak nejake fotky a napisu neco vic, ale chce to videt na zivo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    siren 2 je pecka:)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam