• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Drevene mody je lepsi nez brat z velkovyroby poohlednout se po rucni tvorbe. Pravda vetsina vyrobcu tam nedava noname chipy ale pouziva DNA nebo YiHi takze je to drazssi, ale zase pak mas pekny unikatni mod s kvalitnim chipem. Jen ti nedoporocim nikoho konkretniho, ale vim o par lidech co v cechach vyrabi elektronicke dymky (treba pumadedek) takze mody urcite take nekdo bude delat. Jestli si z Prahy muzes se poptat v elektro dymkovem shopu na Bile Labuti (ne primo uvnitr ale z leve strany toho sameho baraku kde je labut) majitel sam vyrabel dymky a je to super typek ktery urcite bude o kazdem co neco podobneho v cechach neco tvori vedet. Nebo klasika google. Sam jsem kdysi premyslel, ze bych si dreveny mod vyrobil, ale chce to slusne vybavenou dilnu... ale docela by me zajimalo jestli by po drevenych modech byla poptavka.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: a cena rozumná cca 2k :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    btw někdo nějaký tip na dřevěný dvoubaterkac (ne resin)? at hledam jak hledam buď resin nebo nějaký podivný noname co nechci riskovat
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: a teda ze je to smok no :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TEDDYBEDDY: škoda že je to jednobaterkáč jinak bych ho zkusil
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MIXI23: Tak jsem to ani nemyslel. Já se o něj nijak zvlášť nestarám a pohoda. Jde o to, že přes ten lak vůbec není cítit, že je to dřevo... Jako za sedm stovek je to asi cajk. Hlavně od něj moc nečekej, pořád je to Smok a navíc už starší kousek...
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Potřeboval bych doporučit nějakou dobrou příchuť na míchání typu Vapetasia Pink lemonade (něco na způsob citronové limonády, ale aby to nechladilo) věděl by jste někdo ?

    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    HARAKOCZKA: To je mi jasný :-) že to bude chtít větší péči.. teď ho mám právě možnost sehnat za 700,- to plusko silver tak ho asi vezmu.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MIXI23: a upozornění - to dřevo je lakované.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já jsem měl tedy problém s centerpinem. Při reklamaci mi říkali, že je to u něj běžné. Vyměnili a u toho nového to už bylo v pohodě.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    MIXI23: ražený
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Tohle vim ze byl pripad originalniho treeboxu. Ty novejsi uz na tom asi budou lepe ale tak obecne bych neveril cemukoli od smoku :)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    HARAKOCZKA: Je i u toho pluska ten nápis ražený? někde jsem viděl že je jen tištěný a někde ražený.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já mám doma plusko a nikdy jsem problém s žhavením neměl.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: No co jsem koukal tak na Gearbestu má právě kladný hodnocení... hodnotilo 56 lidí a má to 4,89 z 5 hvězd. https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_257257.html#anchorGoodsReviews
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TEDDYBEDDY: MIXI23:
    No jestli je to stejny kram jako prvni treebox tak bych se tomu vyhnul obloukem. Stare treeboxy jsem nazivo videl tri a vsechny mely autofire. Majitel treeboxu ktery zurive macka boky modu a snazi se zkusenym chvatem najit to spravne misto aby mu mod prestal palit vatu je k popukani.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    TEDDYBEDDY: Ty vole.. to je libovka :-) dobrej typ na dárek k vánocům.
    teď jestli vzít ten mini (určo hezčí) nebo ten standardní - https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_425054.html
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam