• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    kdy bude teda ten sraz?
    JIKE
    JIKE --- ---
    43:48 DNA 250 kdy? - brzy¨
    A PBusardo Video - Back To Evolv! - Part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=_KyPBIyYQEQ&t=43m40s

JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: ty kleště nám praskaj, a neni se čemu divit jsou max na 0,4 drát...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak to respekt.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: když to zapomeneš na sluníčku tak to bude horký jak prase.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jj princip znám, ale zrovna ta čená že by byla, a kolik jich bylo vyrobeno asi jsem nedohledal.
    WOLFGAR: no právě :-/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Serie s mensim poctem vyrobenych kusu za vyssi cenu.

JIKE: Uz se nevyrabi pul roku jen ted uz dochazi skladove zasoby.

HARAKOCZKA: Schvalne se podivam do manualu urcite to tam bude nakreslene. Me tak nejak prislo automaticke ze spiralku davam tak aby koncila nad dirama na vatu. Co se sroubovani tyce tak ja to chytnu napoprve ale jsem na tyhle titernosti docela sikovny, kdysi kdyz jsem jel jeste MTL jsem motal mikrospiralky na jehlu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jako že to je limitka?

JIKE
    JIKE --- ---
    tak pánové, maxo není a nebude.. jak je vidno...

$34.92 Authentic IJOY MAXO V12 Sub Ohm Tank Clearomizer - 5.6ml / 0.15ohm / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...83/6730100-authentic-ijoy-maxo-v12-sub-ohm-tank-clearomizer#ProductAlert

HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: tak to mě trochu uklidňuje, že to tak nemám sám ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jo tohle, já myslel top cap. tak to beru zpět. to mám stejný jako ty pak, taky najít díky na to AF je někdy vopruz...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: počkat, asi si nerozumíme. Já nemyslel zavírání plnění. Já myslel když nandavám tank na kotelnu. Tak to se mi točí kryt kotelny a ty sloupky s af mi nechtějí zapadnout do drážek ve vršku toho krytu.
    No, zkusím to celé rozebrat, jestli tam nemám něco někde uvolněné.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: nebo to máš někde povolený, se mi nezdá.. mě se tam nic, ale vůbec nic netočí když dávám cap s driptipem
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Ok. Asi budu extrémně nešikovnej ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jak to myslíš limitovaná edice?
    HARAKOCZKA: to mě se na tom nic netočí. pouze ten cap.. čepici tam prostě bezhlavě dám a otočím a samo si to hned sedne a samo zamkne tím pohybem. fakt se mi nic neotáčí..
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: No já když otáčím, tak se mi otáčí i kryt kotelny. Takže točím jak debil a nic. Nakonec to vždycky trefuju, abych se na ten výřez trefil rovnou.
    To bude rukama...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: vždycky nasadim otočím a samo si to najde vyrezy nikdy jsem nad tim nepřemýšlel.
    WOLFGAR: vidíš a ja ho srvovnal ten coil a jen diky tomu ze je na nej výřez v kotelne nahore
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Mimochodem, jak se vám zavírá? Mně vždycky docela trvá než trefím ty výřezy a zacvakne se mi k závitu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam