tak by to asi ještě chtělo tak 2 dny. ale i tak musím říct, že to funguje.
princip je jednoduchý:
namácháte si co chcete a ideálně 70/30
dáte jej do nádoby - lahve, Pet, sklo ideálně aby měla spíš hranatý tvar, než kulatý
vždy ideálně musí být objem nádoby cca 3x větší, než je množství liquidu.
Každý večer a ráno ho jako barman budete šejkovat, až z toho bude naprosto bílá pěna, která se pak šejkovat skoro nedá - cca 30sec-1min max
Vždy za cca 12 hodin se z tho stane čirá kapalina a znovu šejkovat.
Tím jak se to totálně protřepe a za studena zmiňuji, ale i za tepla to nevadí, tak se to rychleji propojuje. Podmínkou je opravdu konzistence liquidu - bílá pěna. Jak tam nejsou kulaté, nýbrž hranaté stěny - rohy, dno hlavně, tak to více naráží a více se to mění na pěnu. Tím se to ryhleji vzájmeně propojí. Je to fakt jak jsem psa šíleně jednoduché. Důležité je dodržet jen:
1/3 naplnění nádoby
ideálně hranatá
2x denně šejkovat do bílé pěny
puding mi za 10 dnů dostal barvu co cca po 2 měs jen ležení, což je úspěch.
easy?