• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    HARAKOCZKA: To muže být dobrý
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    kapák na žhavicí hlavy?
    Maze Sub ohm BF RDA - VANDY VAPE
    http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/63.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA: ano, vím, že je to obrázek jiného atíku, ale nenašel jsem obrázek ammita, kde by byl vidět dvoudílný centerpin...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    INSECTTRIBE: asi jsem se špatně vyjádřil, když jsem napsal "šroubek pod centrpinem". Asi jsem měl napsat vnitřní část centerpinu, protože je tam dvoudílný centerpin:

    No a ta vnitřní (ta co drží základnu) může být uvolněná. Mně tedy trochu pomohlo, když jsem ho dotáhl.
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Ahoj, pisu kvuli Ammitu 25, ktery jsem si cca pred 2 mesici poridil. Je to skvely single atik a co se tyka chuti a vykonu, tak nemam co bych vytknul, ale bohuzel mam strasne problemy s protekanim.

    Kdyz jsem udelal svuj prvni build, tak vse bylo v poradku, ale od druheho dal uz je to jen boj s protekanim. Zkousel jsem narvat nesmyslne mnoho vaty do kanalku a nepomohlo, zkousel jsem zastrihavat nad kanalkama (jak tu nekdo doporucoval) a taky nepomohlo. Zkousel jsem dat extra krouzek mezi sklo a zakladnu a taky nepomohlo. Nejhorsi je, ze vlastne poradne ani nevim, kde mi to tece a kde bych to mel ucpat.

    Napr. pokazde kdyz naleju vice liquidu do atiku (tak aby hladina byla nad kanalkama), tak mi se mi do par minut udela mezi atikem a modem mokre kolecko, ktere se postupne rozsiruje az zacne stekat po tele Modu. Neustale tak sundavam atik, a otiram ho zespoda.

    Pokud ho polozim horizontalne na stul, tak protece uplne a pak smutne utiram kompletni obsah liquidu co jsem do atiku nalil. Nejspis mi to tece nekudy pres airflow kanalky, ale jisty si tim bohuzel nejsem. Kdyz se hladina liquidu dostane do roviny s kanalkama (cili uz hodne malo liquidu), tak jako zazrakem to prestane zlobit a takove mnozstvi liquidu uz v atiku vydrzi na vecnost i ve vsech polohach.

    Nekdo tu psal, ze pod centerpinem se skryva dalsi sroubek, ktery je potreba dotahnout. Tak jsem to rozmontoval, ale pod centerpinem, uz zadny sroubek nemam a muzu vesele protahnout kapesnicek otvorem (ktery vyndam samozrejme mokry). Muze byt tohle ten problem ? Ale jsem si jist, ze sroubek jsem tam ani na poprve nemel, protoze centerpin jsem poprve montoval az ted.

    Nemeli byste pls jakoukoliv radu nebo tip co s tim muzu udelat ? Nerad bych Ammita hodil kvuli tomu do supliku, protoze mi opravdu vyhovuje, ale nemam nervy na to neustale otirani atiku i veci kam zrovna vytekl. Dneska si chci postavit novy build na silvestra, tak budu rad za kazdou radu. Jsem bohuzel v tom vapingu spise lama.

    Taky mi uz dosla trpelivost a tak prave vyrazim koupit Zeuse a k tomu SMOK QUANTUM 80W, tak doufam, ze tady zadne problemy nebudou.

    Za kazdou pomoc velke diky !

    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: ee 20.1. ... a 13.1. budu mit mozna poker... ale tam jsem zatim jen jako nahradnik
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: toho 27 Jo? Uroavit to moc nejde no...

    WOLFGAR: jsem zvedav na ty 3s flow
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: tak nakonec 20.1. take nemohu... upravil bych to v ankete kdyby to slo ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ROHLICK: Mesh je zatim problematicky vsude, jestli si s tim chces pohrat klidne ti pujcim mesh Taifuna ktereho doma mam, ver mi ze staci prvni dryhit z meshe a chut na pokusy te prejde. Nerezovy se da tak nejak zprovoznit na TC na DNAcku relativne bezpecne ale nijak uzasne to nefunguje, zatim se povedlo jen udelat spolehlive mesh hlavy.


    FEKASON: Diky za tip, stal me tri litry :D Je toho tam hodne tak moje postrehy - atiky jsem zadne vyrazne levnejsi nenasel s vyjimkou par zbytkovych barev jako treba duhove maxo za 600. Mody je tam zamichana hromada za prumerne ceny, zajimavejsi slevy jsou zase u zbytkovych barev jako treba oranzovy a fialovy Zenith. A to nejlepsi nakonec - DNAmody od lost vape jsou za pulku a vychazi tak levneji nez Ciny. Momentalne zbyvaji jeste dve barvy u theoriona a u triady 250 jsou vsechny krome cervene kuze, tu jsem zakerne bral posledni ;)
    Krome toho jsou pekne slevy na nektere prichute, ale sam je neznam, big mouth je v 30ml baleni za pulku tak jsem jeden z nove serie risknul i kdyz ty starsi jsem moc nemusel a pak tam jsou jeste pudinky a cerealie od francouzskych 3S flow a nemecti Dominate take za pulku. Vzal jsem od kazde jednu tak uvidime.
    ROHLICK
    ROHLICK --- ---
    To by mohlo fungovat? Mate negdo skusenost s meshem?(wolfe)
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Na Vasecigareta maj hodne zajimavy slevy v ramci povanocniho vyprodeje :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: sorry že píšu až nyní, klasika časově před svátky...
    je fakt, že ta vata je otrava a kor 3x, i hřebik mi řikal a za mě taky, že výměna vaty je dost už na palici pořád dokola :D jop jde to dál, ale zase na druhou stranu si vezmi, že někomu to může vyhovovat, byť je jasný, že prodeje tak zase velký nebudou. charon je pěknej, to jooo.
    WOLFGAR: díky za tip!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FROGGYC: V akci je stejne jen 24 a 24 plus. Ja jsem nakonec vzal 24ku ktera je ze vsech asi konstrukcne nejlepsi.
    FROGGYC
    FROGGYC --- ---
    škoda, že je 22 tsunami na akci teď, bral jsem hammer před pár dnama na testy,....
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Na Gearbestu maji par vyprodeju za pulku ceny, treba Tsunami RDA za 12$, Griffin 25 za 10$ a moje oblibene cerne gorila lahvicky za 1.79$ Tim me nastvali, pred par tydny jsem jich bral deset baleni jeste za 2.25$... no nevadi tak jsem si vzal tsunami a dalsich 6 baleni lahviceka mam vystarano opravdu na dlouho i se svou spotrebou.

    Gearbest E-cig 2017 Clearence Sale Lowest Prices Save up to 50%-80% off - GearBest.com
    https://www.gearbest.com/...areasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale&sascid=c1k1_kre9c
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Hele na druhou stranu tenhle typ decku na tripl neni to nejlepsi jak dokazal Triple RTA tak ten deck jde udelat jednoduseji se stejne dobrou chuti. Posledni dobou pouzivam Ammita dual vic jak Maxo jenom z toho duvodu, ze je otrava davat do maxo decku vatu a to uz v tom mam docela praxi, ale i tak mi osadit tripl v maxu trva zhruba stejne caso jako ta penta v Triplu...
    A 22 dlouho nebyla, take jsme dlouho nemeli zadnou 18ku ze, jsou proste styly a rozmery od kterych se vaping uz posunul dal. Asi potesi par staromilcu i kdyz zase pochybuji, ze ti sleduji novinky od ijoye. Navic co si pamatuji vsichni pouzivali pico na ktere tenhle kousek asi kvyli te vypoukle kotelne stejne nepujde.

    Jo jinak pro tebe neco zajimaveho - dorazil mi Charon, poradim ti jestli je ta plne regulovana jeste za tech 30 tak si ho vezmi, bude se ti libit, jen doporucim verzi bez potisku, ten jediny me zklamal, je dost vyblity, nastesti je na FT dost alternativnich vinylovych skinu tak tam strcim neco jineho. Jinak ja mam verzi s potenciometrem ktera me vysla na 20ku, stavbou je to krasny mod, festovni, na krabici docela prijemny do ruky diky jedne zakulacene strane, hrozne prijemne tlacitko, asi jedno z nejlepsich co jsem zatim pouzival. Ale ten potenciometr me stve a kdybych bral znovu vzal bych si take plne regulovanou verzi, udelali totiz stejnou blbost jako noisy cricket II a nejnizssi nastaveni je na 3.4V takze u spousty atiku kde mam nizssi odpory to moc topi i minimum.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: No prave ze 22 slouho nebyla šle jak se rozšiřuje ten ellite tak by to mohlo být zajímavý. No griffin jsem měl taky to chytnes.. šle chtělo by to udělat nový maxo! Trochu jen upravit mechanismus a AF a udělat to jako deck a ne RBA, a víc dóm kotelnu a to by bylo...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak topfil na maxu je pohodlny, jen to chce grif, ja uz ho otviram a zaviram jednou rukou. A 22mm mod nevysel uz dobre dva roky ani jeden snad s vyjimkou nejakych obskurnejsich squonku kde se ty 22ky jeste pouzivaji. Kompaktnejsi atiky davaji prece jen vice smyslu, kdyz si vzpomenes jaky byly ty 22ky hrozny rozhledny a chut ti tlumilo 10 kilometru komina. Pak nekdo zjistil, ze i na to mtl je lepsi udelat malou kotelnu ale 24mm zakladnu aby ten atik byl co nejnizssi a tim padem neztracel chut. Takze 22mm uz ted vidam jen u RDAcek a jinak nevim co to ijoy popadlo. Kdyby radeji vymysleli novou 28ku kdyz vyrobu maxa uz ukoncili.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Třeba se někomu jako me 22 některý líbí a i někomu padnou na DL na nějaký mod. I když tenhle ijoy je spis teda “22” jen u základny... jinak to je co si teď vybavuju výš 24. Obecně mas pravdu a 25 také preferuji viz Zeus, faraón apod. A líbí se mi ten typ topfillu. Kdyby tak byl na maxu.. snad takovou verzi udělají...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam