• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: s NX budeš spokojený :) Já hledal cca měsíc než sem se k němu dopracoval. Vybíral sem ze dvou a ta sleva u NX rozhodla.. muj favorit byl JAC VAPOUR který v čr neprodávaj https://shop.svoemesto.de/jac-vapour-series-b-dna-75w.html
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: No pro mě právě největší benefit R150 od hotcigu je výdrž tak 3-4 dny při mém mtl kouření, což jsem na žádném jiném dvoubaterkovém modu zatim nezažil. Ale je to velká kráva, ten NX75 se mi hrozně líbí velikostí i designem. Vlastně bych jen těžko aktuálně hledal mod, který se mě líbí vzhledově a parametry více. Všechny mody scifi disko nebo buržuj karbon apod.

Rovnou připojím i dotaz. Jsem se Siren 2 zatím nejvíce spokojený. Měl jsem Berserker i Hastur, na obou bych našel negativa, na sireně jak malé 22, tak velké 25 vůbec nic. Ale stejně vaper je vaper a tak neustále pokukuju po "něčem". Je nějaký MTL tank, který fakt stojí za všechny prachy? Kayfun 5 jsem zkoušel klon, bez mtl upravy a je to moc vzdušné a celkově celá ta sranda s tím šroubováním přívodu liquidu mě přijde zbytečná. Klidně bych si i připlatil za nějakou premiovku, která bude top chutí, údržbou i provozem. Napadá vás něco?

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Ha ha :D tak to sem měl kliku :D. Ta elektronika mě vážně překvapila. Mám tam firmware v 07 a umí to i jas displaye. ovládání 5 tlačítky zvykl sem si na to během minuty. Ten magnetickej kryt je vážně vychytanej a drží to pevně, měl sem z toho krytu obavy ale je vážně famozní. TC funguje přesně jak má jen do TCR sem ještě nepronikl. Jinak jednu výtku bych mel a to že to vybíjí baterky trošku hlouběji než předchozí moje mody. Bohužel nemám měřák abych to změřil takže časem. Normálně mod předtím řekl že baterie je vybita při 3.3 V a tady hádám vybije na 3.0 V takže uvidíme časem jak moc bude šetrný k baterkám. Rovnou sem pořídil nové baterie 2x LG HG2
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Tak to jsi ty s tím stříbrným :D ! já ho chtěl, ale zbyl na mě jen černý nebo červený. No tak mám černý :-)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Taky sem tu akci využil :D. Elektronika zpracování vše naprosto perfektní. A je to hroznej prcek :)
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: jaj teď jsem NX75 objednal za 899 poslední kousek v nějakém vánočním výprodeji, těším se. Jsi s ním spokojený? Bude to náhrada AL85 od smoku, už mě tyhle "alien" mody lezou krkem a elektronika taky nic moc. Jinak to bude přírustek k aktuálnímu Hotcig R150 a Siren 2 25:
    (Siren 2 22 už je nachystaná )
    COSMY
    COSMY --- ---
    zase sem utracel v uk :-)

JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: nic, jen únava, mám to občas taky, a potřebuji trknout... :-)
    JIKE: jakože TFV8 když se udělá velký build na hranu rba, tak pak je to taky super, ale musíš tam použít hodně exotickej velkej drát a velký výkon. jakože alien asi 6 otoček na dual velkej na 3,5mm a 90W.. pak chuť je.. ale jakože jsem nějak minulý rok přesedlal na singl coil, a teď dual ale jednoduchý drát :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak za mě best RTA 2017 (i 2016)

singl:
    ZEUS
    Pharaoh
    Ammit 22
    (OBS Engine NANO, OBS Ace)

Dual:
    OBS ENGINE
    iJoy Captain RTA
    WindForce

Trilp:
    iJoy MAXO RTA verze
    (měl jsem ale jako jediný, ale myslím že to za to stojí :-) )
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: dobrej napad to me nevim proc nenapadlo :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: to už taky nevim, ani kdo to říkal, ale pozor na ty co propagují svý tanky... jinak klíčový slova bych použil: best rta 2017
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: staci mi klicovy slovo a dohledam si to :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: jop, pár anglicky mluvících ano. za atík to vyhrál ZEUS a za mod nevim, ale řekl bych nějaký DNA 250 co mám v paměti
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevite nekdo, jestli nejaky youtuber udelal neco jako "best of 2017"???
    JIKE
    JIKE --- ---
    mám skvělý tip na jednoduchý build ze singl drátu na dual plný chutí a výkonu 0,22ohmu:

Kanthal A1 22GA
    Dual Coil SPACED
    vnitřní průměr 3mm
    8 otoček

70W-110W (BEST 80W)
    (0,22-0,24Ohm) podle délky nožiček
    výhody:
    - levný
    - rychlý
    - tolik se nezasírá
    - nepřepaluje se jako SS316 na VW
    - chuť (paradoxně)
    - jemná pára (jako z hlavy TFV8)
    - rychlý náběh
    - paradoxně to neni exotickej drát, ale obyč singl spaced Drát z Kanthalu A1 za pár korun...
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    ZERO: SS316 0.4mm asi 12 otoček 6mm průměr a odpor 1.25 ohm
    ZERO
    ZERO --- ---
    PAYA_HORRORCORE: co to je za drat prosimte? Dik
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    NX75+ Ammit 22mm :)

SAKALICEK