• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    díky za link, 2500 je IMHO bullshit, cenově tak s výrobou max 500 co bych za to dal.
    PAYA_HORRORCORE: jak píšeš, filtry mám, větrák do PC + switch + k tomu ac adapter to je všecko. kolikrát by tačil i nějaký molitan nebo filc apod. krabice se dá použít jakákoliv i paírová. kdysi jsem měl takovou tubu odsávací, ale tu jsem prodal. Stačí když si seženu součástky.
    váděl bych to:
    větrák pro PC tichý
    vypínač
    filc/molitan/uhlíkáč
    ac adapter
    tuba třeba od Caro (melta apod) nebo jiná pixla cenově to bude v závislosti na větráku do 200,- ledku tam mohu dát nějakou z nějaký hračky rozbitý když už se budu jo snažit. nebo poťák..
    czc ventilátory třeba: https://www.czc.cz/silentiumpc-mistral-80mm/134479/produkt
    HARAKOCZKA: bych tam byl pořád. já to nevyndám z huby :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: Větrák za kilo a uhlíkáč do digestoře.. nikde nevidím to co by na tom mělo stát 2500 :)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Ale tedy nemám zkušenost, já chodím vapovat na balkón...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Nevíte jak se jmenuje ten odsavac vejpu a pak Sinaji kolik stoji. Jestli to bude raketa tak asi si ho vyrobim moznaaa sam. To jak tu mam dycky u sebe zahuleno a musim to porad větrat je šílený.

Jak to doma řešíte vy...?.?.?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: yes, nicméně s tribaterkacem se chystám zaměřit se na atiky ve stylu azerotha a větších B-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: díky. kdyby kdokoliv cokoliv našel (já občas hledám co kde a jak ještě upravit k lepšímu a srozumitelnějšímu) dejte vědět/dej vědět

SAKALICEK: Zeus ten same drat na single v jinym atíku někdy, máš už Pharaoh?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: překlad je v pohodě ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ano. ale občas to uplně se mi nepromítne na display, až po čase třeba?
    btw: mám to nějak jinak přeložit? Snažil jsem se aby to bylo víc jasný. ale pokud máte lepší návrh, ,sem s tím rád..
    SAKALICEK: bejvá
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tak je to drátem nebo AMMITem. Jinej drat + jinej atomizer = TC ok (+_+)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE:
    WOLFGAR: pochopil jsem spravne, ze pokud jedu tc tak se mi změní zobrazene informace na displeji?

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak problém spatřuji v rukou. Dna75c bez problému.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: jj používám prednahranou křivku ss316l a D.Jaquithovo V2
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: výborně (ale je možný že jak píše Wolf, ty dráty časem změnili... Ale mě to šlo perfektně) - dlležitý aby jsi měl v zřízení nahraný profil SS316L a ne jen 316 bez "L" ale to asi máš. To se pak chová jinak/nejede to jak má. automatické uzamykání odporu najdeš u toho profilu v eScribe. Případně aby jsi nemusel tak klikat, nastav si teplotní dominanci a budeš měnit pak jen teplotu na modua nebudeš muset tak klikat.
    PAYA_HORRORCORE: zamálo, je to dost matoucí, ale ono tam stejně než ty hodnoty kolem toh čísla nenastavíš. výsledným efektem defakto uvidíš jak moc nebo málo to bude žhavit, já když jsem si s tím kdysi hodně hrál, tak to poznáš že to teplotu reguluje jen na vyšší, či nižší teplotě/výkonu, znatelné na výkonu páry. v horších případech na dry-hits
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: zkusim díky
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: hmhmhm až dopisu seminarku prubnu to na dna75c ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: fungal na single v Zeusu

PAYA_HORRORCORE: den tam číslo aby končilo 092 často to bývá přednastavené, hodně to mate protože to je nula celá nula..nula.. a píšou tam ty tisíciny %
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SAKALICEK: No tak ted sem zmatenej ještě víc ale dík :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam