Jeste jednou zdravicko vespolek, mam 14 dni set wismecu cb80 s tim zakladnim atomizerem, kourim mtl a sem moc spokojenej, uplne sem vynechal ciga. Narozdil od aio, kdy sem se obcas potreboval "dokourit". V nejblizsi dobe planuju prechod na sirenu 2 (jeste jsem zvazoval bersekra) protoze ty tovarni hlavy mi prijdou chutove strasne nekonzistentni. Pul dne to chutna skvele, pak je to chvili divny, pak zas supe. Doufam ze ta sirena bude stabilni a vydrzi dyl nez tovarni hlava, tu sem mel prvni 10 dni pak uz byla hnusna a ted mam druhou ctyri dny a uz mi zas prijde ze to neni ono. Je to normalni ze muze "odejit" takhle brzo? Nekourim nic sladkyho, jen desert ship od dekangu 12mg a mam kolem 300 potahu denne coz je jako krabka denne co sem kouril 15 let. Zejtra si chci namichat svuj prvni liquid, bazi mam od flavour it 50/50 uz s nikotinem 10mg a do toho prichut desert ship od flavour art, fakt mi chutna ten od dekangu a ten flavour art mi byl doporucen. Nicmene jsem malicko zmaten kolik procent prichute do baze. Na fb v naky skupine mi rekli 4% prichute, znamej zas rika 10%, zeptam se jeste tady jestli nekdo nema zkusenost s touhle prichuti, nechci si namichat malo a pak ctrnact dni cekat abych zjistil ze je to malo a prikapaval a zas cekal :) dikes