• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: nejdřív jak píšeš si najdi v modu ten profil v zamknutym režimu (doporučuji v eScribe si nastavit zamknutí 3x klikem), čudlítkama nahoru měníš profil na ten SS316L. jak to je tak:

pokud jdeš do TC modu, tedy po zamknutí modu podržíš 2 malý čudlítka, a dostaneš se do TC v tu chvíli než to odemkneš zas, zmačkni FIREbutton+horní "+" button malej. a zamkneš odpor. v eScribe můžeš v klidu nastavit, že v tom profilu který si pro SS316L se bude zamykat automaticky- v překladu to je.

SAKALICEK: já vim, já na něj koukal a po refreshi už nebyl skladem, takže odhaduji žes to obejdnal nějak kolem 1 dne po tom co to tu někdo pastnul akci cca :D taky na to koukám a zatím odolávám :D

ps: exotický dráty mohou trochu zlobit na TC - proto je doporučuji dát na spaced coil. a fungujou pak u toho SS216L fakt dobře a kor na DNA250..

ale ty máš DNA 75C ne? tam to taky fahá
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: jj hnědou :-) jak zamknu TC?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: hnědou barvu co? ¨jinak předpokládám že tam drát máš, nějaký na TC, a podle typu drátu si tam nahraješ v eScribe profil na tento materiál. následně to v modu přepneš na tento materiál. a následně ten mod přepneš po zamknutí do režimu TC. pak to funguje úžasně. chceš podrobný postup, nebo jsi to tak dělal?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    čus, mám základní lama dotaz :)
    neodolal jsem slevě z naševaše a pořídilil triadu DNA250. No a za +- 2 hodiny jsem nebyl sto uschopnit funkci TCčka. Přijde mi že mod pořád pracuje v režimu PWR (soudim dle asi možné změny zobrazených info na displeji, EScribe nabízí možnost zobrazení infa v režimu PWR a TC). Vím že chyba je mezi podlahou a klavesnicí. Je tam nějaky fígl který přehlížím?.
    ď.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    ale asi nekde sezenu misto NX75 tak NX100 na vetsi baterku s barevnym oled lcd
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    usb-c by mě nevadilo, mám to i na telefonu. A nahodil jsem fw07, to je obrovská změna oproti 02, jsem jak v jiříkově vidění, že se o to aspire doopravdy stará, palec hore
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: ale pozor Áčko má USB-C :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: našel sem přímo na aspire stránkách z číny :). Já dal FW 07 a je to ještě lepší
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: fw jsem zatim neupgradoval, pokud najdes kde maji Acko skladem, tak dej odkaz, okamzite objednavam
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Mám z něj uplně stejné pocity.. elektronika je vážně špička a ovládání taky. Už sis zkusil jinej firmware? Jinak máme verze Z a dělá se verze A a ta je z hliníku tak mám docela nutkání si pořídit ještě tu dokud se dá aspon ze zahraničí sehnat.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jinak teď jsem nahodou Koukal do černý TFV8 a Pudil to a jiskry uvnitř a zkrat centrpinu v atiku po pádech asi a hustý... náhoda ze jsem tam koukal... a ten smrad jak když se svařuje kov... rok a něco vydržela asi? Taky po tech pádech na zem už nedezelo ani to zavíráni poradně...
    je to sice RBA ale cely to je už krom skla a základny dost kaput. Alien drží.
    Včera to už nějak divné zlobilo a psalo Atomizer short a tak jsem vytáhl backup naštěstí.
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: doraz pak na sraz uděláme ten Build do avocada
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jsem maximálně spokojen, líbí se mi moc zpracování i elektronika, jsem zvědav dlouhodobě. A hlavně ta velikost! A černá je naprosto stejně černá jako Siren, za ty prachy spokojenost. Je vůbec nějaký nástupce, když toto už je "discontinued"?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PAYA_HORRORCORE: pecka .. dík!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    která je vaše nejoblíbenější appka na mixování vlastních ejuice? nějaký tipy? :) Díky!!
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: Pár oprav proběhlo
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Ten prostredni Kangertechovskej mod jsem mel, a vydrzel cca tyden a pul. Tobe vydrzel dyl? Vzhledem k tomu, ze byl pak vsude ve slevach okolo 400 korun bych tipoval ze to byla nejaka zasadnejsi chyba :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: No vidiš ho :D... Tak jak to valí?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Tak je doma :-)

nastavení až běda, displej parádní, ovládání díky dvěma tlačítkům navíc výborné, váha vzhledem k rozměrům obrovská, TCR funguje skvěle, jen se nastavuje v procentech, což nechápu :-)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Evoluce :D ... akorát sem měl ještě OBS crius na tom Kbox mini platinum ale ten sem rozbil :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam