SAKALICEK: Berserk, Siren 2 i Ares jsou vsechny tri skvele co tak slycham, ale vsechno samozrejme RBA. A pro novacka muze byt motani dost matouci a desive i kdyz MTL motani je hrozne primitivni. Ale stejne co se MTL RBA tyce tak jsem nikdy proste nenasel nic lepsiho nez Doggystyle. Ted jsem nedavno objednaval druh
PAYA_HORRORCORE: No to bude, jak rikam, ono je idealni ze zacatku vapovat i kourit, venku si zapali cigaro a vevnitr si zacne hezky zvykat na vape a pak je mnohem jednodussi se na ty cigara vykaslat uplne. Ono je sice moc hezke, kdyz si vetsina lidi rekne tak dneska prestavam kourit a uz ani jedno jenze to prave nejcasteji vede k tomu znamemu citatu "Prestat kourit je snadne, udelal jsem to nejmene tisickrat." U prechazeni na vape je proste ten problem, ze casto ta sila liquidu ktera plne pokreje naroky toho kuraka na mnozstvi nikotinu ho zaroven bude skrabat, nebude mu chutnat, bude dusit atd. takze se na vapovani vykasle po tydnu a bude si dal kourit. Podle me je slabsi liquid a obcasne cigarko mnohem udrzitelnejsi varianta. A pak zalezi kde dela a tak dale, pokud muze nejake to MTL dudlikovat celej den i v praci tak klidne vystaci se sestkou. Jinak jak jsme se tu bavili o tech nikotinovych solich tak prave to je jedina moznost jak mit tak silny liquid ktery po par potahnutich tezkeho kuraka nasyti jako cigaro a zaroven nebude nijak drazdivy.