• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: Já právě ten aromamizer zkusil na základě tvejch zkušeností, co jsi tu psal a jsem s nim fakt spokojenej. :) Ale jak píšeš - je to dual, tzn. vyšší výkon=větší spotřeba všeho, proto jedu i singl a příjemný překvapení s taifunem a když jsem koukal po klonech, tak jsem se snažil najít tebou doporučovaný výrobce, ale nenašel.

    JIKE: Zeus je dělník o tom žádná, ale třeba astir tam udrží chuť max. půl dne, sladký věci jsou na tom líp no.

    MIXI23: Aromamizer Supreme V2 (dual coil 65-75W) a Taifun GT IV klon (singl coil 40-45W)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Jak tam narves ty 3 spiralky do aromace? :-D. A porovnání s Glaz za Tebe?


    Jinak na single Zeus nedám dopustit.. a zatím nejlíp tam jede Spaced tenhle drát i na chuť i výkon cca 54-60W

    https://gearbest.app.link/czCLAYmeVQ
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TWOH: Jasne, na single tam neni optimalni airflow proto ta chut neni takova, naopak s chuti jak u 25mm tak 30mm aromamizeru mam nejlepsi zkusenosti se tremi spiralkami.

    S tou chuti zalezi hodne na buildu a vykonu, na stejnem vykonu bude single chutnat lepe nez dual, ja si ted hodne uzivam ten GLAZ, byl jsem skepticky ale musim uznat chut opravdu bajecna a jedu v nem dual na nejakych 80-100W.

    TWOH: Zalezi na vyrobci klonu, u tech kvalitnich je rozdil mezi originalem a klonem ciste metafyzicky. Doporucuji vyrobce kindbright, SXK, SMJY, u klonu kde vyrobce neni napsany je dobre ridit se recenzemi toho daneho klonu. Obecne vsechny klony kolem 15-20$ jsou kvalitni, ty levne jsou vetsinou o hodne levnejsi mezi 6-10$ a levne materialy jsou videt i na fotkach, casto pouzivaji misto nerezovych casti hlinikove.

    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Díky za typy... mrknu na to a jeden z nich objednám.
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: Jsem to asi blbě napsal a dal vedle sebe na porovnání dvě trošku odlišný věci, to máš pravdu, jelikož všechny aromamizery mi na singl přijdou jako nesmysl, i když supreme V2 na to má zvlášť základnu, tak mi to prostě komínem/airflow konstrukčně přijde pasovaný na dual, ne na singl.

    Já cílil na porovnání chuti, protože co jsem pořídil aromamizer supreme V2, tak jsem z něho fakt unešenej a taifuna jsem obejdnal ze zvědavosti jako singl místo zeus/pharaoh, tak mi překvapilo, že mi ta chuť přijde lepší. Je fakt, že jsem na něm ještě neotočil všechny svoje oblíbený liquidy a možná jsem pod tlakem prvotního nadšení, ale zatim to tak vnímám no.
    TWOH
    TWOH --- ---
    MIXI23: Já bral tenhle a to byl ještě v nějaký akci.
    https://www.aliexpress.com/...6cef-7b15-460a-9c5a-7d76e3fddff4&transAbTest=ae803_4&priceBeautifyAB=0
    Klon Typhoon prej taky fer, ale neměl jsem možnost porovnat. Vůbec by mě zajímalo sám si porovnat origo vs klony.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MIXI23: Nebo za petikilo z gearbestu
    XHY Typhoon GT4 Style RTA - $20.99 Free Shipping|GearBest.com
    https://www.gearbest.com/vapor-styles/pp_009325906216.html?wid=1433363

    TWOH: Ja bych se aromamizeru zastal - zadny aromac neni delany primarne jako single coil, i u tech co maji zakladnu navic je to spis takova extra moznost nez hlavni funkce narozdil od Taifunu nebo pocinum typu Zeus, Pharaoh atd. Ale GT4 nevypada spatne pokud vyresili hlavni problem trojky ve ktere bylo sklo tenke jako papir ktere praskalo kdyz se clovek na atik jen krive podival.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TWOH: Co tenhle ?
    Atomizer Typhoon GT4 - klon
    https://www.e-liquid.eu/atomizer-typhoon-gt4---klon
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TWOH: Díky za info :-) nový Single coil hledám už dlouho... Pharaoh a Zeus už mě pomalu omrzeli.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Tak to bude asi spis problem kusu, ten muj ma to otevirani tak ztuha, ze si nedovedu predstavit, ze se mi to v kapse otevre. Musim se do toho oprit palcem plnou silou abych to otevrel, jeste uvidime jestli se brzy nevyjezdi.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: otevrit a premotat to jde bez vylevani, proste odsroubujes jenom ten spodek :)

    me na nem sere akorat to ze se mi samovolne otevira, vubec to nedrzi
    TWOH
    TWOH --- ---
    HREBICK: Ne že bych je měl v lásce, ale vzhledem k nutnosti a okamžité dostupnosti překvapivě na vašenaše za 199, což při dnešnim kurzu je jen o 4kč více. 8)
    SONY VTC6 - baterie 18650 - 3000mAh - 20A | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-2501-sony-vtc6-baterie-18650-3000mah-20a.html
    TWOH
    TWOH --- ---
    Pro singl-coilaře - přišel mi clon Taifunu GT IV od Sub Two za 750 (oproti 4tis. za origo). Neměl jsem v ruce original, ale zdá se mi to fakt věrný po prolejzání všemožnejch zdrojů. Když pominu horší kvalitu použitejch materiálů, tak zpracování ok, závity ok, tzn. konstrukčně až na trochu měkčí červíky v základně fer. Chuťově oproti pharaoh/zeus o řád jinde, oproti aromamizerům (V2 / V2 Supreme) se mi zdá taky lepší. Vejdou se tam i triple twisted dráty o 4mm průměru, zásobuje fakt hodně dobře, jelikož je tam místa na vatu až až. Trochu slintá přes airflow kondenzátem z komínu, ale třeba pharaoh tim trpěl daleko víc a hlavně šla chuť po jednom dnu dolu, zatim co tady i po třech dnech stále věrohodná. Juice flow jde ztuha, ale po promazání pohoda. V balení jsem neměl náhradní těsnící kroužky, což je velký mínus při tenkosti použitýho a hodně namáhanýho těsnění. Suma sumárum - za mě vřele doporučuju, za ty prachy skvělý.
    TWOH
    TWOH --- ---
    HREBICK: Ok, dik .)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Hmm, hezký :( Podle mě mi budou smrdět všechny :/ První LG HG2 mám podle mě teď akorát 2roky :D a VTC6 tak rok? pro mě to je investice 12ks :D 1250,- :D ale tak možná by mi stačilo jen 8/10...
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    TWOH: Teď už SONY VTC6 ;)
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR: Začnu tim, že koupim nový baterky.
    Co preferuješ, LG HG2 nebo SONY VTC6?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TWOH: V madu jsou v uzavenem prostoru kde se vypary unikajiciho elektrolytu mohou nahromadit zatimco v nabijecce jsou stale vicemene volne vetrane.
    TWOH
    TWOH --- ---
    WOLFGAR:
    HREBICK: Právě mi přijde divný, že smrdí ty baterky jen v modu a nebo když je vyndám z něj a né i v tý nabíječce...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jinak mi uz take dosel GLAZ v cerne, vypada moc hezky, dost prapodivne jsou v nem tri sklicka stejne velikosti, tedy sklicka jen dve a to treti je nejaky hnusny plast jehoz zivotnost tipuju tak na tyden. Kapacitou vypada tak na 5ml na vic ne a zakladna je uplne standartni bottom air, bottom feed takovym tim semi-GTA stylem, chybi regulace liquid flow a hlavne atik nejde otevrit a dostat se k zakladne kdyz je v nem liquid a vubec to jak se rozebira je dost podivne a nelogicke. Oproti aromamizeru mi to konstrukcne prijde jako velky krok zpatky, ale vyzkousim a uvidim. Porad je to tricitka a tech je jako safranu takze te objednavky nelituju, kdyztak ho prodam a koupim treti plusko :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam