• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Na dryhity :D Mesh nedoporucuji, neznam nikoho vcetne me kdo by byl schopny mesh opravdu dobre a spolehlive rozbehat a i kdyby tak nefunguje lepe nez spiralky. Uvidime jestli to casem nejak vyladi ale zatim bych se meshum vyhybal, naopak normalni Themis by se ti myslim celkem libil, sam ho jeste nemam ale mel by se podle vseho chovat hodne jako dual coil Zeus. Me od nej odrazuje jen ta (pro me) mala kapacita.


    JIKE: V posledni varce jsem si namichal tohle https://www.vaporism.cz/...aze-a-aroma/prichut-delicieux-blueberry-muffin--muffin-s-boruvkami--10ml/ a je to opravdu hodne podobne te tve boruvce, jen mozna trochu sladsi jako vsechny malajsijske prichute a liquidy, ale to ja rad.


    JIKE: Hele ty porad resis tu efektivitu ale opravdu v dnesni dobe rozdil mezi 97% a 98% je naprosto neznatelny. Uz moc neni kam se posouvat, to bych jako hlavni prodejni tahak nevidel a co se lepsiho TC tyce... TC je vzdy nejvic omezeno buildem, zase i stare DNA ma tu krivku a detekci vyladenou velmi precizne, vetsi citlivost u nerezu moc velky vyznam mit nebude, maximalne umozni provoz TC na materialech ktere maji ty vykyvy odporu mensi jako treba nichrom. Porad bude ale hlavni faktor build, pokud nemas 100% build nepomuze ti teoreticky dokonale TC. Je hezke ze si to v reklamnich materialech vychvali, ale uvidime az to prijde na trh, zase bych nebyl prehnane nadseny nad zajicem v pytli.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Nové čipy budou revoluční (přijdou od lost Vape a ještě jedné firmy po jejich čínským novým roku) budou mít nejvyšší efektivitu na trhu.
    Budou umět až 400w ale kvůli tomu to není měli by to na par miliaekund zvládnou snad i na 2 baterie. Proč? DNa 75c dostane pak nový firmware a nový DNa chip s nim přijde.
    Bude mít revoluční funkci: REPLAY

    Tedy bude fungovat jak na ss316 i na nichromech a pokud ti bude nějaký potah připadat nejlepší, tak das si ho uložit.
    Každý další bude naprosto stejný. A nehled na množství liquidu nebo na zaneseni spiralky kdy jsi musel navýšit waty nebo měl umírající baterie. Vždy budeš mít stejně chuťové podání liquidu jako uloženy potah. Nastavit si pouze na VW. S tím ze TC pojede úplně samo. (Nespalis vatu)

    Bude to chip s nejvíce operacemi několikanásobně obrizne klonovatélny jako je TC u DNa. Evolve bude mít limitované edice vlastních módu i jen v USA. A opravdu to funguje. Makali na tom od DNa 250. Tedy cca poslední 2 roky. Nejlepší chip na trhu. Ostatní se mohou jít zahrabat.


    Zdroj: majitel evolve USA
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Koukam na ten Themis RTA a nechapu ten Mesh. Muze mi nekdo vysvetlit co to je? :-)

    Digiflavor Themis RTA for E Cigarette -$36.9 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_1632218.html?wid=21

    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: ?? tak se k tomu trochu rozepis ne :-)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Pokud by nekdo mel zajem o par tydnu stareho Griffina 25 Plus za rozumnou cenu, tak dejte vedet. Na mraky moc nejsem.
    JIKE
    JIKE --- ---
    MAte se na co těšit novy DNA / evolve software i z dna75c udělá neco fakt úžasné revolučního!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: V praxi to jsou temer dva roky RTA vyvoje rozdil mezi nimi a to udela hodne. Griffin ma uplne klasickou velocity od ktere se postupne velka cast modernich RTA vyvinulo i kdyz ty nejlepsi kousky jsou zalozene na postless systemu ktery zpopularizoval Aromamizer. Ta lepsi chut je predevsim diky proudeni vzduchu uvnitr toho atiku, ten puvodni system co ma Griffin mel jen vzduch zespoda na spiralku, oproti tomu u Zeuse ti jde vzduch prakticky ze vsech stran. Griffin vlastne nikdy nebyl atik na chut, byl to typicky mrakac, zajimave je spis to zatimco pred temi dvema lety byl hodne vyrazny rozdil mezi atiky na chut a atiky na mraky zatimco s modernim designem to splynulo v jedno.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Dosel mi Zeus... A musim rict ze je uplne diametralne jinde nez Griffin 25 Plus. Ta chut je neskutecna..
    JIKE
    JIKE --- ---
    nemáte někdo doma válející se : QCS Coil Head

    $7.39 Authentic Joyetech Cubis Pro Tank Replacement QCS Coil Head (5-Pack) 5-pack - 0.25ohm (30-55W) at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...cts/0/10013375/5078301-authentic-joyetech-cubis-pro-tank-replacement-qcs
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: No já to znám z pohledu dopravy zboží a podobné je to s Ruskem na jejich nový rok. Nebo s Brazílií, když mají karneval ;)
    I když si říkám, že ty mi asi jako západní svět neuznáš :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: schválně
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Tak ony se v podstate slavi po celem svete protoze pristehovalecke komunity mas po celem svete, ale ja mel na mysli, ze maji opravdu statem narizene volno takze je situace stejna jak u veskerych skladu, obchodu, vyrobcu a dokonce i dopravcu v cele Cine. Je svym zpusobem hrozne zajimave, ze cele to soukoli Cinskeho obchodu se na deset dni uplne zastavi, zapadni svet v podstate nic takoveho nezna, ano mame svatky ale nedodrzuji je vsichni a zadne nejsou tak dlouhe. Ale to jsme hodne odbocili od tematu.


    JIKE: Mozna az trochu prezrale... nebo preexponovane v tomto pripade ;)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: https://en.wikipedia.org/wiki/Chinese_New_Year#Public_holiday
    ale dobře, uznávám, že ostatní ty svátky mají kratší...
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: a kdo ještě? která země?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Temp znamena temperature control casto oznacovane zkratkou TC u spiralek z materialu ktere meni odpor v zavisloti na teplote pak jde vypocetni krivkou udrzovat konstantni teplota. V praxi se v RBA pouziva jen nerez tedy SS protoze nikl a titan nejdou vypalovat a daji se pouzit jen v jednorazovych hlavach. Ten vape pri TC je proste jiny, je s tim mnohem vice prace to nastavit aby to fungovalo spravne a pokud se ti to povede mas po celou dobu potahu jednotnou teplotu. V praxi se podle me TC hodi nejvic prave na hlavy kde s tim neni takove s*ani a zabranuje to tomu, ze si mene zkuseny uzivatel spali novou hlavu. Ja osobne nerez porad pouzivam ale v power modu a s TC se vetsinou neobtezuji a davam prednost power modu. Duvod proc tam nemas kanthal a ni80 je ten, ze u tech zustava odpor konstantni tudiz na TC vubec pouzit nejdou a pouzivaji se jen v power modu.


    TRAGIKOMIX: Vetsi spiralky produkuji vice mlhy a hodi se vice pro vetsi vykony nicmene obecne prumer spiralky by mel vzdy podrizeny atiku do ktereho ji davas, na grifina bude tech 3mm akorat, novejsi atiky jako treba Dual Ammit naopak funguji lepe s vetsimi 4 / 4.5 mm spiralkami. Dobre pravidlo je kouknout se na diry pro privod liquidu a dat minimalne tak velke spiralky aby mnozstvi vaty v nich tak nejak akorat pasovalo do privodu liquidu. A samozrejme se ti musi bezpecne vejit do kotelny a nikde se nedotykat. Tady je trochu zakernej Zeus. Vypada ze se tam vejde mnohem vetsi spiralka nez tam narves protoze se ti bude dotykat vrsku kotelny proto vzdy kdyz namotas jakykoli atik podivej se jaky mas odpor jen se zakladnou, sloz ho dohromady a znovu prekontroluj odpor, pokud se zmeni tak se ti spiralka nekde dotyka a zkratuje.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak ona to slaví nejen Čína...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRAGIKOMIX: ad 1) Pokud pouzivas temperature control, tak ten grip meri teplotu toho dratu podle zmeny odporu a koeficientu pro danej material. Teplotni koeficient kanthalu je ale nepouzitelnej, ta zmena odporu je tak mala, ze se to rozumne merit neda.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Opet par dotazu..
    1. Prism --> K cemu slouzi jednotlive nastaveni Temp: Ni/Ti/SS a proc tam nevidim Kanthal?
    --> Muzu ocekavat update na firmware nebo jejich hlaska "Coming soon" na webu je tam uz dlouho a skutek-utek
    2. Prumer spiralek --> Mam celkem problem protahnout vatu ve spiralkach o prumeru 3mm a zaroven se mi zda ze tam je malo vaty - v dual-coil Griffinu 25 Plus. Pouzivate nekdo spiralky o vetsim prumeru? Jak to ovlivni vaping? Co muze byt za problem s hustsi vatou?
    Ted jsem si tam sestavil Wismec Clapton 2xKA1 0.5Ω a zda se mi ze to je lepsi nez s Geekvape Clapton 2xKA1/NI80 0.3Ω
    Jedu ted na 45 wattu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Nejenom FT, veskere cinske shopy a preprava, nezapominej ze cinsti soudruzi a soudruzky maji ty oslavy a patricne jasani povinne.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: njn čínský nový rok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam