• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Na Vasecigareta maj hodne zajimavy slevy v ramci povanocniho vyprodeje :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: sorry že píšu až nyní, klasika časově před svátky...
    je fakt, že ta vata je otrava a kor 3x, i hřebik mi řikal a za mě taky, že výměna vaty je dost už na palici pořád dokola :D jop jde to dál, ale zase na druhou stranu si vezmi, že někomu to může vyhovovat, byť je jasný, že prodeje tak zase velký nebudou. charon je pěknej, to jooo.
    WOLFGAR: díky za tip!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FROGGYC: V akci je stejne jen 24 a 24 plus. Ja jsem nakonec vzal 24ku ktera je ze vsech asi konstrukcne nejlepsi.
    FROGGYC
    FROGGYC --- ---
    škoda, že je 22 tsunami na akci teď, bral jsem hammer před pár dnama na testy,....
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Na Gearbestu maji par vyprodeju za pulku ceny, treba Tsunami RDA za 12$, Griffin 25 za 10$ a moje oblibene cerne gorila lahvicky za 1.79$ Tim me nastvali, pred par tydny jsem jich bral deset baleni jeste za 2.25$... no nevadi tak jsem si vzal tsunami a dalsich 6 baleni lahviceka mam vystarano opravdu na dlouho i se svou spotrebou.

    Gearbest E-cig 2017 Clearence Sale Lowest Prices Save up to 50%-80% off - GearBest.com
    https://www.gearbest.com/...areasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale&sascid=c1k1_kre9c
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Hele na druhou stranu tenhle typ decku na tripl neni to nejlepsi jak dokazal Triple RTA tak ten deck jde udelat jednoduseji se stejne dobrou chuti. Posledni dobou pouzivam Ammita dual vic jak Maxo jenom z toho duvodu, ze je otrava davat do maxo decku vatu a to uz v tom mam docela praxi, ale i tak mi osadit tripl v maxu trva zhruba stejne caso jako ta penta v Triplu...
    A 22 dlouho nebyla, take jsme dlouho nemeli zadnou 18ku ze, jsou proste styly a rozmery od kterych se vaping uz posunul dal. Asi potesi par staromilcu i kdyz zase pochybuji, ze ti sleduji novinky od ijoye. Navic co si pamatuji vsichni pouzivali pico na ktere tenhle kousek asi kvyli te vypoukle kotelne stejne nepujde.

    Jo jinak pro tebe neco zajimaveho - dorazil mi Charon, poradim ti jestli je ta plne regulovana jeste za tech 30 tak si ho vezmi, bude se ti libit, jen doporucim verzi bez potisku, ten jediny me zklamal, je dost vyblity, nastesti je na FT dost alternativnich vinylovych skinu tak tam strcim neco jineho. Jinak ja mam verzi s potenciometrem ktera me vysla na 20ku, stavbou je to krasny mod, festovni, na krabici docela prijemny do ruky diky jedne zakulacene strane, hrozne prijemne tlacitko, asi jedno z nejlepsich co jsem zatim pouzival. Ale ten potenciometr me stve a kdybych bral znovu vzal bych si take plne regulovanou verzi, udelali totiz stejnou blbost jako noisy cricket II a nejnizssi nastaveni je na 3.4V takze u spousty atiku kde mam nizssi odpory to moc topi i minimum.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: No prave ze 22 slouho nebyla šle jak se rozšiřuje ten ellite tak by to mohlo být zajímavý. No griffin jsem měl taky to chytnes.. šle chtělo by to udělat nový maxo! Trochu jen upravit mechanismus a AF a udělat to jako deck a ne RBA, a víc dóm kotelnu a to by bylo...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak topfil na maxu je pohodlny, jen to chce grif, ja uz ho otviram a zaviram jednou rukou. A 22mm mod nevysel uz dobre dva roky ani jeden snad s vyjimkou nejakych obskurnejsich squonku kde se ty 22ky jeste pouzivaji. Kompaktnejsi atiky davaji prece jen vice smyslu, kdyz si vzpomenes jaky byly ty 22ky hrozny rozhledny a chut ti tlumilo 10 kilometru komina. Pak nekdo zjistil, ze i na to mtl je lepsi udelat malou kotelnu ale 24mm zakladnu aby ten atik byl co nejnizssi a tim padem neztracel chut. Takze 22mm uz ted vidam jen u RDAcek a jinak nevim co to ijoy popadlo. Kdyby radeji vymysleli novou 28ku kdyz vyrobu maxa uz ukoncili.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Třeba se někomu jako me 22 některý líbí a i někomu padnou na DL na nějaký mod. I když tenhle ijoy je spis teda “22” jen u základny... jinak to je co si teď vybavuju výš 24. Obecně mas pravdu a 25 také preferuji viz Zeus, faraón apod. A líbí se mi ten typ topfillu. Kdyby tak byl na maxu.. snad takovou verzi udělají...?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ja teda uplne nevim k cemu je v dnesni dobe 22ka, ale sve priznivce to asi ma, stejne ale pochybuji, ze bude lepsi nez conqueror mini. Nejlepsi maly atik na DL, ale i tak bych ho radeji mel alespon v 24, 22ky jsou... no proste obecne na prd. To ma vyznam leda na MTL kde se pouzivaji miniaturni spiralky a je treba pro dobrou chut hodne mala kotelna.
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: nikdo nic? To byl vtip :-D

    JIKE: sraz - hlasování na nástěnce porad platí

    Jinak hele konečně nejaky singl atik 22mm zase s dobrým top fillem

    https://m.fasttech.com/...ducts/0/10021170/9623946-authentic-ijoy-captain-elite-rta-rebuildable-tank
    JIKE
    JIKE --- ---
    NÁSTĚNKA V KLUBU TADY NAHORE JE HLASOVÁNÍ NA SRAZ LEDEN 2018 !,!,!
    JIKE
    JIKE --- ---
    Novinka !! Kyselé okurky s mlékem ! Nikdo je nikdy jeste nedelal ! Kdo si da ? :-)

    JIKE
    JIKE --- ---
    Tady ho mají dokonce ze daji vtc6 zadarmo

    Elektronický grip: SXmini G Class (Limitovaná zlatá edice) | Ejuice.cz
    https://www.ejuice.cz/elektronicky-grip-sxmini-g-class-limitovana-zlata--17067
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jakmile zacnes michat na vahu tak uz nebudes chapat jak jsi pred tim mohl michat nejak jinak. Naprosto presne michani bez nutnosti cokoli umyvat, navic tim vymyvanim o nic neprichazis, je to rychle a dobre se tak pisou recepty. S novymy prichutemi ja prvni namichani vzdy micham doporuceni od vyrobce a pak si udelam poznamku jestli pri dalsim michani udelat silenjsi nebo slabsi. Prece jen jsou prichute co redim na 2% zatimco jine redim na 20% a 1ml/1k mix obou by nejspis nebyl nic moc. Ale jasne kdyz si delas nejaky extrakt sam a netusis jak to bude silne tak to muze byt dobry zacatek, ale stejne bych radeji zacinal s mensi koncentraci. Ja jen obecne ty kapky fakt nemam rad protoze je to absolutne nepresne mereni a v podstate se tak ani nedaji psat nejak spolehlive recepty.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JIKE: Pocitove OK(no a prvni potah jsem spis cucnul, nez natah do plic), asi neni uplne blbej napad to naredit treba na 5-7% misto 10%, ale OK, pri 10% je to takova silnejsi prichut. Muj prvni odhad je, ze na arabsky kafe to bude cca 5-10-20 k/10ml kardamomom-kafe-vata - ale to je fakt jenom nastrel, ne overenej recept. Kontusovka bude boj, nechcete nekdo prubnout aromku? Ty maji mnohem sirsi nabidku, ale je to fakt velkoobchod... http://www.aromka.cz/
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: bacha na to! aby sis nepopálil sliznice. tyhle silice jsou silný a navíc nejsou primárně určeny pro vaping.
    WOLFGAR: jasně že jsem takto míchal i 10 hodin v kuse... šílený
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: 1k/1ml standartne pouzivam u novejch prichuti, co neznam a micham tak tech 10ml, abych se seznamil. Beru to jako takovej standart, podle toho si to srovnavam v hlave. Samo, kdyz micham 100ml flasky do zasoby, tak to taham strikackama - dostatecne jemnou vahu sice mam, ale jeste jsem si to nezkusil - i kdyz asi uz se necham presvedcit.
    Datama o zasirani spiralky zatim nemuzu slouzit, ale je to temer ciry, tak necekam zadnej extrem.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Prijde mi to takove kycovite pseoudo-luxusni. Ja si pod pojmem luxusni mod nepredstavim seriovku, ale spis nejaky rucne delany unikat stejne jako treba u nozu nebo sperku.


    XBAHNO: Zajimave, asi take ty silice vyzkousim, zatim jsem bral jen to co uz maji v PG a neni to spatne jen to zasirani spiralky je nesnesitelne rychle, je to opravdu co tank to nova vata takze pokud nejsem nechlazenej tak na to nemam trpelivost. Ale ta standartni 1 kapka na 1ml me zarazi, to vazne nekdo pouziva? Predstava, ze takhle micham treba 20 lahvicek, do kazde treba 4 prichute takze 240 kapek na lahvicku x20... 5400 kapek... by mi jeblo, to mi prijde horsi nez objemovy michani a i to jsem povazoval s tim nekonecnym umyvanim vseho za hroznou otravu. Ted kdyz micham na vahu a tech 20 lahvicek mam namichano za hodku nebo za dve kdyz jsem pomalej a vymyslim novy recepty tak si nejak nedovedu predstavit nic jineho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam