Diky moc vsem.
Koukal jsem na Vaprio.cz (Praha - Andel), mate nekdo zkusenost?
Jinak AiO uz jsem mel (nejaky Joy), ale nevyhovuje mi tvar valce na prenaseni a neustale vytekani liquidu. Tak hledam spise nejakou tu krabicku ktera se mi v kapse nebude otacet.
Doplnovani liquidem a nebyt zavisly na nejakych proprietarnich naplnich (typu Heet, Glo a mrte dalsich) se mi vyslovene libi.
Videl jsem nejake recenze na VooPoo Drag mini a pusobi to na me fakt dobre. Co si o nem myslite? Hledam neco do ~2k co by melo peknou vydrz a nadrz 4ml+.
Ze zacatku jsem jel jen MTL ale u posledniho AiO jsem si docela zvykl na DL. Jestli to chapu spravne tak hlavni rozdil mezi MLT a DL hlavou je v odporu je tam nejaka mez od kolika se da pocitat ze je to MLT (treba >1Ω = MLT)?
Jeste bych se chtel zeptat na znacky e-liquidu. Je mezi nimi nejaky specialni rozdil (krom pomeru)?
Muzete mi nejake doporucit?
Jak zabranujete aby vam z nadrzky neustale prosakoval liquid?
TEDDYBEDDY: Joyetech jsem mel 2x. Prvni proste presttal po mesici fungovat (ucet jsem ztratil) a druhy byl AiO., ten me docela bavil (hlavne to DL), ale po asi 2 mesicich se mi doslovne rozpadl v ruce (kompletne se rozsypalo sklo) a zena mi ho vyhodila.
Tak se mu asi radeji budu vyhybat.
WOLFGAR: Na Innokin Pocketbox se urcite podivam :-).
Diky za tip. Vypada to typove jako presne to co hledam.