• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Zajimavy i kdyz Jai docela solidne mota nekolik veci dohromady. Kontroverze u Aspire a Vaporessa byla ohledne klasickych keramickych hlav kde je drat obaleny keramikou a byly obavy ze s delsim pouzivanim se zacne keramika drolit a pri vapovani pak vdechnes keramicke castecky. Aspire od toho upustilo, hlavy vaporessa se testovaly ve dvou laboratorich a oba testy byly ciste takze ta kontroverze odeznela a vaporesso ty hlavy pouziva dodnes. Je to dva roky zpatky a zatim se zadna panika nevratila a nikdo nemel dalsi problemy takze tam bych se jich zas tak moc nebal. Pak tu je rada atiku ktere pouzivaji keramiku jako material kotelny a tam je jen treba davat pozor na mechanicke poskozeni, jinak tam ta teplota nikdy neni takova aby totu keramiku jakkoli ovlivnilo.
    V tomhle pripade bych byl ale dost skepticky, je to neznama firma, ten atik uz je na prodej dobre dva mesice a neposlali ho zadnemu recenzentovi. I kdyby to nakrasne bylo bezpecne tak si s tou konstrukci nedovedu predstavit, ze to bude mit nejakou chut. To byl konec koncu problem i u prvnich pokusu kde prave drat prochazel keramickou destickou, ono to fungovalo, ale chut zadna. Tady me nejvic znervoznuje to, ze ten material je vodivy takze to evidentne neni cista keramika a pak plati, ze to muze byt cokoli. No NCR jsem si vsimnul uz pred nejakou dobou, ale jsem rad ze jsem zustal skepticky a pockal si az to bude na videu, ale tohle je jeste horsi nez jsem cekal.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WARNING: NCR (No Coils Required) RDA Review and Rundown | #fingerbellybutton
    http://www.youtube.com/watch?v=f5IgJppORak
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: video bych to jak psal hřebík díky tem ochutnavkam 20.1.2018
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    kdy bude teda ten sraz?
    JIKE
    JIKE --- ---
    43:48 DNA 250 kdy? - brzy¨
    A PBusardo Video - Back To Evolv! - Part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=_KyPBIyYQEQ&t=43m40s

JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: ty kleště nám praskaj, a neni se čemu divit jsou max na 0,4 drát...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak to respekt.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: když to zapomeneš na sluníčku tak to bude horký jak prase.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jj princip znám, ale zrovna ta čená že by byla, a kolik jich bylo vyrobeno asi jsem nedohledal.
    WOLFGAR: no právě :-/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Serie s mensim poctem vyrobenych kusu za vyssi cenu.

JIKE: Uz se nevyrabi pul roku jen ted uz dochazi skladove zasoby.

HARAKOCZKA: Schvalne se podivam do manualu urcite to tam bude nakreslene. Me tak nejak prislo automaticke ze spiralku davam tak aby koncila nad dirama na vatu. Co se sroubovani tyce tak ja to chytnu napoprve ale jsem na tyhle titernosti docela sikovny, kdysi kdyz jsem jel jeste MTL jsem motal mikrospiralky na jehlu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jako že to je limitka?

JIKE
    JIKE --- ---
    tak pánové, maxo není a nebude.. jak je vidno...

$34.92 Authentic IJOY MAXO V12 Sub Ohm Tank Clearomizer - 5.6ml / 0.15ohm / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...83/6730100-authentic-ijoy-maxo-v12-sub-ohm-tank-clearomizer#ProductAlert

HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: tak to mě trochu uklidňuje, že to tak nemám sám ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jo tohle, já myslel top cap. tak to beru zpět. to mám stejný jako ty pak, taky najít díky na to AF je někdy vopruz...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: počkat, asi si nerozumíme. Já nemyslel zavírání plnění. Já myslel když nandavám tank na kotelnu. Tak to se mi točí kryt kotelny a ty sloupky s af mi nechtějí zapadnout do drážek ve vršku toho krytu.
    No, zkusím to celé rozebrat, jestli tam nemám něco někde uvolněné.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: nebo to máš někde povolený, se mi nezdá.. mě se tam nic, ale vůbec nic netočí když dávám cap s driptipem
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Ok. Asi budu extrémně nešikovnej ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jak to myslíš limitovaná edice?
    HARAKOCZKA: to mě se na tom nic netočí. pouze ten cap.. čepici tam prostě bezhlavě dám a otočím a samo si to hned sedne a samo zamkne tím pohybem. fakt se mi nic neotáčí..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam