• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: prostě jsem se v tom trochu zamotal, no. Díky.

    na video kouknu.

    A ještě jak jste tady řešili ten mesh, co ty na http://www.freemaxvape.com/index.php?c=content&a=show&id=149 ? Co jsem koukal, tak recenze jsou veskrze pozitivní.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: No sroubek pod centerpinem je ta regulovatelna cast, to co drzi sloupek je centrpin.

    video:
    NCR Nicotine Reinforcer RDA- New Concept RDA
    https://www.youtube.com/watch?v=4qv1h7jkSHI


    To, ze nejde vzduch primo na to zhavici telisko ale urcite problem byt muze, uvidime az to dostanou recenzenti, to same vlastne i ten Maze. U toho mi prijde, ze by vlastne mela jit ta vata pomerne snadno vymenit kdyby se ta klec dala otevrit treba na sroubek, jenze se obavam, ze to se jim nebude chtit a budou to lisovat. Kazdopadne jsem docela zvedavy, ale skepticky - je to v podstate jen jinak provedeny notch coil a notche jsou chutove hodne nevyrazne, proto se nikdy moc neujaly a draty typu clapton a staple je rozdrtily na plne care.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: ehm. nepsal jsem nic o té regulovatelné části. Jasně jsem napsal, že byla uvolněná ta vnitřní část, ta co drží základnu (dobře, ve skutečnosti kladnej "sloupek")...

    U toho NCR mi přijde, že tam pak musí jít vzduch přes vatu místo přes to tělísko... ale spíše se budu ještě muset kouknout na nějaké video...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Ten sroubek je ve skutecnosti regulovatelny centerpin, u nekterych atiku se stale pouziva, je to pozustatek dob kdy nebyly u modu standartni odpruzene 510 piny, povysroubovanim se tak centerpin prodlouzil a dosahl kontaktu i s hlubsi 510kou. Stejne se pouziva i na mechanikach bez 510, ale bezpecnost takoveho pocinani je sporna, protoze cinani tam radi nedavaji protichudny zavit ktery tam ma byt takze pri zasroubovani atiku pak muze dojit i k zasroubovani prodlouzeneho pinu a zkratu. Kazdopadne vliv na protekani nemuze byt zadny, pokud se liquid dostane az tam tak nejspis chybi/je poskozene tesneni samotneho centerpinu a je treba vyndat centr cely, dotahovanim sroubku ktery je tam jen jako jeho prodlouzeni se nic moc nezmeni.


    HARAKOCZKA: Ony to vlastne nejsou hlavy jako tak alternativni zhavici telisko. Par vyrobcu to zkusilo pred rokem s nevalnymi vysledky s keramickymi destickami, ale ted uz to vypada o poznani nadejneji. Zajimavy je i treba NCR https://www.fasttech.com/...cts/0/10046413/9621500-ncr-new-concept-rda-rebuildable-dripping-atomizer


    JIKE: Tak u singlu je ta velka plocha naprostou podminkou pokud ma mit sanci konkurovat dualu. Stejne bych porad radeji Zeus dual, je to skvely atik ale pro me nema singl zadne vyhody a dual nebo jeste lepe tripl bude vzdy lepsi, ja neco jako moc chuti neuznavam :D Ale u Zeuse je hlavne skvele jak je user friendly, je to idealni atik do prace kde nemam cas ani prilezitost resit, ze to zase nekde chcije, ze to musim vytahnout cele a az pak doplnovat aby to neprochcalo a tak dale. S Zeusem kdyz mam chvilku tak doleju do plna, muzu ho tahat celej den v kapse, idealni. Je to treba i duvod proc jsem si koupil druheho Ammita dual coil. Ja sice mam mnohem radeji chut z Maxa nebo Triplu jenze tripl ma miniaturni kapacitu a jde dolevat jen az kdyz je uplne na suchu a Maxo se mi s oblibou samo otvira v kapse.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: už jest to video v tank a funguje to, takový plochá notch coil, velká plocha, celkem fajne inovace. kdyby se to dalo ještě - repairovat bylo by to víc super.
    WOLFGAR: music souhlait Zeus je asi tank roku 2017 já bych to tak viděl. I když spirálku tam musím narvat dost s velkou plochou, jinak se chuť a struktura mlhy nijak moc dobře nevyvíjí.. menší coil nic moc. oproti tomu obs engine dual na malý coily super ta chuť je prokreslená, várazná, ale není ji moc (jako je jí moc v maxu :D)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    HARAKOCZKA: To muže být dobrý
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    kapák na žhavicí hlavy?
    Maze Sub ohm BF RDA - VANDY VAPE
    http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/63.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA: ano, vím, že je to obrázek jiného atíku, ale nenašel jsem obrázek ammita, kde by byl vidět dvoudílný centerpin...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    INSECTTRIBE: asi jsem se špatně vyjádřil, když jsem napsal "šroubek pod centrpinem". Asi jsem měl napsat vnitřní část centerpinu, protože je tam dvoudílný centerpin:

    No a ta vnitřní (ta co drží základnu) může být uvolněná. Mně tedy trochu pomohlo, když jsem ho dotáhl.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Ahoj, pisu kvuli Ammitu 25, ktery jsem si cca pred 2 mesici poridil. Je to skvely single atik a co se tyka chuti a vykonu, tak nemam co bych vytknul, ale bohuzel mam strasne problemy s protekanim.

    Kdyz jsem udelal svuj prvni build, tak vse bylo v poradku, ale od druheho dal uz je to jen boj s protekanim. Zkousel jsem narvat nesmyslne mnoho vaty do kanalku a nepomohlo, zkousel jsem zastrihavat nad kanalkama (jak tu nekdo doporucoval) a taky nepomohlo. Zkousel jsem dat extra krouzek mezi sklo a zakladnu a taky nepomohlo. Nejhorsi je, ze vlastne poradne ani nevim, kde mi to tece a kde bych to mel ucpat.

    Napr. pokazde kdyz naleju vice liquidu do atiku (tak aby hladina byla nad kanalkama), tak mi se mi do par minut udela mezi atikem a modem mokre kolecko, ktere se postupne rozsiruje az zacne stekat po tele Modu. Neustale tak sundavam atik, a otiram ho zespoda.

    Pokud ho polozim horizontalne na stul, tak protece uplne a pak smutne utiram kompletni obsah liquidu co jsem do atiku nalil. Nejspis mi to tece nekudy pres airflow kanalky, ale jisty si tim bohuzel nejsem. Kdyz se hladina liquidu dostane do roviny s kanalkama (cili uz hodne malo liquidu), tak jako zazrakem to prestane zlobit a takove mnozstvi liquidu uz v atiku vydrzi na vecnost i ve vsech polohach.

    Nekdo tu psal, ze pod centerpinem se skryva dalsi sroubek, ktery je potreba dotahnout. Tak jsem to rozmontoval, ale pod centerpinem, uz zadny sroubek nemam a muzu vesele protahnout kapesnicek otvorem (ktery vyndam samozrejme mokry). Muze byt tohle ten problem ? Ale jsem si jist, ze sroubek jsem tam ani na poprve nemel, protoze centerpin jsem poprve montoval az ted.

    Nemeli byste pls jakoukoliv radu nebo tip co s tim muzu udelat ? Nerad bych Ammita hodil kvuli tomu do supliku, protoze mi opravdu vyhovuje, ale nemam nervy na to neustale otirani atiku i veci kam zrovna vytekl. Dneska si chci postavit novy build na silvestra, tak budu rad za kazdou radu. Jsem bohuzel v tom vapingu spise lama.

    Taky mi uz dosla trpelivost a tak prave vyrazim koupit Zeuse a k tomu SMOK QUANTUM 80W, tak doufam, ze tady zadne problemy nebudou.

    Za kazdou pomoc velke diky !

    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: ee 20.1. ... a 13.1. budu mit mozna poker... ale tam jsem zatim jen jako nahradnik
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: toho 27 Jo? Uroavit to moc nejde no...

    WOLFGAR: jsem zvedav na ty 3s flow
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: tak nakonec 20.1. take nemohu... upravil bych to v ankete kdyby to slo ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ROHLICK: Mesh je zatim problematicky vsude, jestli si s tim chces pohrat klidne ti pujcim mesh Taifuna ktereho doma mam, ver mi ze staci prvni dryhit z meshe a chut na pokusy te prejde. Nerezovy se da tak nejak zprovoznit na TC na DNAcku relativne bezpecne ale nijak uzasne to nefunguje, zatim se povedlo jen udelat spolehlive mesh hlavy.


    FEKASON: Diky za tip, stal me tri litry :D Je toho tam hodne tak moje postrehy - atiky jsem zadne vyrazne levnejsi nenasel s vyjimkou par zbytkovych barev jako treba duhove maxo za 600. Mody je tam zamichana hromada za prumerne ceny, zajimavejsi slevy jsou zase u zbytkovych barev jako treba oranzovy a fialovy Zenith. A to nejlepsi nakonec - DNAmody od lost vape jsou za pulku a vychazi tak levneji nez Ciny. Momentalne zbyvaji jeste dve barvy u theoriona a u triady 250 jsou vsechny krome cervene kuze, tu jsem zakerne bral posledni ;)
    Krome toho jsou pekne slevy na nektere prichute, ale sam je neznam, big mouth je v 30ml baleni za pulku tak jsem jeden z nove serie risknul i kdyz ty starsi jsem moc nemusel a pak tam jsou jeste pudinky a cerealie od francouzskych 3S flow a nemecti Dominate take za pulku. Vzal jsem od kazde jednu tak uvidime.
    ROHLICK
    ROHLICK --- ---
    To by mohlo fungovat? Mate negdo skusenost s meshem?(wolfe)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Na Vasecigareta maj hodne zajimavy slevy v ramci povanocniho vyprodeje :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: sorry že píšu až nyní, klasika časově před svátky...
    je fakt, že ta vata je otrava a kor 3x, i hřebik mi řikal a za mě taky, že výměna vaty je dost už na palici pořád dokola :D jop jde to dál, ale zase na druhou stranu si vezmi, že někomu to může vyhovovat, byť je jasný, že prodeje tak zase velký nebudou. charon je pěknej, to jooo.
    WOLFGAR: díky za tip!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FROGGYC: V akci je stejne jen 24 a 24 plus. Ja jsem nakonec vzal 24ku ktera je ze vsech asi konstrukcne nejlepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam